Dodaj do ulubionych

SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!!

07.11.03, 17:55
kochani!!! czy wiecie gdzie mozna znalezc adresy do hostels w
amsterdamie????? pilne:DDDDDDDD
Obserwuj wątek
    • prado5 Nie krzycz juz... 09.11.03, 10:53

Kochaniutka,
      www.hostels.com,
      www.hostelseurope.com,
      www.yhabooking.com,
      www.iyhf.org.
      Z wdziecznosci za powyzsze nie "drzyj" sie w przyszlosci na necie.
      :))).
      • annielika Re: Nie krzycz juz... 09.11.03, 13:41
        hehehe, dzieki. a dlaczego jestes taki wrazliwy na to wirtualne krzyczenie??:)
        • Gość: Mimi Re: Nie krzycz juz... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 21:39
          www.holland.com/pl
          Ja też jadę na Sylwestra do Amsterdamu i szukam właśnie noclegu.
          Pozdrawiam, jak coś znajdziesz ciekawego to może daj znać...
          • annielika Re: Nie krzycz juz... 17.11.03, 00:52
            witaj mimmi... znalazlam hotel, na www.hotel.nl tam sa czasem przeceny, czy
            jak to sie mowi promocje:) heheheh... na ile jedziesz? z facetem?
            romantycznie? wiesz moze jak tam jest na sylwestra? idziecie na jakas zabawe?

pozdrawiam, aga
            • Gość: Mimi Re: Nie krzycz juz... IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 17.11.03, 17:46
              No, jadę z facetem, wyjeżdżamy 30.12 wracamy 3.01. Nie mam pojęcia jak jest w
              Amsterdamie, właściwie to nawet nie wiem dlaczego tam akurat jedziemy. Taki
              impuls, że do Holandii i już. Nie idziemy na zabawę, może na jakiś plac...
              Jaki hotel znalazłaś? Zarezerwowałaś nocleg? Ja dzwoniłam do schroniska ale
              chcą kartę kredytową, a ja mam tylko elektroniczną Visę Electron więc chyba
              pojedziemy w ciemno...Ewentualnie poszukamy jakiegoś Kościoła :))))
              A Ty z kim jedziesz?
            • magdalenapilat Amsterdam... 17.11.03, 17:48
              No, jadę z facetem, wyjeżdżamy 30.12 wracamy 3.01. Nie mam pojęcia jak jest w
              Amsterdamie, właściwie to nawet nie wiem dlaczego tam akurat jedziemy. Taki
              impuls, że do Holandii i już. Nie idziemy na zabawę, może na jakiś plac...
              Jaki hotel znalazłaś? Zarezerwowałaś nocleg? Ja dzwoniłam do schroniska ale
              chcą kartę kredytową, a ja mam tylko elektroniczną Visę Electron więc chyba
              pojedziemy w ciemno...Ewentualnie poszukamy jakiegoś Kościoła :))))
              A Ty z kim jedziesz?
    • Gość: angele Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! IP: *.dial.proxad.net 17.11.03, 23:02
      A dlaczego nie do Paryza. Troche dalej, ale napewno bedzie wiecej atrakcji niz
      w Amsterdamie.
      Angele
      • annielika Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 18.11.03, 10:54
        dlatego, ze wszystko jest drozsze... przynajmniej hotele, te w centrum. moze w
        amsterdamie nie ma tylu atrakcji, ale tez jest pieknie, i jesli jest sie w
        cudownym towarzystwie nawet w kirunie (po tygodniu) bedzie wesolo!!

• lalibela Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 18.11.03, 21:02
          annielika napisała:

> dlatego, ze wszystko jest drozsze... przynajmniej hotele, te w centrum. moze
          w
          > amsterdamie nie ma tylu atrakcji, ale tez jest pieknie, i jesli jest sie w
          > cudownym towarzystwie nawet w kirunie (po tygodniu) bedzie wesolo!!
          >

a to ciekawe ?...
          wlasnie ze wzgledu na ceny zrezynowalam z Amsterdamu na korzysc Paryza
          • annielika Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 18.11.03, 21:53
            heheheh, widocznie obie ogladalysmy nie te foldery:) albo mamy inne
            preferencje, jesli chodzi o ceny, lokalizacje i tym podobne:)

mam nadzieje jednak ze i w paryzu i amsterdamie bedzie super:)

sciskam, aga
          • Gość: Mimi Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 18:45
            Hej, tu Mimi. My juz zarezerwowaliśmy nocleg, w schronisku Jordan Shelter,
            tylko 16,50 euro za noc. Dało radę zarezerwować bez karty kredytowej,
            wystarczyło zadzwonić.
            • annielika Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 19.11.03, 19:09
              sluchaj a kiedy jedziesz? bo ja 30 grudnia autokarem z wawy, i powrot 3
              stycznia. z kim jedziesz? i co planujecie na sylwka?
              • Gość: Mimi Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 20:04
                My dosiadamy się do tego autobusu w Słubicach, bo tam nas dowożą z Olsztyna.
                Też wracamy trzeciego! Więc chyba jedziemy tym samym autobusem. Będziemy o 6
                rano w Amsterdamie a TY? Nie mamy jeszcze konkretnych planów, wymyslimy coś na
                miejscu. Jadę z chłopakiem.
                • annielika Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 19.11.03, 22:10
                  ach, ja rowniez z chlopakiem, ale autokarem sama:( tak, dokladnie, o 6 rano
                  tam. caly czas sie zastanawiam co ja tam bede robic przez te pierwsze
                  godziny... facet doleci samolotem, nie mam pojecia o ktorej... a hotel dopiero
                  zdaje sie od 14:(

a co bedziemy robic sama nie wiem... mam nadzieje ze oni cos tam organizuja na
                  jakims placu, z fajerwerkami.

to w takim razie spotkamy sie w autokarze:) super!!!

a moze ktos jeszcze ktos zajrzy na ten watek, majacy takie same plany jak my?

sciskam, aga
                  • annielika Re: SYLWESTER W AMSTERDAMIE!!!! 19.11.03, 22:11
                    ach i ostatnie zdanie mialo byc

a moze zajrzy ktos jeszcze na ten watek, majacy takie same plany jak my...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka