Dodaj do ulubionych

Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side

30.06.08, 09:58
Witam, odsprzedam wczasy dla 2 osób w hotelu sun club side w Turcji
(Riviera Turecka). Termin: 17. 09 - 01. 10 ( 2 tygodnie!!!)
opis hotelu:
Położenie
W Side, ok. 600 m od antycznego centrum miasta z licznymi
restauracjami, kawiarniami i dyskotekami, ok. 65 km od portu
lotniczego w Antalyi.
Plaża
Własna, szeroka i piaszczysta (leżaki i parasole bezpłatne), ok. 150
m od hotelu.
Wyżywienie
All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, popołudniowa kawa, herbata
i ciastko, turecka pizza i naleśniki w snack barze (11.00-16.00);
nieograniczona ilość lokalnych napojów alkoholowych oraz napojów
chłodzących (10.00-23.00).
Zakwaterowanie
Trzygwiazdkowy, zbudowany w 2004 r.; 124 pokoje położone w 5
jednopiętrowych budynkach.
Pokoje
2-os. (możliwość 1 dostawki), indywidualnie sterowana klimatyzacja,
łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, mini-bar
(za dopłatą), sejf (za dopłatą), telefon, balkon.
Sport i rekreacja
Basen, bilard (płatny), tenis stołowy, sauna (bezpłatna 10.00-
17.00), łaźnia turecka (bezpłatna 10.00-17.00), masaż (płatny),
sporty wodne na plaży (płatne).
Dla dzieci
Brodzik, zjeżdżalnia wodna.
Wyposażenie
Restauracja, dwa bary
Dodatkowo w cenie wczasów jest wycieczka (RAFTING).
Wyjazd organizowany przez ITAKA, wylot z Warszawy.
Cena wycieczki dla 2 osób: 4154,00 zł, wpłacona zaliczka: 1162 zł.
Jest to cena zawierająca już wszystkie opłaty (ubezpieczenia, opłaty
lotniskowe, opłaty paliwowe, itp.)
Cena jest bardzo atrakcyjna, miejscowość piękna, hotel atrakcyjny...
polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaszczur Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side IP: *.toya.net.pl 30.06.08, 11:57
      Podana przez Ciebie cena 4154zł. to cena jaką zapłaciłaś za wczasy . Ile chcesz
      z tej sumy odzyskać ?
      • bianka30 Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side 30.06.08, 12:33
        Wpłacona została zaliczka wysokości 1162 zł i tą sumę chcę odzyskać.
        Pozostałą kwotę trzeba dopłacić 40 dni przed wylotem.
        • Gość: ania Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.06.08, 19:05
          Jaką linią lotniczą lata Itaka do Turcji.
    • Gość: edi Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side IP: *.pool.einsundeins.de 30.06.08, 17:40
      to zaden biznes dla mnie i dla innych, w tej cenie kupie bezposrednio w biurze
      podrozy a pewnie we wrzesniu bedzie mozna liczyc na sporo atrakcyjnych
      ofert/koniec wakacji/. Z tego powodu pytam za ile chcesz sprzedac te wczasy i
      podaj rozsadna cena bo inaczej stracisz wszystko/wiecej/.
      • Gość: jaszczur Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side IP: *.toya.net.pl 30.06.08, 23:11
        Potrafię czytać i liczyć i wiem ile zapłaciłaś i ile trzeba zapłacić , wiem
        również , że gdy zrezygnujesz stracisz 20% . Pytanie brzmi - ile mnie kosztowała
        by ta impreza ? Przecież ja też chciałbym na tym zyskać .
        • bianka30 Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side 01.07.08, 10:29
          Powiedzmy, że chcę odzyskać 1000 zł + biorę na siebie koszty zmiany
          rezerwującego. Proszę porównać obecne ceny wycieczek w tym terminie:
          www.itaka.pl/strony/2/i/1495.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=WAW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&
          • Gość: jaszczur Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side IP: *.toya.net.pl 01.07.08, 19:38
            Dziękuje.
    • Gość: olek Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 14:48
      ty chyba w cuda wierzysz, w zyciu nie sprzedaz w tym terminie to ja wypas za 2500 polecę haha ale sie usmiałem
      powodzenia
      frajerów szuka
      • bianka30 Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side 03.07.08, 11:34
        A w tej ofercie wypas za 2 tysie polecisz... za 2,5 to faktycznie
        wypas :) to jest oferta, i frajerów nikt nie szuka, poprostu chcę
        sprzedać wycieczkę kupioną w first minute w styczniu, z dużą zniżką.
        • Gość: kira Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.08, 10:48
          nie rozumiem Cię, dlaczego po prostu nie zrezygnujesz z tego wyjazdu. eżeli
          lecisz dopiero we wrześniu to koszty potracenia to pewnie jakieś 5%, czyli ok
          200zł (tutaj twoja propozycja zejścia z ceny + zmiana nazwisk - wychodzi na to
          samo). Poza tym ceny, kt pokazujesz na wrezsień to ceny na dziś (lipiec), do
          września pojawią się jeszcze jakieś atrakcyjne oferty, więc podejrzewam, że
          będziesz miała problemy ze sprzedaniem swojej oferty. Lepiej sama zrezygnuj.
    • Gość: olka Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 14:45
      powodzenia- szukaj
      • Gość: magnolia Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 22:17
        Witam!
        Ile teraz proponujesz za wczasy? Jesteśmy zainteresowani.
    • Gość: Kasia&Lukasz Re: Odsprzedam wczasy all excusiv w Turcji- Side IP: *.sm-gorczewska.com.pl 12.09.13, 00:36
      Witam, jestem zainteresowana wyjazdem ;-) poproszę nazwę hotelu ;-) i czy cene da sie oberwac bo 3 gwiazdki to malo;-) numer telefonu moj to 505-034-722

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka