Dodaj do ulubionych

TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO

12.05.17, 02:15
UWAGA
APEL DO OSOB ZAINTERESOWANYCH KUPNEM LUB DZIERZAWA LOKALI NA BAZARKU SKARBKA Z GOR - ETAP III WCZESNIEJSZA WERSJA II .
INFORMUJE ZE PANI D.T.-PROWADZACA DZIALALNOSC POD NAZWA TARGOWISKO SKARBKA Z GOR LUB DOMOGROD ORAZ JEJ PELNOMOCNIK J.D. NIE MAJA ZADNYCH PRAW DO DYSPONOWANIA TERENAMI DZIALEK NA KTORYCH ZOSTALY ZAPROJEKTOWANE PAWILONY HANDLOWE III ETAP . DZIALALNOSC TYCH PANSTWA POLEGA NA OSZUSTWIE . FIRMA DOMOGROD PRZEDSTAWIA PROPOZYCJE SPRZEDAZY LOKALI PRZEDSTAWIAJAC PROJEKT ORAZ UCHYLONA DECYZJE ZEZWALAJACA NA REALIZACJE TEGO ZAMIERZENIA BUDOWLANEGO WIEDZAC ZE NIE POSIADA PRAW DO DYSPONOWANIA TYMI DZIALKAMI I SWIADOMIE POBIERA ZNACZNE KWOTY PRZY PODPISANIU UMOWY W GOTOWCE WIEDZAC O TYM ZE NIE ZREALIZUJE BUDOWY TYCH LOKALI. BADZ OSTROZNY ZANIM COKOLWIEK PODPISZESZ I WPLACISZ GOTOWKE. PANSTWO CI NIE POSIADAJA ZADNEJ UMOWY DZIERZAWY NA TERENACH GDZIE ZAPROJEKTOWANO III ETAP AKTUALNIE CALA TA INWESTYCJA ZOSTALA UZNANA ZA SAMOWOLE BUDOWLANA UWAGA ZANIM STRACISZ TWOJE CIEZKO ZAROBIONE PIENIADZE SPRAWDZ PRZEDSTAWIONE CI INFORMACJE PRZEZ INWESTORKE LUB JEJ PELNOMOCNIKA LUB DOMAGAJ SIE ZAWARCIA UMOWY NOTARIALNEJ. PAMIETAJ ZANIM PODPISZESZ I WPLACISZ SPRAWDZ DOKLADNIE WSZELKIE INFORMACJE . OBY TYM OSZUSTOM NIE UDALO SIE NIKOGO WIECEJ NABRAC WYKORZYSTUJAC NAIWNOSC LUDZKA .OSZUSTWO TO ZOSTALO DOSKONALE ZAPLANOWANE OSOBY POSZKODOWANE PROSZE O KONTAKT
Obserwuj wątek
    • prezes.k Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 07.11.17, 20:07
      Witam szukam osób oszukanych przez D.T i J.D
      • ebk2013 Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 09.11.17, 23:01
        Ojj sporo bedzie ich. Oszukani na lokale Pan Piotr z kolega (wplacili zaliczki i tyle widzieli), Pana Marcina mama. Na zwrot kaucji np Pani Beata, Pani Ula, Pan Marcin smile ojj troche by ich bylo smile
      • ebk2013 Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 11.11.17, 13:36
        Sluzymy pomoca wink
      • barbara190 Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 21.04.18, 18:31
        Proszę o kontakt w sprawie oszustwa Jestem jedną z osób poszkodowanych barbara190@gazeta.pl
      • barbara190 Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 22.04.18, 08:29
        Proszę o kontakt Jestem jedną z wielu osób oszukanych skorpionica16@gmail.com

• ebk2013 Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 11.11.17, 13:38
      Niestety caly czas oszukują... i dobrze to im idzie. Niestety nie wiem jakie bajki mówią ale że tyle osob oszukali.... jesli jakies informacje prosze o wiadomosc pomozemy.
      • prezes.k Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 14.11.17, 22:47
        proszę o kontakt na prv.
        • ebk2013 Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 20.11.17, 16:41
          Juz
          • barbara190 Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 21.04.18, 18:38
            Proszę o kontakt Jestem jedną z osób poszkodowanych Udało mi się ustalić kilka osób które są zainteresowane złożeniem pozwu zbiorowego przeciwko JD oraz DT Mój e=mail skorpionica16@gmail.com Pozdrawiam p
        • barbara190 Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 21.04.18, 18:48
          Proszę o kontakt w tej sprawie skorpionica16@gmail.com
      • barbara190 Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 21.04.18, 18:45
        Proszę o kontakt w tej sprawie mój adres e-mail skorpionica16@gmail Pozdrawiaml
      • barbara190 Re: TARGOWISKO SKARBKA Z GOR - WIELKIE OSZUSTWO 21.04.18, 18:54
        Aktualnie zarządca tego targowiska jest ta sama osoba czyli Pan JD który otworzył nowa firmę i działa pod nazwą Skrzat Proszę o kontakt osoby poszkodowane W grupie siła są duże szanse na odzyskanie swoich należności od JD n

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka