slimalien 14.01.06, 13:58 Właśnie, jaką wódke polecacie na wesele? A może jakieś inne alkohole? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korsarz3 Re: Wódka na wesele. 14.01.06, 14:54 Proponuję Luksusową - tania a w miarę dobra. Odpowiedz Link
tlen4 Re: Wódka na wesele. 26.01.06, 22:08 Zalezy ile tego trzeba kupić ;) Jak duże wesele to tańszą, a jak mniejsze to lepszą ;) Odpowiedz Link
kawitator Re: Wódka na wesele. 20.01.06, 17:47 W Małopolsce są firmy które najzupełniej legalnie ( z akcyza )i z gwarantowana jakością przygotowuja wódki weselne w odpowiednich butelkach, etykietach i tym podobnych pierdołach Najpopularniesza jest chyba przepalanka lub zwykła czysta. Odpowiedz Link
sweet_pea Re: Wódka na wesele. 20.01.06, 23:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=31678864&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=29369551&v=2&s=0 Odpowiedz Link
30maciekk Wódka na wesele. 24.01.06, 12:26 Ja moge polecić Maximusa. Cenowo dostepna, a przy tym dobra. Sam sprawdziłem na własnym weselu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
hubar Re: Wódka na wesele. 28.01.06, 02:54 Tania i w miarę markowa, jest Luksusowa. Słyszałem, że podobne "parametry" ma "Palace Vodka" Odpowiedz Link
jimmyjazz Re: Wódka na wesele. 10.02.06, 13:50 slimalien napisał: > Właśnie, jaką wódke polecacie na wesele? Polonaise - tania i w miarę dobra. Powiedzmy że na weselu smak wódki nie jest najważniejszy ;-) > A może jakieś inne alkohole? Oczywiście obowiązkowo. Nie każdy pije wódkę. Odpowiedz Link
untochables Re: Wódka na wesele. 10.02.06, 16:15 po za wódką dobrze jest postawić wino na stołach docenią to np starsze panie ;) ideałme jest postawienie beczki piwa w rollbarze bols na duże wesele nie jest złą wódką na małe finka albo smirfon ;) Odpowiedz Link
diegosia Re: Wódka na wesele. 11.02.06, 23:01 Wino docenia starsze panie??? wow!!! aha, ciekawe, hmmm... to ja jakas dziwna jestem chyba, bo w wieku 25 lat tez wino pijam :-) a co do wodki - na moje wesele tata zrobil przypalanke i miala wielkie wziecie, szczegolnie wsrod gosci zagranicznych - byli zachwyceni! Odpowiedz Link
tlen4 Re: Wódka na wesele. 28.02.06, 21:38 Czy jest jakiś przelicznik ile wódki kupić na wesele? (weselicho na 130 osób + poprawiny) tych którzy mają jakieś doświadczenia prozę o przykładową potrzebną ilość :) [to nie moje, więc życzeń proszę mi nie składać] ;) Odpowiedz Link
jimmyjazz Re: Wódka na wesele. 01.03.06, 08:35 tlen4 napisała: > Czy jest jakiś przelicznik ile wódki kupić na wesele? (weselicho na 130 osób > + poprawiny) tych którzy mają jakieś doświadczenia prozę o przykładową > potrzebną ilość :) Zasada jest prosta - lepiej żeby zostało niż zeby brakło. My przyjelismy przelicznik 0,5 na łebka. Sporo zostało. W drugi dzień nikt nie chciał już wódki - robiliśmy ognisko więc szło tylko piwo. Odpowiedz Link
jadziaat Re: Wódka na wesele. 19.12.21, 09:25 Jeśli szukasz sprawdzonej hurtowni alkoholi to polecam taniahurtownia.pl/ Mają nie tylko szeroką ofertę wódek weselnych ale również ekskluzywne whisky idealne na prezent czy też tani rum. Wysyłkę również mają w całym kraju . Polecam sprawdzić na pewno tez doradzą niezdecydowanym. Mi zaproponowali w tym roku na moje wesele wódkę Khortysa cena była znaczniej przystępniejsza niż inne popularne a i smakowała znacznie łagodniej od innych . Goście zadowoleni. Odpowiedz Link