annielika 07.11.03, 17:55 kochani!!! czy wiecie gdzie mozna znalezc adresy do hostels w amsterdamie????? pilne:DDDDDDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prado5 Nie krzycz juz... 09.11.03, 10:53 Kochaniutka, www.hostels.com, www.hostelseurope.com, www.yhabooking.com, www.iyhf.org. Z wdziecznosci za powyzsze nie "drzyj" sie w przyszlosci na necie. :))). Odpowiedz Link
annielika Re: Nie krzycz juz... 09.11.03, 13:41 hehehe, dzieki. a dlaczego jestes taki wrazliwy na to wirtualne krzyczenie??:) Odpowiedz Link
Gość: Mimi Re: Nie krzycz juz... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 21:39 www.holland.com/pl Ja też jadę na Sylwestra do Amsterdamu i szukam właśnie noclegu. Pozdrawiam, jak coś znajdziesz ciekawego to może daj znać... Odpowiedz Link
annielika Re: Nie krzycz juz... 17.11.03, 00:52 witaj mimmi... znalazlam hotel, na www.hotel.nl tam sa czasem przeceny, czy jak to sie mowi promocje:) heheheh... na ile jedziesz? z facetem? romantycznie? wiesz moze jak tam jest na sylwestra? idziecie na jakas zabawe? pozdrawiam, aga Odpowiedz Link
Gość: Mimi Re: Nie krzycz juz... IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 17.11.03, 17:46 No, jadę z facetem, wyjeżdżamy 30.12 wracamy 3.01. Nie mam pojęcia jak jest w Amsterdamie, właściwie to nawet nie wiem dlaczego tam akurat jedziemy. Taki impuls, że do Holandii i już. Nie idziemy na zabawę, może na jakiś plac... Jaki hotel znalazłaś? Zarezerwowałaś nocleg? Ja dzwoniłam do schroniska ale chcą kartę kredytową, a ja mam tylko elektroniczną Visę Electron więc chyba pojedziemy w ciemno...Ewentualnie poszukamy jakiegoś Kościoła :)))) A Ty z kim jedziesz? Odpowiedz Link
magdalenapilat Amsterdam... 17.11.03, 17:48 No, jadę z facetem, wyjeżdżamy 30.12 wracamy 3.01. Nie mam pojęcia jak jest w Amsterdamie, właściwie to nawet nie wiem dlaczego tam akurat jedziemy. Taki impuls, że do Holandii i już. Nie idziemy na zabawę, może na jakiś plac... Jaki hotel znalazłaś? Zarezerwowałaś nocleg? Ja dzwoniłam do schroniska ale chcą kartę kredytową, a ja mam tylko elektroniczną Visę Electron więc chyba pojedziemy w ciemno...Ewentualnie poszukamy jakiegoś Kościoła :)))) A Ty z kim jedziesz? Odpowiedz Link
Gość: angele Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! IP: *.dial.proxad.net 17.11.03, 23:02 A dlaczego nie do Paryza. Troche dalej, ale napewno bedzie wiecej atrakcji niz w Amsterdamie. Angele Odpowiedz Link
annielika Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 18.11.03, 10:54 dlatego, ze wszystko jest drozsze... przynajmniej hotele, te w centrum. moze w amsterdamie nie ma tylu atrakcji, ale tez jest pieknie, i jesli jest sie w cudownym towarzystwie nawet w kirunie (po tygodniu) bedzie wesolo!! Odpowiedz Link
lalibela Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 18.11.03, 21:02 annielika napisała: > dlatego, ze wszystko jest drozsze... przynajmniej hotele, te w centrum. moze w > amsterdamie nie ma tylu atrakcji, ale tez jest pieknie, i jesli jest sie w > cudownym towarzystwie nawet w kirunie (po tygodniu) bedzie wesolo!! > a to ciekawe ?... wlasnie ze wzgledu na ceny zrezynowalam z Amsterdamu na korzysc Paryza Odpowiedz Link
annielika Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 18.11.03, 21:53 heheheh, widocznie obie ogladalysmy nie te foldery:) albo mamy inne preferencje, jesli chodzi o ceny, lokalizacje i tym podobne:) mam nadzieje jednak ze i w paryzu i amsterdamie bedzie super:) sciskam, aga Odpowiedz Link
Gość: Mimi Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 18:45 Hej, tu Mimi. My juz zarezerwowaliśmy nocleg, w schronisku Jordan Shelter, tylko 16,50 euro za noc. Dało radę zarezerwować bez karty kredytowej, wystarczyło zadzwonić. Odpowiedz Link
annielika Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 19.11.03, 19:09 sluchaj a kiedy jedziesz? bo ja 30 grudnia autokarem z wawy, i powrot 3 stycznia. z kim jedziesz? i co planujecie na sylwka? Odpowiedz Link
Gość: Mimi Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 20:04 My dosiadamy się do tego autobusu w Słubicach, bo tam nas dowożą z Olsztyna. Też wracamy trzeciego! Więc chyba jedziemy tym samym autobusem. Będziemy o 6 rano w Amsterdamie a TY? Nie mamy jeszcze konkretnych planów, wymyslimy coś na miejscu. Jadę z chłopakiem. Odpowiedz Link
annielika Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 19.11.03, 22:10 ach, ja rowniez z chlopakiem, ale autokarem sama:( tak, dokladnie, o 6 rano tam. caly czas sie zastanawiam co ja tam bede robic przez te pierwsze godziny... facet doleci samolotem, nie mam pojecia o ktorej... a hotel dopiero zdaje sie od 14:( a co bedziemy robic sama nie wiem... mam nadzieje ze oni cos tam organizuja na jakims placu, z fajerwerkami. to w takim razie spotkamy sie w autokarze:) super!!! a moze ktos jeszcze ktos zajrzy na ten watek, majacy takie same plany jak my? sciskam, aga Odpowiedz Link
annielika Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 19.11.03, 22:11 ach i ostatnie zdanie mialo byc a moze zajrzy ktos jeszcze na ten watek, majacy takie same plany jak my... Odpowiedz Link