zbynio62 08.08.09, 20:52 Wylatujemy 7 września do Indonezji na 3 tygodnie. ktoś dołączy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzurga Re: Indonezja 08.08.09, 21:51 A jakies szczegoly mozna prosic? Skad wylot, jaki plan na miejscu, jakie szacujecie koszty... ? Kim jestescie i kogo szukcie? :))) Odpowiedz Link
zbynio62 Re: Indonezja 08.08.09, 22:17 Jesteśmy małżeństwem po 40. Wylatujemy z Warszawy do Singapuru. Koszt całej imprezy to 4500 zł. Niestety jakby ktoś chciał lecieć teraz, to tylko przez Bangkok co podraża imprezę o 500 zł (myślę, że to i tak jest do przełknięcia). Plan to Borobudur, Prambanan, Kawah Ijen na Jawie, Lombok (trekking na Mt.Rinjani), Gili Air (snorkelling), Bali ( Ubud i pływanie z delfinami w Lovinie). Dokładny plan i rozliczenie kosztów mogę podać na priv. Szukamy dwóch fajnych osób, co pozwoliłoby obniżyć koszty imprezy przy wynajmowaniu auta, czy negocjacje podczas zakupu trekkingów, lub wynajmowaniu domku na Sentosie w Singapurze. Pozdrowienia, Zbyszek Odpowiedz Link
zbynio62 Re: Indonezja 08.08.09, 22:21 Zapomniałem dodać, że możemy spotkać się w Singapurze (musimy tam spędzić prawie cały dzień, bo nie ma wcześniejszego lotu do Yogyakarty) lub w Yogyakarcie. Myślę, że to akurat nie jest problem. W południowo-wschodniej Azji byłem już wcześniej parę razy (Birma, Tajlandia, Kambodża, Laos) sam organizując sobie wyjazdy. W Indonezji będę pierwszy raz. Odpowiedz Link