agakisling 30.06.03, 14:22 Witam, planujemy z męzem przeprowadzic sie na kilka lat do Egipt, szukam jakiejs pracy dla siebie i męża w Egipcie, bedę wdzieczna za informacje. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: Egipt - szukam pracy !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 19:25 witam, to zależy jakiej pracy szukasz. Najprościej ( i najfajniej) jest zatrudnić się w jakimś centrum nurkowym nad Morzem Czerwonym. Albo jako rezydent. Jeżeli masz kwalifikacje moge zapytac mojego kolegę ( Półwysep Synaj) Odpowiedz Link
agakisling Re: Egipt - szukam pracy !!! 03.07.03, 09:52 niestety nie mam odpowiednich kwalifikacji, jestem księgową. Ale oboje z mężem jestesmy pod wielkim urokiem Egiptu, myśle, ze szybko bysmy sie przystosowali do nowych warunków, zależy nam na tym. Też, myślelismy o nurkowaniu, tylko nie wiemy gdzie sie sie taką pracę załatwia, czy u nas przez jakies biuro, czy bezpośrednio na miejscu... wydaje nam sie, ze łatwiej na miejscu cos znaleźć, ale tez nie chcemy tak zupełnie w ciemno wyjeżdzac. Jakbys mogła zapytac znajomego od czego najlepiej znalezć, bede bardzo, bardzo wdzieczna za pomoc pozdrawiam :) Odpowiedz Link
Gość: Natalia Re: Egipt - szukam pracy !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 22:53 Nie ma sprawy. Jezeli znasz angielski lub niemiecki mozesz sie zatrudnic w takiej szkole jako ksiegowa. Napisz do mnie na Natalian3@wp.pl. zapytam moich znajomych :) Odpowiedz Link
Gość: kazio Re: Egipt - szukam pracy !!! IP: *.client.attbi.com 04.07.03, 16:44 Twoj maz moglby sie zatrudnic przy zapladnianiu wielbladow, a ty w jakiejs knajpie wykonujac taniec brzucha Odpowiedz Link