stoik1 24.09.10, 11:27 ot tak, na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lapis.me Re: zrobiła się pogoda 04.10.10, 22:12 ... i posypały się burmistrzowskie kandydatury ... Trochę się ich nabrało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: zrobiła się pogoda 04.10.10, 22:14 Ou, może lepiej nie wywoływać wilka z lasu :-) Czyli nie będziemy pisać o swoich wyborach, by się nawzajem nie szokować i nie drażnić :-) Tak sobie żartuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jot Re: zrobiła się pogoda 05.10.10, 11:37 Polityka jest bez wątpienia powabną kobietą. Ale na dystans. Bo gdy się zanadto zbliży to cały jej czar pryska... :-) To też żart ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 no ale co z tą kampanią ? 08.10.10, 19:18 bo ja mam takie wrażenie ogólnej nijakości; kandydatury niepewne, kandydaci nie do końca zdecydowani, mało zdeterminowani... daje się wyczuć jakaś obawa przed przejęciem schedy po Ficku. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 so... 08.10.10, 19:24 mam takie wrażenie graniczące z pewnością, że w związku z brakiem mocnych postaci w tym zestawieniu każda zmiana będzie tylko zmianą na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 co za idiotyczny artykuł... 08.10.10, 19:34 bielskobiala.gazeta.pl/bielskobiala/1,88025,8484574,A_moze_by_tak_muzeum_prostytucji_wypromowalo_Cieszyn_.html ja bardzo proszę, żeby ktoś w końcu zestrzelił tą Eskadrę latającą nad Cieszynem, a jeśli pan Marcin Mońka będzie na pokładzie, to już będzie pełnia szczęścia ( oczywiście nie życzę nikomu śmierci, ale pomyślne wodowanie na Olzie będzie tu w sam raz ). Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 smutny wypadek był... 12.10.10, 23:04 ale że na pokładzie byli polscy gastarbeiterzy, a nie kwiat polskich polityków - więc przynajmniej unikniemy kolejnej krzyżackiej wojny i niesmacznych politycznych geszeftów. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek ja, przepraszam, że przeszkadzam 16.10.10, 08:53 ale szukałem informacji o artyście który mnie zachwycił, o tym koleżce: www.youtube.com/watch?v=QZ01Kcx8k6c&a=GxdCwVVULXdMGtXqQHQIxiRA9ZUwUz0z&list=ML&playnext=1 fajnie śpiewa, prawda ! Odpowiedz Link Zgłoś
kubek a w sumie to sam nie mogę się odnaleść 16.10.10, 09:01 bo jestem gdzie jestem! a wracając do tej muzyki, to taki ciekawy człowiek mi się trafił a wkleiłem tylko w google "andy palacio" i chciałem najpierw gościa z paszczy poszukać i jako drugi link pod zdjęciem trafiłem na polski język ! to raczej sprawa wyjątkowa, przy takich okazjach! a na taki blog natrafiłem www.resvaria.net/tag/muzyka-afrykanska Odpowiedz Link Zgłoś
kubek i lapis muzycznie i nie tylko 16.10.10, 09:07 też powinna być usatysfakcjonowana ! bo tekst też moc ciekawy! www.resvaria.net/2009/05/28/w-poszukiwaniu-tozsamosci Odpowiedz Link Zgłoś
kubek nie wiem czy coś kotach tam piszą 16.10.10, 09:29 bo jak nie to może być wtopa ! Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 ciekawy tekst 17.10.10, 22:18 a autor taki skromny, że się nie przedstawił Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: i lapis muzycznie i nie tylko 19.10.10, 18:11 ojej, ja strasznie przepraszam, ale jestem mono-muzyczna :-) obecnie na polu muzycznym nie prowadzę poszukiwań ... ;-) Templariusze wszystkich krajów łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 aja ostatnio słucham sobie Salifa Keity 17.10.10, 22:13 np. tu można - Salif Keita na Listen Music Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 O Kubek - kopę lat... 16.10.10, 20:01 ale jak już się pojawił, to z impetem; obiecuję że się się maksymalnie sprężę i przestudiuję wszystkie linki ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kubek a ja tam czasem podglądam, tylko 17.10.10, 19:06 humor mam wisielczy. i śląskie w fotografii też oglądam. :-I Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 ciekawe, kiedy ten pisicyrk się skończy? 20.10.10, 14:57 www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,8540447,PiS__Groza_nam_w_internecie__Trzeba_wprowadzic_monitoring.html I ciekawe, czy zalecanie prezesowi i reszcie tych psychopatów badań psychitrycznych to groźba karalna? Toż to w trosce o ich zdrowie :) Żeby w końcu nie popełnili zbiorowego zamobójstwa jak wiele innych sekt. Odpowiedz Link Zgłoś
politol59 Re: ciekawe, kiedy ten pisicyrk się skończy? 07.11.10, 00:31 Kserkses zapytajmy "Zero" to jest specjalista nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: ciekawe, kiedy ten pisicyrk się skończy? 09.11.10, 13:32 Gdyby to od niego zależało, to nigdy, bo z tego żyje... Zresztą podobnie jak reszta tych typków. Cholera, że też Palikot może zarabiać sam na swoje ekscesy... Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 w Karpaczu widzą, że Gołębiewski 04.11.10, 10:38 wygląda jak [...] Szkoda, że w Wiśle nie zauważono... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8610189,Potezny_hotel_w_Karpaczu__nie_pasuje__do_Sniezki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 fiufiu, 08.12.10, 15:18 jaki tu ruch... Może trzeba sprowokować jaką pyskówkę polityczną? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jot Re: fiufiu, 09.12.10, 14:19 Głos wołającego na puszczy... A! bo to adwent przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
kubek cisza, jak wszędzie dla wszystkich w tym wieku 10.12.10, 05:01 no nic się nie dzieje A ja popieram studentów w Anglii żeby im się udało bo to porąbane ćpuny i są fajni powinni stworzyć armię w białych kaskach budowlanych i jak to studenci zaatakować strony internetowe rządu powołać partię wyżeraczy supermarketowych partia ta ma wprowadzić zapis że w supermarketach na stojąco można jeść za darmo nie wolno nic wynosić wynoszenie jest płatne Do boju ! Rewolucja! The Beatles ! Tina Turner ! Mourinho ! Messi ! Internet ! Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: cisza, jak wszędzie dla wszystkich w tym wiek 10.12.10, 14:05 O ta partia ma wielu zwolenników w RP... jak się dobrze rozejrzeć, to może co dziesiąty kupujący niczego nie ukradł/zeżarł. Trudno potem polemizować z opinią, że Polacy to złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek to nie tylko w Polsce 10.12.10, 22:13 ogólnie wszędzie młodzi wpadają na batona a w sklepach z kasami samoobsługowymi co się dzieje i wciąż to się opłaca! Odpowiedz Link Zgłoś
kubek ale poważnie ja trzymam kciuki za studentów 10.12.10, 22:16 jako wykształciuch, nie powinienem w imieniu mniejszej konkurencji, ale jako zajadły wielbiciel rewolucji, pamiętam, że większość przewrotów i zwrotów historycznych zaczynało się od wystąpień studentów może i tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
jot Re: ale poważnie ja trzymam kciuki za studentów 13.12.10, 13:54 I na tym kończyło. Bo wkrótce studenci zostawali magistrami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 dokładnie :) 13.12.10, 15:25 ale... studenci brytyjscy nic nie wywalczyli, więc może przyjadą studiować do Polski? Przynajmniej nam się podniesie poziom angielskiego na wyższych uczelniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubek tak troche trudno zlapac ciaglosc 25.02.11, 01:36 ale rewolucja wciaz trwa internet gora Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 no dobra... 21.12.10, 11:14 Wszystkim zaglądającym (- choć reszcie też ) życzę miłych i leniwych Świąt, oraz przede wszystkim wspaniałego Nowego Roku - z ładną pogodą, latającymi samolotami, bez pogrzebów i ekshumacji ;) /Rzadziej zaglądający, przy okazji życzewesołęgo święta Trzech Króli oraz WIelkiejnocy, święta konstytucji etc. cdn./ Odpowiedz Link Zgłoś
kubek Wszytkich Ściskam 24.12.10, 19:18 Realizacji Życzeń z pod Choinki Prawdziwego Ciepła i Miłości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubek to już było czy będzie ? ten spis? 09.05.11, 05:35 bielskobiala.gazeta.pl/bielskobiala/1,88025,9561574,Cieszyn__Autonomisci_namawiali_do_narodowosci_slaskiej.html Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 potrzebna mi kusza... 20.01.11, 11:18 Pamiętacie, jak u Pilcha pan Trąba jedzie z chińską kuszą do Warszwy sprzątnąć Gomułkę? Ja pojadę. Już nie wytrzymam tego syfu ani dnia dłużej... Albo tego psychotycznego debila zmaknie się wreszcie w wariatkowie albo społeczeństwo do reszty zwariuje. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 niestety... 22.01.11, 10:36 o książce czytałem na codziennej, że nieźle sprzedaje się w USA. pomysł z kuszą może być spalony przez jego opisanie, zresztą, może by spróbować czegoś alternatywnego ? może dmuchawa na zatrute strzałki z opóźnionym działaniem ? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: niestety... 25.01.11, 15:01 coś mi się wydaje, że jeszcze parę tygodni tego cyrku, a z nożem kuchennym pojadę... Odpowiedz Link Zgłoś
kubek jakiej książce? 04.04.11, 20:51 coś fajnego dla moich ulubionych Polonusów? Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 sorry, zagapiłam się :) 29.04.11, 15:52 "Tysiąc spokojnych miast", ale znane w Ameryce :) www.superja.pl/node/8334 Odpowiedz Link Zgłoś
kubek Jak teraz jest w Polsce ? 14.05.11, 20:42 Jak teraz jest w Cieszynie czy Krakowie, może w Bielsku-Białej lub Katowicach ? Jak się Wam tam żyje ? Jaki macie poziom stresu dnia codziennego i z czego on wynika, jeśli macie ? Jakie są Wasze codzinne marzenia takie drobne i takie te większe marzenia, które się realizują lub nie po wielu latach. Napiszcie coś proszę, bo Wam bardzo ufam i często wydajemi się, że mam pewien poziom odczuwania i wrażliwości jak Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: Jak teraz jest w Polsce ? 27.05.11, 08:19 Polska rośnie w siłę a ludziom żyje się dostatniej. Żartowałem : ) jak widzę te wszystkie artykuły, że znowu wzróśł jakiś wskaźnik, a średnia płaca w xxx sektorze wynosi [jakieś abstrakcyjne pieniądze] to... nawet juz się nie denerwuję, tylko nie czytam. tylko nie wiem, po jakiego grzyba wypisywać takie głupoty, chyba tylko po to, żeby wkurzać ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: Jak teraz jest w Polsce ? 27.05.11, 08:21 ( nawet jeśli przyjąć, że Polska kończy się na rogatkach Warszawy, to i tak zaklinanie rzeczywistości idzie pełną parą ) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 2012 09.01.12, 09:25 Wszystkiego Dobrego w Nowym Lepszejszym Roku wszystkim /są jeszcze tacy ?/ zaglądającym. Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: 2012 09.01.12, 10:21 i wzajemnie! zaglądam, jak dostanę powiadomienie, że ktoś wydał z siebie jakiś post ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: Live XXXV 09.02.13, 19:47 forum zdechło i nie żyje... wpadłem se powspominać. archiwizacja zasmolona... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 jak ktoś tu jeszcze czasem zagląda.... 15.09.13, 11:45 ..pali znicze, przynosi kwiaty etc.... - to pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 non omnis moriar... 06.02.14, 22:16 zaglądam jako teoretyczny moderator... pozdrowienia dla zaglądających. takoż - za tych co na morzu ; ) Odpowiedz Link Zgłoś