Dodaj do ulubionych

Wybieram się sama... :(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:08
Hej! W drugiej połowie września planuję urlop i wycieczkę objazdową - Grecja
albo Chorwacja. Może jest ktoś, kto ma podobne plany i nie chce jechać
samotnie... :)))?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka Re: Wybieram się sama... :( IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.05, 18:19
      hej,

szkoda, ze druga polowa wrzesnia, ja mam urlop w pierwszej i planuje tez
      wycieczke objazdowa - najchetniej Portugalia + Maroko z Sigmy - może dasz sie
      skusic na zmmiane planu ?

pozdrawiam
      • Gość: Lena Re: Wybieram się sama... :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:56
        Niestety, w grę wchodzi tylko druga połowa września, albo przełom września i
        października. ...ale może innym razem...?
        Pozdrowienia!
        • Gość: anka Re: Wybieram się sama... :( IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 28.06.05, 11:30
          napisz coś więcej o planowanej wycieczce, z jakiego biura i czy interesują cię
          wycieczki czy tylko wypoczynek??
          aha, jest jakaś granica wieku?
          • Gość: Lena Re: Wybieram się sama... :( IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 13:30
            Cześć! Zaciekawiła mnie oferta Rainbow Tours - Grecja 10 dni lub Chorwacja 7
            dni. Interesuje mnie tylko zwiedzanie - trochę szkoda mi i czasu, i pięknych
            plenerów dookoła na leżenie na leżaku. Nie przeszkadza mi zawrotne czasem tempo
            wycieczek objazdowych. Co do wieku, to mam 31 lat.
            Pozdrawiam :)
            • Gość: anka Re: Wybieram się sama... :( IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 28.06.05, 14:10
              hej,
              no to może ta Grecja...
              ja osobiście też wolę więcej zobaczyć, no i połowa września też mi odpowiada
              nie jest tak upalnie
              aha ja mam 33 lata
              pozdrawiam
              Ps orientowałaś się co do ceny?
              • Gość: Lena Re: Wybieram się sama... :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:47
                Hej!
                Cena jest moim zdaniem atrakcyjna ok.1400 + 300 za kolacje.
                Podaję mój e-mail: mm24574@interia.pl
                Jesli nadal byłabyś zainteresowana, to pisz.
                :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka