matanzas 05.09.07, 20:05 Witam jestem ciekaw czy ktoś się tam wybiera w listopadzie , ja lecę z b/p Exim 17 listopada ktoś może jeszcze ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris7109 Re: Wyspy Zielonego Przylądka 05.09.07, 21:22 Też mnie interesuje ten kierunek,więc napisz prosze jeśli możesz jaki to koszt wycieczki i jak tam jest jsęli juz wrócisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
matanzas Re: Wyspy Zielonego Przylądka 06.09.07, 17:52 Ok. napiszę na pewno jak na razie sam wyjazd nie jest nawet za drogi da się przeżyć..... Odpowiedz Link
Gość: st Re: Wyspy Zielonego Przylądka IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.07, 23:59 Byłem na wyspach w kwietniu br. Co prawda nie z wycieczką zorganizowaną. Było rewelacyjnie. Można poczytać tutaj: www.man.poznan.pl/~konserwa/wzp/wzp.htm Odpowiedz Link
ivis Re: Wyspy Zielonego Przylądka 13.09.07, 11:23 Witaj, ja mam w zamiarze, lae dopiero w końcu listopada lub w grudniu wybrać sie na te Wyspy. Jaki hotel wybrałaś??? Czy masz juz rozkład lotów?? Może uda sie wyjazd wcześniej, lae będę oczekiwać Twojej relacji, bo to nowe szlaki na urlop:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
matanzas Re: Wyspy Zielonego Przylądka 13.09.07, 17:26 Hej Ivis Ja też lecę dopiero w listopadzie a dokładniej 17 będę na wyspie Sal w hotelu 'Da Luz' 2* rozkładu z eximu jeszcze niema ale jest z Rainbow Tours a lecimy tym samym samolotem z wa-wy wylot o 6.00 rano A ty już wybrałes już coś ... Pozdrawiam Darek Odpowiedz Link
ivis Re: Wyspy Zielonego Przylądka 14.09.07, 15:25 hej, ups za pomyłkę "pciową" Ja myślałam o OASIS ATLANTICO BELORIZONTE Bungalow 4* z opcją HB wylot 28 listopada - zobaczymy co z tego wyjdzie. Ide obkukać rozkład lotów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
matanzas Re: Wyspy Zielonego Przylądka 15.09.07, 14:40 Ja 28 będę już wracał :( Lecisz z b/p czy nie ? Masz już zaklepany ten hotel ? Jakie koszty tej imprezy ?odezwij się ma meila gazetowego ! pozdrawiam Darek Odpowiedz Link