Dodaj do ulubionych

Single skrzyknijmy się na wycieczkę

06.06.07, 20:18
planuję we wrześniu wyjazd - poopalac się, pozwiedzać... może tunezja ?
szczegóły nt biura i terminu do uzgodnienia :-)

czy są chętne/i?
moze wybierzemy jakąś ofertę i kto chętny ten sie zapisze?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mrowka Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.tosa.pl 06.06.07, 20:49
      fajny pomysl
      ile masz lat i skad jestes?
      dziewczyna czy chłopaszek?
      pozdrawiam
      • laptopek Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 07.06.07, 12:00
        Jestem z Pomorza. Pracujaca , po studiach ;)
        Myślę ze trzeba wybrać jakąś ofertę i zamieścić nazwe biura i nr wycieczki na
        forum. Kto bedzie chciał to się zapisze i będzie miał gwarancje że
        na "turnusie" spotka fajnych ludzi a nie tylko rodzinki i zakochanych którzy
        nigdy nie są zainteresowani resztą współtowarzyszy
        • Gość: up Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.chello.pl 07.06.07, 21:21
          up
          • Gość: oliwa Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 01:50
            bierzcie mnie ;P
            • laptopek Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 08.06.07, 19:20
              pociągnijmy ten wątek do września, zbierzmy ludzi, poczytajmy recenzje
              powracających.
              coraz bardziej myśle o tunezji ;-)))
              pozdrawiam
              l.
              • Gość: turystka Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 22:54
                tunezja super pomysł...ja mam urlop poczatek wrzesnia;)
                • laptopek Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 09.06.07, 14:09
                  no to milo :-)
                  pilnujmy wątku, podrzucajmy pomysły, śledźmy oferty.
                  • Gość: beza1959 Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 16:52
                    Szkoda-pracuję w szkole; ewentualnie powrót najpóźniej 26 sierpnia.
                    Także chętnie przytuliłabym się do fajnej roześmianej grupy :)
                    • Gość: up Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.chello.pl 11.06.07, 18:53
                      up
    • Gość: aga Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.unused.derbynet.waw.pl 12.06.07, 22:09
      Super pomysł! Byliśmy z taką grupką w maju w Tunezji i było rewelacyjnie! Na
      miejscu poznaliśmy jeszcze kilka fajnych osób z Polski, a obsługa hotelowa i
      animatorzy sprawili, że wyjazd będziemy bardzo miło i długo wspominać!
      Życzę powodzenia i wytrwania w pomyśle do września:-)
      • laptopek Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 14.06.07, 18:35
        aga,
        napisz cos wiecej m.in. jakie biuro i jakie miasto wybraliscie?

pozdrawiam serdecznie

• Gość: tabaka Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:31
          Podobna akcja była na wakacje.pl, pojechaliśmy w 6 osób poznanych na forum do
          Egiptu, Hurghady, hotel Sindbad Aquapark. Wzieliśmy trzy pokoje, opcje all,
          wyszło taniej, niż jedynki, a zabawa zdecydowanie lepsza, niż samotnie :) Tylko
          wcześniej oczywiście się spotkaliśmy parę razy w realu :)
          • Gość: laptopek Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: 213.192.66.* 15.06.07, 13:57
            nie wiedzialam ;-) czyli duzo singli ma ten problem.
            jezeli ludzie sa z calego kraju to ciezko bedzie poznac sie gdzies w polsce
            wczesniej. ale wystarczy mi sama swiadomosc ze na "turnusie" poznam inne
            samotne osoby i spędzę miło czas
            • erika75 Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 21.06.07, 22:54
              Cześc pozdrawiam. Moją życiową pasja sa podroże ...nieważne gdzie i z
              kim ...tzn najlepiej w jakims milym towarzystwie. Ale nie zawsze jest tak
              jakbyśmy chcieli.Dlatego jeżdzę sama...ale nie jest to talkie fajne jak wyjazd
              w grupie. Chętnie bym nawiazala znajomość z osobami ktore uwielbiają podroże.
              W te wakacje zaplanowalam już wyjazd do Grecji...Ale z innych propozycji
              wyjazdowych chętnie skorzystam ... Czy możemy być w kontakcie :)
        • Gość: aga Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.unused.derbynet.waw.pl 17.06.07, 12:03
          Nie chcę pisać jakie biuro, gdyż nie lubię w ten sposób "reklamować" czyiś
          usług, tak jak to dość nieudolnie próbują na tym forum niektóre osoby czy nawet
          same biura... My nastawiliśmy się troszkę inaczej na wyjazd. Po pierwsze
          wzięliśmy pod uwagę tylko dobre hotele 4*AI (oczywiście sprawdziliśmy opinie na
          forum). Później dogadaliśmy się ile możemy przeznaczyć na wyjazd,
          obserwowaliśmy lasty, jak tylko pojawiła się super cena, nasza decyzja była
          szybka, zaliczki i już. A najważniejsze było nasze pozytywne nastawienie
          jeszcze przed wyjazdem! I myślę, że w tym momencie nie ma znaczenia z jakim
          biurem jedziesz. Grunt to umieć wybrać miejsce i hotel oraz dobrać towarzystwo
          (marudy nie wchodziły w grę!). My byliśmy w okolicach Hammamet-Yasmine (moim
          zdaniem ładniej niż w Sousse!), htl 4* all inclusive, przemiła obsługa, super
          animatorzy, ładna plaża, wspólne imprezy, wypady na miasto, super!! I za to
          wszystko zapłaciliśmy 1200 zł/osobę:-)
    • oleyu Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 15.06.07, 15:56
      Wyjazd byle by było ciepło, pytanie tylko kiedy ;)
      • Gość: laptopek Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.chello.pl 16.06.07, 16:19
        tunezja? wrzesien?
        • oleyu Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 17.06.07, 11:56
          no wrzesień jest ok ;)
    • Gość: berkano Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 07:55
      Korzystając z wątku zapraszam serdecznie na wyprawę dla Singli na Węgry. :-)
      Termin: 23 -26 .08. 2007
      Podczas wyjazdu zatrzymamy się na Słowacji na knedliki i zimnego Radegasta,
      zwiedzimy Eger i Budapeszt, a wieczorami będziemy poznawać uroki węgerskiego
      życia w Dolinie Pięknej Pani, gdzie w setkach piwniczek można spróbować
      najlepszych egerskich win i kosztować wyśmienitej kuchni węgierskiej przy
      muzyce cygańskiej i węgierskiej. Będziemy zakwaterowani ok. 300 m od winnych
      piwniczek i ok. 2 km od centrum Egeru. Po nocnych biesiadach odpoczniemy w
      kompleksach gorących źródeł w Egerze i Miszkolcu Tapolcy, gdzie znajduje się
      ewenement na skalę światową – podziemne korytarze z gorącymi źródłami.
      Zwiedzimy również Budapeszt.
      Serdecznie zapraszamy :-)
      www.berkano.info

• Gość: indywidua Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.chello.pl 17.06.07, 11:52
        to ma być objazdówka czy pobytówka w hotelu z wycieczkami fakultatywnymi?
        • panilu Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 18.06.07, 15:54
          jaka grupa wiekowa Cię przeraża ja mam 62 ale w formie, to do przyjęcia ?
    • Gość: prawdziwy singiel to singiel czy samotny IP: *.aster.pl 19.06.07, 11:33
      to wreszcie jestescie singlami czy po prostu kogos jednak szukacie , wtedy
      jestescie poprostu samotni.
      W temacie jest o singlach czyli poco nam ktos do pary w podrozy.
      • Gość: MK Re: to singiel czy samotny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 09:02
        w sumie to dziwne pytanie ... definicja singla zawiera w sobie nie bycie w
        związku (najczęściej emocjonalnym) z drugą osobą, tak więc chyba wszystko się tu
        zgadza zakładając, że wszyscy ludzie z tego posta mają czyste intencje i szukają
        sobie tutaj towarzystwa, bo mają na to taką ochotę i już. Słowo ,,samotny"
        pewnie miało tutaj posłużyć za prowokację, co się w sumie udało, bo się na to
        złapać dałam. Podejrzewam, że co niektóre single czują się bardziej
        ,,niesamotne", niż co niektóre osoby w tak zwanych związkach, czyli parach. Tak
        więc pojęcie względne, a pytanie głupie, a ja pewnie też, bo się w polemikę
        wdałam. Poza tym uważam, że bardzo fajna propozycja i fajny pomysł ze strony
        osoby, która tę akcję zaczęła. Może też się przyłączę. No to have a nice day,
        ktokolwiek to czytał.
      • oleyu Re: to singiel czy samotny 21.06.07, 10:22
        No nie wiesz jak to jest ze znajomymi:
        - jedni budują domy - nie jadą
        - inni remontują miezskanie - nie jadą
        - inni oczekują na poród - nie jadą
        - inni porodzili sobie dzieci - nie jadą
        - inni nie mają urlopu - nie jadą
        - inni kupili kamienice - nie jadą
        - inni rozbudowywują firme - nie jadą
        - niektórzy gadają, że jadą ale ciężko im wierzyć :)
        • saghila Re: to singiel czy samotny 21.06.07, 19:39
          U mnie podobnie +
          - niby nie mają kasy - nie jadą
          - spłacają raty za mieszkanie, samochód itp - nie jadą
          - mają urlop ale zawsze nie w tym terminie co ja :-)
          - wiele innych ciekawych lub mniej ciekawych pomysłów :)
          A potem jadą nad nasz morze, wydają tyle samo kasy co ja np. w Egipcie i
          jeszcze mówią jak mi dobrze i że mam dużo kasy bo sobie jezdzę za granicę.
          Uwielbiam to....
      • Gość: samnasam Urlop? - choć 2 tyg. ale tylko samotnie ! IP: *.aster.pl 26.06.07, 22:12
        to wreszcie jestescie singlami czy po prostu kogos jednak szukacie , wtedy
        jestescie poprostu samotni.
        W temacie jest o singlach czyli poco nam ktos do pary w podrozy.
        ---
        Ja mam dość ( po uszy i wyżej ) wszelkich miłych i mniej miłych osób dookoła
        przez cały rok i dlatego uważam za niezwykły, wspaniały i niczym nie
        zastępowalny komfort własnie pobyć choć 2 tygodnie w roku sam_na_sam z
        przyrodą; bez szumu i gwaru INNYCH osób, nawet tych wspaniałych, kochanych,
        mądrych, niezastąpionych....
        Podczas urlopu - wakacji chcę być właśnie SINGLEM, pozostałe 11 miesięcy + 2
        tyg. mogę singlem nie być.
    • erika75 Chętnie nawiąże znajomości 21.06.07, 23:04
      Chętnie nawiąże znajomości z ludzmi kochającymi podroże. Moja pasją sa podroże
      male i duże po Polsce i po Europie. Chętnie wymienilabym się przygodami i
      wrażeniami z podróży. Może jakieś - spotkanie a potem wyjazd ... Wlaściwie to
      szukam nowych znajomych...Poprostu napisz ... erika75 - OnaToJa.
      • Gość: żożo Re: Chętnie nawiąże znajomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 09:34
        Ja jestem otwarty na każdą podróż, w każdą stronę, ale na razie tylko w sierpniu.
        Czekam na "podobnych".
        • Gość: Greg Re: Chętnie nawiąże znajomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:29
          Ja będę od 3 LIPCA w Maroku (Agadir),w ciągu pierwszego tygodnia chętnie bym
          wyjechał z kimś na organizowane na miejscu wycieczki lub też zorganizował
          gdzieś indywidualny wyjazd.Moje wstępne plany to albo wypad do El Aaiun
          (Laayoune) w Saharze Zach. lub do Ouarzazzate - Zagora. Muszę zdecydować sie na
          jeden z tych wyjazdow,bo na dwa nie starczy mi czasu.W drugim tyg.jadę na
          objazdówkę Królewskie Miasta Maroka.
          Natomiast w SIERPNIU (17-24) jadę do Tunezji (Zarzis) hotel Vincci Eden Star i
          również chętnie bym pozwiedzał tamtejsze okolice.
          Może ktoś zdecyduje się wybrać do któregoś z w/w miejsc?
          Jestem miłym,spokojnym i trochę nieśmiałym młodym mężczyzną:)
          • Gość: sylwia Re: Chętnie nawiąże znajomości IP: *.chello.pl 24.06.07, 12:02
            czy tylko tak dalekie wyjazdy wchodza w gre? :)
            a moze cos blizej np Warszawy, krotki spacer, zwiedzanie..?
            pozdrawiam :)
            • Gość: Greg Re: Chętnie nawiąże znajomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:44
              W Warszawie będę przebywal w hotelu 17-19 lipca a nastepnie 16-17 sierpnia no i
              wreszcie 24-26 sierpnia:) Bede tam jeszcze w dwoch innych terminach,ale wtedy
              juz z towarzystwem.
              Jesli jakaś miła dziewczyna jest zainteresowana np.pójściem na kawkę lub
              spacerkiem to z miłą chęcią się spotkam:) Proszę tylko o jakieś namiary.
              • 7krakowiak7 Re: Chętnie nawiąże znajomości 25.06.07, 00:18
                Witajcie!
                A ja z kolei reprezentuje grupe powiedzmy 50-ciolatkow. Oczywiscie tych, ktorym
                na poludniu Europy jest za goraco :) Proponuje Szwecje w sierpniu. Do mojej
                propozycji otrzymalem juz kilka emaili. I tu wyjazd bylby w grupie
                kilkuosobowej ale wyjazd samodzielny. Nie z zadnym tam biurem. Moze i do mnie
                przylaczy sie kilkoro 50-ciolatkow( np +-10lat :) ) Pozdrawiam!
                • Gość: bbb Re: Chętnie nawiąże znajomości IP: *.slowianin.pl 25.06.07, 13:11
                  A moze ktos w listopadzie leci do Australii? bo ja tak. Dlugi lot samej nudno
                  .Piszcie
                  • monika_er74 australia 02.07.07, 10:59
                    witaj,

lece do australii na poczatku lipca :) juz raz przezylam ta podroz samotnie.
                    jesli bedziesz chciala sie ze mna skontaktowac podaje swojego maila:
                    monika_er74@gazeta.pl
      • ewem3 Re: Chętnie nawiąże znajomości 25.06.07, 21:55
        bardzo fajny pomysł!
        tylko że mnie też interesuje raczej przełom sierpnia i września...
    • olga.wawa Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 01.07.07, 14:57
      A może na przełomie lipca i sierpnia ma ktoś chęć na dwutygodniowy wypad? Też
      myślałam o Tunezji. Nawet fajny hotel wypatrzyłam. :) Cena atrakcyjna, można
      dodatkowo skoczyć na safari czy jakiś wieczorek folklorystyczny - żeby nie tylko
      na plaży plackiem, bo to nudne. :) Mogę wprawdzie poznać ludzi na miejscu i też
      dobrze się bawić, ale to nie to samo co wesoła ekipka już na starcie. :)
      • aja1974 Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 01.07.07, 22:05
        z góry wykluczacie pary?
        nasi znajomi nie jeżdżą bo:nie mają kasy/czasu/chęci itd, a my lubimy wyjazdy i
        poznawanie nowych ludzi
        czy to , że jesteśmy parą przeszkadza?
        • Gość: olga.wawa Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 23:28
          Single, pary mieszane, pary koleżanek, kolegów, większe grupy znajomych... - bez
          różnicy, byle fajni ludzie byli. :)
          Nad małymi dziećmi bym się tylko zastanowiła - te chyba raczej nie pasują. ;)
          • oleyu Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 01.07.07, 23:48
            tylko już sie zaczynają problemy z terminem :P
            • Gość: olga.wawa Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 00:16
              Chce wyjechać na dwa tygodnie. Mam wolne od połowy lipca do połowy sierpnia,
              wyjazd więc może być pomiędzy 14.07 a 31.07. Myślę o Tunezji z atrakcjami w
              postaci wycieczek, względnie Egipt - rejs po Nilu, a potem 7 dni na plaży.
              Ktoś chce wyjechać w tym terminie?
              • oleyu Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 02.07.07, 10:22
                Ja dopiero w sierpniu moge. I to po 10
    • soja77 Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę 04.07.07, 00:01
      Podoba mi się pomysł - akceptuje termin wrzesień i Tunezje ale jestem mocno
      elastryczny i nie marudzę :). Tak bliżej sierpnia trzeba będzie zacząć bardziej
      konkretną wymianę myśli ...

ON30
    • Gość: GUEST Re: Single skrzyknijmy się na wycieczkę IP: *.rainbownet.pl 16.09.07, 21:39
      ŁADNE MIEJSCA
      www.domagent.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka