Gość: Mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 15:43 Czy ktoś leci na Dominikanę Punta Cana od 22 listopada lub w przybliżonym terminie? Ja lecę 22 listopada z Lipska do hotelu Barcelo Premium. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verso Re: Dominikana Punta Cana IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.07, 22:52 Czy masz już zarezerwowany ten hotel? Bo my właśnie zastanawiamy się nad last z TUI, hotele RIU-ruletka, na Punta Cana, też z Lipska, ale 29 listopada. Odpowiedz Link
Gość: Mika Re: Dominikana Punta Cana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 08:12 Wszystko dawno zarezerwowane i opłacone łącznie z hotelem i parkingiem w Lipsku. 21 listopada ruszamy autkiem do Lipska , a dzień pożniej kierunek raj :-) Odpowiedz Link
Gość: verso Re: Dominikana Punta Cana IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.07, 00:23 Życzę udanego wypoczynku. Ja też się zdecydowałam i wykupiłam dziś Dominikanę RIU-ruletkę na Punta Cana z last minute. Wylatujemy 29 listopada z Lipska. Trochę się boję, bo z językami kiepsko, ale myślę, że wszystko bębzie ok. Może ktoś jeszcze w tym terminie leci na Dominikanę z Lipska? Pozdrawiam. Odpowiedz Link