Dodaj do ulubionych

nowa knajpa na Andersa

29.08.11, 19:51
Byl ktos w nowej afrykanskiej knajpie na Andersa? Rekomendacje?
pozdr
k
Obserwuj wątek
    • obatala Re: nowa knajpa na Andersa 30.08.11, 19:02
      byłam i wieje pustką. Nie wróżę jej długiego życia. Obym się myliła, bo ciekawych inicjatyw nigdy dość. Tylko tym razem ceny są zbyt wysokie. Ale mają zmienić menu.
      • marcin_muranow Re: nowa knajpa na Andersa 01.09.11, 11:28
        Podobno w wieczory piatkowe dużo osób. Mnie przeraza, ze kelenrzy i ochroniaż siedzą w ogródku.. Jak dla mnie mało zachęcajaca ekipa powitalna.
        • pani-ulka Re: nowa knajpa na Andersa 01.09.11, 12:18
          a mnie tam szkoda baraboo najbardziej.... zapowiadała się nieźle - a teraz ledwie dyszy mam wrażenie....
          i obsługa oraz kuchnia bardzo niskiej jakości...
          • kret_maurycy Re: nowa knajpa na Andersa 01.09.11, 22:36
            Mnie tez szkoda Baraboo. Kucharz wloski albo zrezygnowal albo wywalili. Godziny urzedowania coraz krotsze. Ogrodka nie dostali w tym roku i chyba od tego wszystko sie zaczelo.
            Ostatnio bylem i kelner mnie tak podkurzyl, ze juz sie tam chyba nie pojawie. Przyniosl mi zimne jedzenie, a juz podgrzali to w mikrofali, to okazalo sie na dodatek ze ziemniaki byly niedogotowane. Przeprosil?? HA! Powiedzial, ze to wina kuchni, a nie jego.
    • z.o.r.k.a Re: nowa knajpa na Andersa 01.09.11, 19:38
      Byłam i niestety nie za dobrze to wygląda. Ochroniarz odstraszający przy samym wejściu, nieprzytomny kelner, zapach odświeżacza powietrza. Wystrój też niezbyt udany. No i jedzenie zdecydowanie poniżej przeciętnej. Byłam raz, z ciekawości, i więcej nie pójdę.
      Bardzo żałuję bo miałam nadzieję na fajną, klimatyczną, afrykańską knajpkę. Kibicowałam kiedy lokal się "robił".
      Też nie wróżę tej restauracji długiego żywota...
    • kropkaa Re: nowa knajpa na Andersa 01.09.11, 23:24
      Ja tam Baraboo wcale nie żałuję. Kiedyś latem, godz. popołudniowe, siedzieliśmy ze znajomymi na dworze, z dziećmi. Pani obwieszona czymś co wyglądało jak reklamówki Chanel i innymi gigantycznymi logo, spoglądała na nas jak na osoby non grata. A potem przyszły inne dzieci i inne ciąże i właścicielka mało zawału nie dostała;-)))
      • warszawianka_jedna Re: nowa knajpa na Andersa 02.09.11, 00:26
        Bar a boo zlikwidowane, serio? Byłam tam przed wakacjami i nic nie wskazywało na koniec. Szkoda, lubiłam to miejsce, i wątróbki na sałacie.
        • malysiusiak Re: nowa knajpa na Andersa 02.09.11, 09:59
          Bar A Boo działa wciąż, ale raczej wygasza swoją działalność. Ogródka nie rozstawili w tym roku, menu nie istnieje i w zasadzie to taki bar mleczny się teraz zrobił. Parę propozycji obiadowych/śniadaniowych za parę groszy i tyle.
        • obatala Re: nowa knajpa na Andersa 03.09.11, 19:36
          Bar a boo nigdy nie było zbyt dobre. Na obsługę czekało się i czeka długo. Obiady domowe to dobry pomysł, bo w okolicy nie ma gdzie takowych zjeść, ale bez czekania na kelnera. No i nie wiedzą, co to marchewka z groszkiem... Pizza też wcześniej była nie taka. A afrykańska knajpka raczej bar a boo nie zagrozi, bo klientów brak.
        • kropkaa Re: nowa knajpa na Andersa 04.09.11, 21:02
          Zlikwidowane do cna nie, ale wisi mało estetyczna kartka, że czynne do godz. 18... Obiad za kilkanaście zeta, nie pamiętam dokładnie, ale poniżej 20.
          Widać, że dogorywa.
          Ale może stanie się cud i się odrodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka