sasanka_wiosenna 17.06.09, 15:55 Chcę jechać w dwa pierwsze tygodnie sierpnia na wycieczkę do Egiptu- rejs po nilu 7+7 lub Libia-Tunezja ta sama wersja . Mam 30 lat. Jest ktoś chętny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzcina4 Re: objazd Egipt lub Libia 18.06.09, 14:14 odradzam Libię i Tunezję Egipt po Nilu jest ciekawszy Odpowiedz Link
sasanka_wiosenna Re: objazd Egipt lub Libia 19.06.09, 17:01 Dlaczego odradzasz Libię? Na rejs po Nilu nie mam szans bez wspólokatora. Takie są zasady biur podróży. Jeśli jestem sama, w grę wchodzi tylko wersja autokarem... Odpowiedz Link
trzcina4 Re: objazd Egipt lub Libia 19.06.09, 20:40 Byłam na 7+7 Tunezja + Libia, to było chyba 3 lata temu, uwazam, że Libia to nie jest przygotowany kraj na przyjecie turystów. Nie wymagam luksusów nie wiadomo jakich, ale koszmarem była granica tunezyjsko-libijska. Kilka godzin w upale 40-stopniowym, chmary much, zapach nie do zniesienia, bez toalety, i to za własne pieniądze. A wszystko po to aby spedzic kilka godzin w Trypolis - no, jest to pewna rekompensata za trudy podrózy. W samej Tunezji tez nie ma nic ciekawego, oprócz pięknych krajobrazów pustynnych. Myślę, że znajdziesz kumpelkę albo kumpla na tym forum, tak jak ja znalazłam kiedyś. Odpowiedz Link
romsep Re: objazd Egipt lub Libia 20.06.09, 17:44 Jeśli chodzi o Libię spróbuj może kontaktować się ludźmi z Libia.pl. Odpowiedz Link
miner66 Re: objazd Egipt lub Libia 22.06.09, 10:48 Jeśli Egipt to może bym się załąpał??? Zbyszek Odpowiedz Link
sasanka_wiosenna Re: objazd Egipt lub Libia 22.06.09, 15:00 przepraszam, zapomniałam dodać że szukam koleżanki:-))) Odpowiedz Link
barbara-egipt1 Re: objazd Egipt lub Libia 23.06.09, 22:15 Jestem chętna na wspólny wyjazd do Egiptu, 14 dni (7 rejs ze zwiedzaniem + 7 wypoczynek) lub Turcja, 14 dni (7 objazd + 7 wypoczynek). Termin lipiec lub sierpień. Znalazłam takie wyjazdy w cenie ok. 2300 zł + wiza + pieniądze na wejścia. Proszę o szybki kontakt na mail: baszcz@poczta.fm Pozdrawiam, Barbara Odpowiedz Link