varsava 03.04.07, 13:14 jak opinie? Jak dla mnie bomba - ZB dostała aż dwie linie - jedną do Skarbka, a drugą na Brzeziny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger007 Re: nowe linie nocne 03.04.07, 13:42 No, tak... a mnie ZTM nie jest łaskawe nawet udzielić odpowiedzi kiedy puszczą jakąkolwiek linię Ruskowym Brodem. Co mi tam - jeszcze jeden monit nikomu nie zaszkodzi. Tym niemniej w części podzielam Waszą radość. Teraz koniecznie musicie zadbać o to żeby te nocne nie jeździły puste, bo zabiorą linię Odpowiedz Link
gosczb Re: nowe linie nocne 03.04.07, 14:52 Czy mogę prosić o bliższe informacje na temat nocnych? Gdzie można przeczytać trasy tych autobusów Odpowiedz Link
mpy007 Re: nowe linie nocne 03.04.07, 15:01 spojrzyj na mapkę www.ztm.waw.pl/images/schematy/nowenocne.gif Odpowiedz Link
mpy007 Re: nowe linie nocne 03.04.07, 15:05 cytat: "Zaprezentowane zmiany wejdą w życie na przełomie maja i czerwca br. " i dokładnie trasa: N14: DW. CENTRALNY - E. Plater - Al. Jerozolimskie - most Poniatowskiego - rondo Waszyngtona - al. Zieleniecka - Zamoyskiego - Targowa - Kijowska - DW. WSCHODNI - Kijowska - Targowa - 11 Listopada (powrót: Ratuszowa - Inżynierska - Wileńska) - rondo Żaba - Odrowąża - Wysockiego - Bartnicza - Wyszogrodzka - Chodecka - Łojewska - Łabiszyńska - Kopijników - Białołęcka - BRZEZINY Odpowiedz Link