Gość: atkaatka IP: *.chello.pl 22.06.06, 00:23 Witam, pomózcie, poszukuje pokoju z widokiem na Tatry, moze z balkonikiem ;-) w neizłej cenie w Zakopcu lub Kościelisku Macie coś sprawdzonego? proszę o pomoc i dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:37 Hotel Kasprowy (sprawdzone) Odpowiedz Link
Gość: Tatranka Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk IP: *.mofnet.gov.pl 23.06.06, 10:51 Mieszkałam kiedyś na kwaterze z przepieknym widokiem na Tatry, poza tym było brudno, wcale nie tanio, a mimo wcześniejszego przesłania zaliczki za zarezerwowany termin, dzień przed wyjazdem zostałam wywalona na bruk, w sam środek majowego weekendu, kiedy niemożliwośćią jest znalezienie w obrębie Zakopca kwatery na jedna noc, bo na mój pokój przyjeżdżali nowi goście. Tak, że mogę powiedzieć, że też mam sprawdzone. Odpowiedz Link
Gość: Strusik Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 23.06.06, 11:50 Jeśli nie zależy Ci na luksusie, to polecam dom przy ulicy Kasprusie;) 60A. Telefon 507 558 946. Widok na Giewont i zielone tereny trochę paskudzi niedokończona rudera z suchym drzewem na podwórzu. Ale poza tym jest OK. Cisza, spokój i niedaleko centrum. Odpowiedz Link
saqqara Pardalowka 23.06.06, 12:22 od dwoch lat nocuje wlasnie w tej czesci zakopanego i nie zamienie jej na zadna inna. nowe budownictwo, czysto i schludnie, znacznie taniej niz w centrum. wygodnie, wody mozna uzywac do woli (ci, co mieli okazje mieszkac w centrum wiedza jak uciazliwe moze byc gadanie gospodarzy ze sie za duzo wody uzywa). i najwazniejsze, daleko od zatloczonego centrum i koszmarnych krupowek. dodatkowa atrakcja moze byc balkon wlasnie, na ktory wieczorem wynosi sie fotele i zawinietym w koc z goraca kawa w reku siedzi sie patrzac na szczyty otaczajace Czarny staw Gasienicowy. Odpowiedz Link
Gość: monikn78 do saqqara IP: 81.210.115.* 24.06.06, 14:06 a gdzie nocujesz?? mozesz podać namiary? Odpowiedz Link
saqqara Re: do saqqara 27.06.06, 11:23 szczerze mowiac, nie chcialbym zdradzac swojej bazy;) jesli jednak mialabym cos polecac, to proponowalabym wrzucenie w wyszukiwarke hasel pardalowka lub droga do olczy. bedac w dlugi weekend ciagle natykalam sie na info o wolnych pokojach. oceniajac domy mozna powiedziec, ze jest wyzszy lub nizszy standard wiec i ceny rozne, ale kazdy z domow byl swiezo zbudowany lub po remoncie. w tej czesci Zakopanego ze wzlgedu na odleglosc od centrum ceny sa nizsze, a warunki bez watpienia lepsze. Odpowiedz Link
mamusia1975 Ładne widoki 18.12.06, 13:13 Tu na widoki chyba nie można narzekać ;) eturystyka.org/oferta/willa_rokita.html Tak samo tu, w Murzasichle: eturystyka.org/oferta/noclegi_tatry_krywan.html A tu właśnie w Dolinie Olczyskiej, o której pisze Saqquara: eturystyka.org/oferta/u_florka.html No i jeszcze Pod Nosalem - to jest swietna okolica. eturystyka.org/oferta/Pod_Nosalem.html Odpowiedz Link
buba2000 Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk 23.06.06, 22:44 polecam antałówke, super panorama tatr Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk 24.06.06, 08:43 czaem prz ładnej pogodzie taterki widać z krakówka. polecam. Odpowiedz Link
aneta9946 Re billy.the.kid 27.06.06, 11:05 widac ze masz problemy ze soba lepiej opusc to forum i trzymaj sie zdaleka od komputera jak masz zamiar tak głupio odpowiadac na posty Odpowiedz Link
Gość: Gosc Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk IP: *.toya.net.pl 24.06.06, 17:30 Zerknij na: - www.e-Zakopane.info Jesli chodzi o widok to polecam: - www.ania.e-zakopane.info Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk 27.06.06, 11:22 anetko ,coraz barzdiej cię lubię. na kretyńskie pytania- mądrzejsza odpowiedz. Odpowiedz Link
aneta9946 Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk 27.06.06, 19:58 billi wiem ze nie którzy zadaja pytania jak by byli z innej epoki lub kosmosu Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk 27.06.06, 20:21 no widzisz.ło to właśnie sioem rozchodzi. Odpowiedz Link
Gość: monikn78 Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk IP: 81.210.115.* 27.06.06, 20:49 a co złego jest w pytaniu o standard pensjonatu w konkretnym miejscu, albo w pytaniu czy ktoś zna nocleg, który może polecić?? jak ktoś nie chce udzielać odpowiedzi, albo temat go nie interesuje, to niech się nie wypowiada. rezerwując nocleg, z reguły, należy wpłacić zaliczkę, a nie wyobrażam sobie z dwójką dzieci biegać po zakopcu w posuzkiwaniu byle jakiego noclegu. Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk 27.06.06, 21:01 jesli zaliczka-skreśl ten nocleg. Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk 27.06.06, 21:11 poza tym to forum góry-raczej o górach a nie o spaniu i jedzonku. nie zauwazyłem zeby ktokolwiek uzyskał tu taką inf. chyba ze zachwalającą od właściciela pensjonatu. Odpowiedz Link
tom1111 Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk 27.06.06, 21:39 po co mi fajna kwatera , jeśli tam tylko spie , no w góry jade a nie do kwatery ,byle czysto i wystarczy ... Odpowiedz Link
Gość: billy Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:13 tomusiu z ustów mie to wyjąłeś.miche też se jakoś można zorganizować. Odpowiedz Link
Gość: monikn78 Re: kwatery w zakopcu z widokiem na Tatry-poszuk IP: 81.210.115.* 28.06.06, 09:05 czasy, kiedy ważne jest aby tylko czysto było, mijają wraz z pojawieniem się dzieci. nie ma powodów żeby rezygnować z wyjazdów w góry tylko dlatego, ze rodzina się powiększyła. kiedyś faktycznie wystarczył namiot lub kawałek podłogi na śpiwór, teraz (przynajmniej do czasu gdy dzieciaki podrosną) to odpada. Odpowiedz Link