Dodaj do ulubionych

Przejazd do Hiszpanii

14.06.03, 12:50
Szukam podróżująch do Hiszpanii samochodem. Lub kompana do auto stopu. Jade
do Barcelony 10 lipca.
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: PIOTREK SZUKA Re: Przejazd do Hiszpanii IP: *.biaman.pl 19.06.03, 14:48
      Cześć, mam na imie Piotrek, ucze sie na kierunku ratownika medycznego oraz zaocznie studiuje ekonomie w Białymstoku, uwielbiam
      podróże, dobre jedzonko, spacery i moją wspaniałą dziewczyne:))

***Aktualnie szukamy pilnie chętnych na wyjazd: ORIENTACYJNA TRASA: Warszawa - Berlin - Hannover - Amsterdam - Rotterdam -
      Antwerpia - Bruksela - Paryż - Lyon - Cannes - Madryt - San Sebastian - Bilbao - Barcelona - Algeciras - Giblartar - Portugalia i
      powrót (szczegóły przebiegu trasy do ustalenia wspólnie)
      *** Przejazd przez Niemcy na tanich Wochenende Ticket a dalej niedrogimi, regionalymi pociagami. Termin do ustalenia(najlepiej
      lipiec po mojej sesji), podróż zajmnie 3-4 tygodnie w zależności od tego ile i gdzie zechcemy spędzić czasu, noclegi jak
      najtańsze: w Brukseli u siostry, w Paryżu najprawdopodobniej u znajomej, na kempingach, przy kempingach, na podwórkach pod
      namiotami u gospodarzy w mniejszych miejscowościach, a na przykład w Paryżu popularne są noclegi młodzieży z całego świata w
      parku pod wieżą Eifla. Koszt samych przejazdów to ok 400-500zł. Do tego jedzenie i ew. wstępy do obiektów.
      *** Szukamy z dziewczyną 2-3 osób w wieku 18-2?lata, którzy chcą zobaczyć kawałek Europy w ciekawy sposób jaki dają przejazdy
      koleją, najlepiej pary aby było raźniej, choć to nie konieczne. Nasi znajomi nie mają tak długich urlopów albo są zajęci w inny
      sposób.
      Rok temu przejechałem te trase z kolegą w ten sam sposób i stwierdziliśmy, ze z większą grupą bedzie lepiej.
      ***Chętnie odpowiemy na pytania-maile. Prosze o kontakt tylko mailem, gdyż moge nie zaglądać często na te forum kiu69@tlen.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka