demixor 11.05.09, 14:07 Czy ktoś wie coś na temat tej kancelarii notarialnej ?? Jaka jest obsługa, ile się czeka na załatwienie sprawy ? Chciałabym kupić mieszkanie i nie chciałabym wdepnąć.... Z góry dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: NOTARIUSZ - GŁĘBOCKA 11.05.09, 16:14 zbyt enigmatycznie napisane, żeby móc się wypowiedzieć... Odpowiedz Link
demixor Re: NOTARIUSZ - GŁĘBOCKA 12.05.09, 18:55 Czemu zbyt enigmatycznie ? Chciałabym opinii, czy w tej kancelarii sprawy załatwiane są od ręki i czy są profesjonalni. Miałam już do czynienia z prawnikami i takim przypadkiem, że nie wszystko zostało dobrze sprawdzone i później trzeba było poprawiać. Co do lokalizacji - chodzi mi o tą kancelarię koło myjni na ul. Głębockiej róg Gościnnej. /D Odpowiedz Link
f.l.y Re: NOTARIUSZ - GŁĘBOCKA 13.05.09, 14:18 enigmatycznie, bo bez wskazania o którą kancelarię chodzi.. teraz już nie enigmatycznie Odpowiedz Link
demixor Re: NOTARIUSZ - GŁĘBOCKA 22.05.09, 18:50 No to jak by ktoś potrzebował załatwić jakąś sprawę może śmiało walić na Głębocką. Sprawdziłam na własnej skórze. Bardzo mili ludzie i profesjonalni. Namiary poniżej: Kancelaria Notarialna Katarzyna Towarek, Tomasz Kotuszewski sp.p. ul. Gościnna 2 (róg Głębockiej) tel./fax 022 811 30 92, 022 811 30 96 email: towarek@notariusze.waw.pl kotuszewski@notariusze.waw.pl Jakby kto chciał sprawdzić to można obejrzeć sobie zdjęcie Pani notariusz www.notariusze.pl/notariusz.php? id_czl=365&id_k=282 Odpowiedz Link
albert.one Re: NOTARIUSZ - GŁĘBOCKA 17.06.09, 15:14 Ja tez polecam kancelarie - profesojonalnie i milo!!! I mozna ponegocjowac stawki Odpowiedz Link
1folio NOTARIUSZ ul. Błotna 46 lok. 1 24.06.09, 07:31 ostatnio byłem u Pani Notariusz J. Naciążek przy Urzędzie Gminy na Targówku, od ul. Gilarskiej przy Klinice ENEL-MED. Jestem bardzo zadowolony. Kancelaria na parterze, duży parking przed niskim blokiem. Wchodziłem z starszą osoba. I termin od ręki. Cena usługi niska, elastycznie z godzinami pracy. Wypis z aktu dostałem od reki. Telefon do kancelarii 0-22-498-47-99. Odpowiedz Link