Gość: Lena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:08 Hej! W drugiej połowie września planuję urlop i wycieczkę objazdową - Grecja albo Chorwacja. Może jest ktoś, kto ma podobne plany i nie chce jechać samotnie... :)))? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka Re: Wybieram się sama... :( IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 18:19 hej, szkoda, ze druga polowa wrzesnia, ja mam urlop w pierwszej i planuje tez wycieczke objazdowa - najchetniej Portugalia + Maroko z Sigmy - może dasz sie skusic na zmmiane planu ? pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: Lena Re: Wybieram się sama... :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:56 Niestety, w grę wchodzi tylko druga połowa września, albo przełom września i października. ...ale może innym razem...? Pozdrowienia! Odpowiedz Link
Gość: anka Re: Wybieram się sama... :( IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 28.06.05, 11:30 napisz coś więcej o planowanej wycieczce, z jakiego biura i czy interesują cię wycieczki czy tylko wypoczynek?? aha, jest jakaś granica wieku? Odpowiedz Link
Gość: Lena Re: Wybieram się sama... :( IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 13:30 Cześć! Zaciekawiła mnie oferta Rainbow Tours - Grecja 10 dni lub Chorwacja 7 dni. Interesuje mnie tylko zwiedzanie - trochę szkoda mi i czasu, i pięknych plenerów dookoła na leżenie na leżaku. Nie przeszkadza mi zawrotne czasem tempo wycieczek objazdowych. Co do wieku, to mam 31 lat. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
Gość: anka Re: Wybieram się sama... :( IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 28.06.05, 14:10 hej, no to może ta Grecja... ja osobiście też wolę więcej zobaczyć, no i połowa września też mi odpowiada nie jest tak upalnie aha ja mam 33 lata pozdrawiam Ps orientowałaś się co do ceny? Odpowiedz Link
Gość: Lena Re: Wybieram się sama... :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:47 Hej! Cena jest moim zdaniem atrakcyjna ok.1400 + 300 za kolacje. Podaję mój e-mail: mm24574@interia.pl Jesli nadal byłabyś zainteresowana, to pisz. :) Odpowiedz Link