agnes406 03.08.09, 09:55 Mam prośbę do tych osób,które tego lata odwiedziły Portugalię,podpowiedzcie gdzie warto pojechać,nazwę fajnego hotelu i z jakiego biura byliście,chciałabym wybrać się tam za rok i każda rada będzie mile widziana,pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes406 Re: Portugalia-poradżcie jakieś super miejsce 08.08.09, 19:14 Czy nikt nie był w tym roku w Portugalii? Odpowiedz Link
mobydick10 Re: Portugalia-poradżcie jakieś super miejsce 10.08.09, 16:59 jedziemy we wrześniu...jak wrócę, to Ci wszystko opowiem ;-)..albo załatwiaj szybko urlop i zabieraj się z nami...sama sprawdzisz jak tam ładnie ;-) wyjazd nie przez biuro organizowany Odpowiedz Link
agnes406 Re: Portugalia-poradżcie jakieś super miejsce 11.08.09, 20:42 gdybym mogła........ale jestem już po urlopie,trzymam za słowo,że odezwiesz się po urlopie,pozdrawiam Odpowiedz Link
mobydick10 Re: Portugalia-poradżcie jakieś super miejsce 11.08.09, 21:24 echh...no w sumie to i ja po urlopie....ale te 5 dni jakoś udało się wygospodarować (wielki mi tam wyjazd;-)) dziś kupiłem przewodniki i będę się "wgryzał" w ten kraj;-) Odpowiedz Link
agnes406 Re: Portugalia-poradżcie jakieś super miejsce 01.11.09, 07:32 Nik tam nie był? Odpowiedz Link
bkocylo Re: Portugalia-poradżcie jakieś super miejsce 10.11.09, 18:12 Witam! Portugalia jest pięknym krajem o różnorodnych atutach - dzika przyroda, ludzie, zabytki, fado...Napisz proszę, co Cię interesuje i czego oczekujesz a wtedy łatwiej będzie określić region Twoich wymarzonych wakacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jola.ruda Peniche 12.11.09, 06:57 Agnes, Jedz do Peniche (80 km na polnoc od Lizbony). Zamieszkaj w hotelu Soleil Peniche. Bez biura. Baw sie dobrze. Boa viagem. Odpowiedz Link