Gość: Kobietka:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:50 Witam! Bardzo prosze o Wasze rady, odnosnie dobrych noclegow w Opolu na wyjazd weekendowy. Moze to byc pensjonat itd. Czekam na Wasze propozycje! Pozdrawiam serdecznie!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atamanek Re: Prosze o rade-nocleg na weekend w Opolu:) 02.11.04, 20:01 Witam :) Jesli lubisz klimat dawnych stuleci, polecam CI schronisko mlodziezowe na ul. Torowej( nazwy pewna nie jestem). Ceny niskie, niezle klimaty lat 70- tych ;) Odpowiedz Link
Gość: Kobietka:) Re: Prosze o rade-nocleg na weekend w Opolu:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 05:18 Dziekuje za ta odpowiedz! Jezeli mozesz to prosze podaj mi jakies namiary- nie jestem z Opola dlatego moze wczesniej przed przyjazdem chcialabym tam zadzwonic:) Prosze napisz mi jesscze cos o pokoikach i o ustyłowaniu tego schroniska tzn. czy to jest w centrum miasta:) Dziekuje serdecznie i czekam na Twoja jak i inne propozycje! Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link
atamanek Re: Prosze o rade-nocleg na weekend w Opolu:) 03.11.04, 08:16 witam :) Nie pamietam dokaldnego adresu, ale numer fona znalazlam w necie wpisujac w wyszukiwarke haslo "schronisko opole" czy jakos tak :) Lezy ono niedaleko dworca pkp, ale w nieciekawej okolicy. Odpowiedz Link
Gość: Kobietka:) do Atamanek:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:13 Dziekuje slicznie za odzew:)) Bardzo prosze jesli to dla Ciebie nie problem a bylas tam gosciem to prosze napisz mi cos wiecej o tym miejscu...tzn jakie oferuja pokoiki, czy lazienka jest na korytarzu czy tez w pokoikach?? Bardzo prosze jesli to dla Ciebie nie problem...:))) PS. Co masz na mysli piszac nieciekawa okolica...bedziemy tam samochodem..wiec wolalabym wiedziec czy rano go jeszcze zobaczymy:)))Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link
atamanek Re: do Atamanek:) 03.11.04, 19:23 Witam :) Pokoje dwuosobowe i wiecej. Wersalka, szafka, szafa, lustro, posciel mozna wypozyczyc za mala cene. Lazienka w korytarzu. Schronisko znajduje sie w fabryczno przemyslowej czesci miasta, tam mi to wygladalo. Sate magazyny, po ciemku niebezpiecznie piechotka chyba. Zamykaja jeden przejaz(dojazd) na noc, ale kawalek dalej do przodu i bez problemu. Z tego, co zauwazylam, zatrzymuja sie tam wycieczki szkolne i mlodziez. Odpowiedz Link
buschi Re: Prosze o rade-nocleg na weekend w Opolu:) 03.11.04, 09:05 na drodze z Czestochowy do Opola, przed samym Opolem są 2 mozliwosci: Stara Kuznia w Dębskiej Kużni i tam tez obok Zajazd Góralski , wszystko przy głównej drodze see ya Odpowiedz Link
Gość: kobietka:) do Buschi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:19 Witam serdecznie...dziekuje serdecznie za wiadomosc... jezeli dla Ciebie to nie klopot a bylas/es Gosciem w jednym z polecanych przez Ciebie miejsc to prosze napisz mi cos wiecej na ten temat...Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link
buschi Re: do Buschi 09.12.04, 16:03 sorki dawno mnie tu nie bylo, nie spalam tam ale z tego co wiem to jest calkiem przyjemnie pa pa Gość portalu: kobietka:) napisał(a): > Witam serdecznie...dziekuje serdecznie za wiadomosc... jezeli dla Ciebie to nie > > klopot a bylas/es Gosciem w jednym z polecanych przez Ciebie miejsc to prosze > napisz mi cos wiecej na ten temat...Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link
Gość: opolanin Re: Prosze o rade-nocleg na weekend w Opolu:) IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 15:30 Witaj! W fajnym spokojnym miejscu wybudowali ostatnio mały pensjonacik. Jest otwarty dopiero od kilku dni. Może w związku z tym mają jakąś atrakcyjną cenowo ofertę. Jeśli jeszcze jest aktualne to jutro dowiem się czegoś więcej i odpiszę. Pozdr. Odpowiedz Link
Gość: Kobietka:) do Opolanin:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:48 Witam serdecznie! Wszystkim bardzo dziekuje raz jeszcze za odzew! Jezeli Opolaninie nie sprawi Ci to klopotu to czekam na informacje od Ciebie na temat tego pensjonaciku:) Pozdrawiam! Milego wieczorku!! Odpowiedz Link
Gość: Opolanin Re: do Opolanin:) IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 14:57 Witaj ponownie! Dzisiaj byłem w tym pensjonacie pooglądałem pokoje i rozmawiałem z właścicielem. Wszystko nowiutkie i super warunki. W niektórych pokojach to jeszcze chyba nikt nie mieszkał. Cena super! Za jedynkę 50zł, za dwójkę 60zł. Ja bym brał na 100%, ale oczywiście to Twoja sprawa na co się zdecydujesz. Podam nr. tel 77/4577213 lub 609634133. Proszę o wszystko wypytaj się telefonicznie, żeby potem czasami nie było na mnie że coś nie tak. Jeśli jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam i miłego wypoczynku!!! Odpowiedz Link
Gość: Kobietka:) Re: do Opolanin:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:52 Bardzo bardzo mocno dziekuje:) Prosze napisz mi jeszcze tylko czy te ceny ktore mi podales np jesli chodzi o pokoj dwuosoby sa od osoby tj. 60 zł od osoby tak? Poza tym czy ten pensjonat jest w centrum Opola? Bardzo serdecznie dziekuje raz jeszcze i jezeli nie sprawi Ci to klopotu to prosze o odpowiedz!!! Odpowiedz Link
Gość: Opolanin Re: do Opolanin:) IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 22:28 Wydaje mi się że to jest cena za pokój 2-os. Pensjonat się mieści praktycznie w centrum w takiej dzielnicy domków jednorodzinnych i blisko osiedla. Samochodem do rynku ok 5min, piechotką może z 15min. Położenie jest super. Chyba jest tam również już otwarta jakaś kawiarenka (oddzielne wejście). Za te pieniążki to myślę że naprawdę warto. Ale nie chcę zbytnio zachwalać bo jeszcze ktoś pomyśli że mam w tym jakiś interes. Tak jak wspominałem wcześniej działa dopiero od kilku dni i mogą być z tym związane jakieś niedogodności. Proszę zadzwonić i dokładnie się wypytać o wszystko. Pozdr. Odpowiedz Link
Gość: Jola_z_Opola Re: do Opolanin:) IP: 217.97.145.* 05.11.04, 14:18 Pomimo calej okazywanej uprzejmosci jestes okropnie upierdliwa! Podal ci kolega numer telefonu to sobie zadzwon i dowiedz sie co i jak! Odpowiedz Link