Gość: Agness IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.03.03, 08:50 Czy nikt w tym kraju nie wybiera sie na majowke. Chce sie przylaczyc. Nie robcie mi tego, nie chce siedziec w domu w tym czasie, please ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 26.03.03, 09:04 no właśnie też bym się gdzieś wybrała...tylko widzę brak zainteresowania. Masz jakieś pomysły? Aga Odpowiedz Link
Gość: Agness Re: Ludzie...... IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.03.03, 11:06 Hmm.... moze okolice Kazimierza Dolnego? Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 31.03.03, 14:41 A może do Pragi? Odpowiedz Link
Gość: Agness Re: Ludzie...... IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.03.03, 14:50 Gość portalu: Aga napisał(a): > A może do Pragi? Brzmi ciekawie, ale od razu uprzedzam nigdy tam nie bylam? Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 31.03.03, 14:56 Ja też nie byłam, a znalazłam namiary na biuro podrozy, ktore zalatwia niedrogie hotele w Pradze. Dojechac mozna za 180 PLN z W-wy. Skąd jesteś? Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 31.03.03, 15:01 180 w obie strony oczywiście... Gość portalu: Aga napisał(a): > Ja też nie byłam, a znalazłam namiary na biuro podrozy, ktore zalatwia > niedrogie hotele w Pradze. Dojechac mozna za 180 PLN z W-wy. > Skąd jesteś? Odpowiedz Link
Gość: Agness Re: Ludzie...... IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.03.03, 17:07 Gość portalu: Aga napisał(a): > 180 w obie strony oczywiście... > Gość portalu: Aga napisał(a): > > > Ja też nie byłam, a znalazłam namiary na biuro podrozy, ktore zalatwia > > niedrogie hotele w Pradze. Dojechac mozna za 180 PLN z W-wy. > > Skąd jesteś? Hej ja jestem z Łodzi To mozna powiedziec ze po drodze :) Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 01.04.03, 09:46 To rzeczywiscie po drodze... Pomysł Ci się podoba czy nie bardzo? Aga Odpowiedz Link
Gość: Agness Re: Ludzie...... IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.04.03, 09:56 Gość portalu: Aga napisał(a): > To rzeczywiscie po drodze... > Pomysł Ci się podoba czy nie bardzo? > Aga Pomysl podoba mi sie nawet bardzo :) nigdy tam nie bylam, wiec chetnie co nieco bym zobaczyla, ale sama na takie podroze sie nie pisze a z kims to juz inaczej, zawsze razniej :) P.S. Moze jakies szczegoly w sumie juz nalez cos w tym kierunku organizowac. Pozdrawiam A Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 01.04.03, 11:11 Rzuć okiem na stronę www.zubrtour.net2000.pl można przez nich załatwić noclegi i mają przykładowy program wyjazdu, który można "podkraść" Odpowiedz Link
Gość: Agness Re: Ludzie...... IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.04.03, 12:08 Gość portalu: Aga napisał(a): > Rzuć okiem na stronę www.zubrtour.net2000.pl > można przez nich załatwić noclegi i mają przykładowy program wyjazdu, który > można "podkraść" Przejrzalam, brzmi zachecajaco. Mam pytanie na ile dni bysmy jechaly? i sorry za glupie pytanie ale ile masz lat? ja 25. Pozdrawiam. Od ilosci dni moge przeliczyc koszt tego wypadu. Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 01.04.03, 13:05 Można jechać 30 kwietnia późnym wieczorem, żeby być na rano a wrócić w niedzielę 04 maja na wieczór. Co prawda nie podoba mi się do końca koncepcja jazdy nocą autokarem, bo człowiek po takiej nocy nie nadaje się do życia więc może poszukam jeszcze innych przewoźników. Aaaa.. i mam 28 lat. Odpowiedz Link
Gość: Agness Re: Ludzie...... IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.04.03, 13:18 Gość portalu: Aga napisał(a): > Można jechać 30 kwietnia późnym wieczorem, żeby być na rano a wrócić w > niedzielę 04 maja na wieczór. Co prawda nie podoba mi się do końca koncepcja > jazdy nocą autokarem, bo człowiek po takiej nocy nie nadaje się do życia więc > może poszukam jeszcze innych przewoźników. > Aaaa.. i mam 28 lat. No to z pewnoscia jest jakis problem :) Jak nasze ustalenia zaczynaja nabierac jakiegos obrotu oto moj mail aga777@gazeta.pl tam spokojnie wszystko ustalimy :) Pozdrawiam A Odpowiedz Link
Gość: anka Re: Ludzie...... IP: 80.48.253.* 26.03.03, 12:19 dziewczyny super sprawa z tym wyjazdem na majowke, moze tez sie skusze jak sie uda ja niestety musze jechac w ten lub za tydzien weekend do Wiednia moze chcecie sie przejechac polazic troche po wiedniu wykapac sie w termalnych zrodlach w Oberlaa w Wiedniu i przezyc fajna przygode weekendowa. Niestety tylko wchodza w gre te weekendy. piszcie na priv: anka67@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: Cygnus X-1 Re: Ludzie...... IP: *.localdomain / 192.168.21.* 26.03.03, 12:49 Gość portalu: Agness napisał(a): > Czy nikt w tym kraju nie wybiera sie na majowke. Chce sie przylaczyc. Nie > robcie mi tego, nie chce siedziec w domu w tym czasie, please ;-) Zadziwiające, że są ludzie, którzy nie wiedzą co zrobić z sobą i swoim życiem. I piszą takie rozpaczliwe listy... Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 26.03.03, 14:59 Dziekujemy Ci za współczucie... Odpowiedz Link
Gość: Cygnus X-1 Re: Ludzie...... IP: *.localdomain / 192.168.21.* 01.04.03, 11:55 Aga, to nie współczucie lecz zdumienie. Ja kiedy chcę dokądś jechać, to po prostu pakuję plecak i jadę, czasem z kimś, czasem sam. No bo jaki to problem? Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 01.04.03, 14:34 Gdybym była facetem to wierz mi nie byłby to problem... Odpowiedz Link
Gość: Cygnus X-1 Re: Ludzie...... IP: *.localdomain / 192.168.21.* 02.04.03, 07:20 To jednak powinienem Ci współczuć, że lubisz podróżować, a nie jesteś facetem :) Jak już wrócisz z Pragi napisz o swoich wrażeniach z pobytu. Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 02.04.03, 09:34 Na pewno podzielę się wrażeniami. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
Gość: Cygnus X-1 Re: Ludzie...... IP: *.localdomain / 192.168.21.* 03.04.03, 08:32 Widzę Aga, że jesteś sympatyczną osobą. Jeśli w przyszłości (po majówce, którą już mam zaplanowaną) będziesz miała ochotę na krótki wypad gdzieś w Polskę - jestem do dyspozycji. Pozdrowienia dla Ciebie i koleżanki, z którą wybierasz się do Pragi. Odpowiedz Link
Gość: Agness Re: Ludzie...... IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.04.03, 09:50 Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > Widzę Aga, że jesteś sympatyczną osobą. Jeśli w przyszłości (po majówce, którą > już mam zaplanowaną) będziesz miała ochotę na krótki wypad gdzieś w Polskę - > jestem do dyspozycji. > Pozdrowienia dla Ciebie i koleżanki, z którą wybierasz się do Pragi. Czesc kolego A kolezanki Agi to juz nie zapraszasz w podroz po Polsce? ach...... Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 03.04.03, 10:00 Bardzo dziękuję za propozycję wspólnego wypadu w Polskę i za to, że uznałeś mnie za sympatyczną osobę - bardzo mi miło i mam nadzieję, że zostaniemy w kontakcie. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link
Gość: Cygnus X-1 Re: Ludzie...... IP: *.localdomain / 192.168.21.* 03.04.03, 14:08 Agnieszko, chyba wiesz, że faceci bywają okropni :) (słyszałem to wielokrotnie z ust pewnej kobiety, chociaż nie pod moim adresem) – przepraszam, mea culpa; Ciebie również zapraszam. Wiem, że od pomysłu do jego realizacji droga bywa niekiedy bardzo daleka i zapał stygnie w miarę upływu czasu, niemniej ja dotrzymuję słowa, jak już coś ustalimy, to nie nawalę. O wiek, stan cywilny i obwód talii :) nie pytam, bo nie ma to dla mnie większego znaczenia. Mogę jechać prawie wszędzie, ale mam szczególne upodobanie do kontaktu z przyrodą. Następny list napiszę w przyszłym tygodniu i wyślę na: aga777@gazeta.pl Na razie dziewczyny Mk 6,34 Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Ludzie...... IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 03.04.03, 15:49 Jakby co to poproszę cc na adres: kacram@poczta.onet.pl Pozdrawiam, Aga Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > Agnieszko, chyba wiesz, że faceci bywają okropni :) (słyszałem to wielokrotnie > z ust pewnej kobiety, chociaż nie pod moim adresem) – przepraszam, mea cu > lpa; > Ciebie również zapraszam. > Wiem, że od pomysłu do jego realizacji droga bywa niekiedy bardzo daleka i > zapał stygnie w miarę upływu czasu, niemniej ja dotrzymuję słowa, jak już coś > ustalimy, to nie nawalę. O wiek, stan cywilny i obwód talii :) nie pytam, bo > nie ma to dla mnie większego znaczenia. > Mogę jechać prawie wszędzie, ale mam szczególne upodobanie do kontaktu z > przyrodą. Następny list napiszę w przyszłym tygodniu i wyślę na: > aga777@gazeta.pl > Na razie dziewczyny > > Mk 6,34 Odpowiedz Link
ryszardtom Re: Ludzie...... 27.04.03, 23:55 Gość portalu: Aga napisał(a): > Jakby co to poproszę cc na adres: kacram@poczta.onet.pl > > Pozdrawiam, > Aga > > Gość portalu: Cygnus X-1 napisał(a): > > > Agnieszko, chyba wiesz, że faceci bywają okropni :) (słyszałem to > wielokrotnie > > z ust pewnej kobiety, chociaż nie pod moim adresem) – przepraszam, m > ea cu > > lpa; > > Ciebie również zapraszam. > > Wiem, że od pomysłu do jego realizacji droga bywa niekiedy bardzo daleka i > > > zapał stygnie w miarę upływu czasu, niemniej ja dotrzymuję słowa, jak już > coś > > ustalimy, to nie nawalę. O wiek, stan cywilny i obwód talii :) nie pytam, > bo > > nie ma to dla mnie większego znaczenia. > > Mogę jechać prawie wszędzie, ale mam szczególne upodobanie do kontaktu z > > przyrodą. Następny list napiszę w przyszłym tygodniu i wyślę na: > > aga777@gazeta.pl > > Na razie dziewczyny > > > > Mk 6,34 jak będziecie w Pradze nie zap[omnijcie wstąpić do perełki południowych Czech Krumlova a jak w Pradze samej to na piwo do Kocura Odpowiedz Link