Gość: piotr IP: *.teleaudio.com.pl 20.09.01, 16:29 Szukam informacji, wskazówek - jednym słowem wszystkiego co dotyczy zorganizowania podróży dookoła świata - oczywiście za jak najmniejsze pieniążki... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania1 Re: Dookoła świata 26.09.01, 19:36 Gość portalu: piotr napisał(a): > Szukam informacji, wskazówek - jednym słowem wszystkiego co dotyczy > zorganizowania podróży dookoła świata - oczywiście za jak najmniejsze > pieniążki... *****Weż mnie ze sobą............ Odpowiedz Link
Gość: BQ Re: Dookoła świata IP: *.pl 28.09.01, 21:36 zobacz stronkę : www.geocities.com/kingachopin/ to nie sa porady , ale uważne przeczytanie podpowiada kilka możliwości . I szerokiej drogi :-)))) Odpowiedz Link
Gość: Paszko Re: Dookoła świata IP: 205.170.21.* 13.11.01, 21:58 Na pocztaek przejzyj Remigiusza Mielcarka.Po prawdzie szokuja mnie koszty jego podrozy.sa niewyobrazalnie niskie.Jak do tej pory sprawdzilem droge ladowa do Izraela.Coz dotrlem tam ale moej koszty byly o 50$ wieksze niz Mielcarka.Ponizej masz adresy ktore warto odwiedziac(szczegolnie ten pierwszy): www.travel-library.com/air-travel/consolidators.html www.colpittswt.com/ www.uk.tickets.com/ www.worldwideticketing.com/, Trzymam kciuki,ja wyjezdzam juz w polowie grudnia,na razie siedze w USA i zarabiam kaske. tymczasem Odpowiedz Link
Gość: jeff Re: Dookoła świata IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 23:26 Najprosciej kupic roczny bilet z kilkoma stopoverami za 1600 - 3500$ i ruszyć. Można również kupić rower za jakieś 3000 zł i również ruszyć. Mozna też,kiedy nie chce się pedałować ,kupić sobie SC 430,zapakować plecaczek i psa i ruszyć.Np z Vancouver,przez PldAmerykę i Afrykę do Singapuru z koncowym wypoczynkiem na Wyspach Towarzystwa. Ciekawe czy są chętni DO towarzystwa? Odpowiedz Link
Gość: BQ Re: Dookoła świata IP: *.acn.waw.pl 25.11.01, 17:15 przepraszam , a co to jest " SC 430 " ? Odpowiedz Link
Gość: jeff Re: Dookoła świata IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 22:17 Samochod,konkretnie lexus,calkiem fajny. Oczywiscie moze byc jakikolwiek inny byle w miare niezawodny. Pozdrowienia. Odpowiedz Link