29.05.06, 17:56
masazysty smile w związku z tym, że zbliża się lato, a moja skóra ma odcień upiornie-trupio-blady, a jak wiadomo pogoda opalaniu nie sprzyja, trzeba mi kogos, kto umie równomiernie rozcierać balsam brązujący smile))

cv + list motywacyjny proszę wysyłać na mój adres gazetowy smile

big_grin
Obserwuj wątek
    • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 17:59
      ja sie zgłaszam...jednak masuję na miejscu!!! to jedyna moja wada...;-P w tym
      zakresie of course
      • kolorowa_diablica Re: szukam... 29.05.06, 18:00
        rozważę Twoją kandydaturę jesli przeslesz mi odpowiednie dokumenty na maila smile
        • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 18:07
          świadectwo zdrowia, dyplomy, prawo jazdy, ubezpieczenie...cos jeszcze? ;-P
          • kolorowa_diablica Re: szukam... 29.05.06, 18:09
            zobacz pierwszy post i przeczytaj uważnie... cv + list motywacyjny... chociaz ta książeczka zdrowia nie jest głupia tongue_out
            • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 18:11
              biurokratka!!!!!
              • kolorowa_diablica Re: szukam... 29.05.06, 18:12
                a jednak mam wady... smile
                • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 18:13
                  zapewne...a na dodatek jeszcze bialutkie ciałko....;-P
                  • kolorowa_diablica Re: szukam... 29.05.06, 18:14
                    no nie az takie bialutkie... troche przesadziłam... ale do mulatki mi daleko smile
                    • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 18:15
                      eeee to jednak nie jest tak tragicznie....proponuje karotkę i więcej spacerów
                      na slońcu ;-P
                      • kolorowa_diablica Re: szukam... 29.05.06, 18:17
                        to ja proponuję znaleźc mi słońce tongue_out
                        • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 18:18
                          dobrze wiesz co zaproponuję !;-P masz tu słońce, a poza tym całkiem sprawne
                          ręce do masażu ...czy trzeba Ci jeszcze czegos więcej????
                        • roborobi Re: szukam... 29.05.06, 19:07
                          Gdzieś na strychu mam takie elektryczne słoneczko smile
                          • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 19:10
                            a ja nie uzywam samoopalaczy uncertain, przeciw masazowi nie mam nic przeciwko, ale
                            jakos nie jestem przekonana do takiego opalania, tym bardziej, ze zdarzalo mi
                            sie widziec `ciekawe` rezultaty smile
                            haha, moze za duzo mam stycznosci z farbami :p
                            • roborobi Re: szukam... 29.05.06, 19:18
                              Czyżbyś brązową na ciało ostatnio rozlała smile.
                              P.S. Ja niestety zmykam. Pa pa.
                              • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 19:20
                                <papa> smile

ps. nie ostatnio musialam stope z czerwonego akrylu domyc tongue_outPP haha smile
                                wystarczy na mnie spojrzec, kiedy maluje i chocby ktos nie wiedzial, ze wlasnie
                                to robie, to po sladach farb powinien sie tego domyslic > nie wiem, w jaki
                                sposob, ale zwykle mam brudna od farb szyje i policzek...tudziez wlosy tongue_out
                                • kolorowa_diablica Re: szukam... 29.05.06, 19:35
                                  mam taki balam, który nie jest klasycznym samoopalaczem, dopiero po dłuższym stosowaniu daje efekty... i to tez nie skóry brązowej, ale lekko ciemniejszej, a o to mi własnie chodzi. co do samoopalaczy, tez nie raz zdarzyło mi sie widzieć fajne mazy na skórze. raz w zyciu tego swiństwa użyłam i żałowałam później smile
                                  • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 19:37
                                    chyba wiem o czym pioszesz...dwa takie ostatnio zakupiłem - nie dla siebie of
                                    course...niestety jeszcze nie było mi dane ich połozyc na prezentobiorczyni ;-(
                                    • kolorowa_diablica Re: szukam... 29.05.06, 19:43
                                      Ty się przyznaj Jacek , ze sie robisz na latino lovera tongue_out
                                      • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 19:49
                                        ha ha ah Diabliczko ja się nie muszę niczym smaorwać...po ostatnim wyjeździe i
                                        codziennych spacerkach juz jestem bronzie ;-P...acha ale żelu na włosy nie
                                        nałożę! no i nie nosze złota wink i jak tu takiego nazwać???? jestem swoisty nio
                                        nie?
                                • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 19:38
                                  to się nazywa malowanie w szale artystycznym ;-P
                                  • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 20:01
                                    heh...moze tongue_out ale skutki bywaja straszne :p
                                    • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 20:06
                                      straszne? wiesz wielbiciele horrorów są wśród nas ;-P
                                      • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 20:10
                                        albo komedii :p
                                        • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 20:17
                                          a to juz zależy od kolorów ;-P...w przypadku pomalowania większej części ciała
                                          z twarzą włącznie na czerwono mozna byłoby to nawet nazwać westernem ;-P
                                          • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 20:35
                                            a to ciekawe...
                                            w zeszlym roku, robilam jedna prace...rozebralam sie i pomalowalam jedna strone
                                            ciala na czerwono, potem polozylam sie na kartonie i odbilam to smile czyli
                                            siebie tongue_out pozniej na tym jeszce cos robilam, ale to juz mniej wazne smile

w trakcie mial miejsce jednak pewien incydent, tj.kiedy stalam nago, malujac
                                            sie, z pedzlem w rece, nagle ktos zadzwonil do drzwi...no cozsmile, nie
                                            otworzylam tongue_out
                                            • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 20:42
                                              > a to ciekawe...
                                              > w zeszlym roku, robilam jedna prace...rozebralam sie i pomalowalam jedna
                                              >strone ciala na czerwono, potem polozylam sie na kartonie i odbilam to smile

a to dopiero jest ciekawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-D

> pozniej na tym jeszce cos robilam, ale to juz mniej wazne smile

a to jeszcze ciekawsze...cos na tym robiłam...ciekaweeeeeee cooooo tongue_out

> w trakcie mial miejsce jednak pewien incydent, tj.kiedy stalam nago, malujac
                                              > sie, z pedzlem w rece, nagle ktos zadzwonil do drzwi...no cozsmile, nie
                                              > otworzylam tongue_out

hmmm a więc z pełna premedytacją mi tych drzwi nie otworzyłaś sad
                                              • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 20:50
                                                hmmm a więc z pełna premedytacją mi tych drzwi nie otworzyłaś sad

wstydziłam sie...smile
                                                • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 20:54
                                                  hmmmm a myślałem że artyści to ludzie obyci z nagością ;-P takze własną...
                                                  no cóz ....może jeszcze kiedys trafię akurat na ten sam rodzaj
                                                  eksperytmentalnego malowania a Ty zmienisz zdanie ;-P
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 21:07
                                                    a wiesz...ze chociaz obyci z nagoscia, to nie znaczy, ze afiszujacy sie nia tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 21:14
                                                    eeeee nie afiszujacy - w tak skromnym gronie to by chyba przeszło ? ;-P
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 21:21

> eeeee nie afiszujacy - w tak skromnym gronie to by chyba przeszło ? ;-P

hmm...czyli mialabym liczyc na Twoja konstuktywna krytke podczas pracy? Jesli
                                                    tak, to nastepnym razem dam znac big_grin
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 21:23
                                                    > hmm...czyli mialabym liczyc na Twoja konstuktywna krytke podczas pracy? Jesli
                                                    > tak, to nastepnym razem dam znac big_grin
                                                    >
                                                    nie tylko krytyke ale i pomocną dłoń ;-P btw. a farbę można by było nakładać
                                                    dłonią???wink
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 21:32
                                                    > nie tylko krytyke ale i pomocną dłoń ;-P btw. a farbę można by było nakładać
                                                    > dłonią???wink

po pedzlu zostaly slady pociagniec, co dalo jakis efekt, ale nalozona dlonia
                                                    moze dalaby bardziej plaską plamę :-p

haha, moznaby sprawdzic i jedno, i drugie, i porownac , co daje lepszy efekt tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 21:45
                                                    > po pedzlu zostaly slady pociagniec, co dalo jakis efekt, ale nalozona dlonia
                                                    > moze dalaby bardziej plaską plamę :-p
                                                    > haha, moznaby sprawdzic i jedno, i drugie, i porownac , co daje lepszy
                                                    efekt tongue_out
                                                    >
                                                    noooo, eksperymenty to w końcu moja specjalność ;-P
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 22:11
                                                    > noooo, eksperymenty to w końcu moja specjalność ;-P

widzisz...ja tez eksperymentuje tongue_out ,tylko inaczej niz TY big_grin
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 22:12
                                                    zawsze można połaczyć siły ;-P i wtedy będą dopiero eksperymenta!!!!
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 22:22
                                                    udalo Ci sie tongue_out smieje sie sama do siebie, kiedy to sobie wyobrazilam tongue_out
                                                    ale obawiam sie, ze katastrofa gwarantowana big_grin
                                                    hahaha smile
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 22:27
                                                    katastrofa? chyba budowlana...ale my nic nie będziemy budować...możemy tworzyć
                                                    ewentualnie sprawdzać i inne rzeczy ha ha ha nawet można zachaczyć o fizjologię
                                                    człowieka ;-P to by było dopiero...
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 22:31
                                                    co do sprawdzania...i budowania...zamki z piasku mozemy sprobowac :p oczywiscie
                                                    jakies wymyslne konstrukcje tongue_out
                                                    ja anatomie silą rzeczy znac powinnam , a fizjologie...niby tez sie przyda :p
                                                    ale wiesz co...zebys TY byl jeszcze tego niedouczony..tongue_outPPP
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 22:37
                                                    > co do sprawdzania...i budowania...zamki z piasku mozemy sprobowac :p
                                                    >oczywiscie jakies wymyslne konstrukcje tongue_out

no to przydałaby sie nam plaża......wink

> ja anatomie silą rzeczy znac powinnam , a fizjologie...niby tez sie przyda :p
                                                    > ale wiesz co...zebys TY byl jeszcze tego niedouczony..tongue_outPPP
                                                    >
                                                    hmm nie tyle niedouczony co ciągle spragniony nowych doświadczeń!!! dorzucam
                                                    jeszcze wobec tego eksperymenty antropologiczne!!! ooo;-P
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 22:45
                                                    > no to przydałaby sie nam plaża......wink

i morze....

dorzucam
                                                    > jeszcze wobec tego eksperymenty antropologiczne!!! ooo;-P

haha, czy uwazasz mnie za jakies zaginione ogniwo ewolucji? tongue_outPP
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 22:55
                                                    > i morze....
                                                    >
                                                    oooo tak, koniecznie ciepłe...może byc polskie ale od sierpnia! ;-P

> haha, czy uwazasz mnie za jakies zaginione ogniwo ewolucji? tongue_outPP
                                                    >
                                                    nieeee....bardziej jako interesującego (very!!!) osobnika do pobrania
                                                    wszelakich wymiarów ;-P
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 23:06
                                                    > oooo tak, koniecznie ciepłe...może byc polskie ale od sierpnia! ;-P

w tym momencie , jakiekolwiek, byle dalej stad smile ( ps. ale nie za cieple, nie
                                                    lubie plywac w zupie smile

nieeee....bardziej jako interesującego (very!!!) osobnika do pobrania
                                                    > wszelakich wymiarów ;-P

hmm...czaszki rozumiem?
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 23:11
                                                    > w tym momencie , jakiekolwiek, byle dalej stad smile ( ps. ale nie za cieple,
                                                    >nie lubie plywac w zupie smile
                                                    >
                                                    hmm Morze Martwe....chociaz to zbyt niebezpieczne.... ps. polskie morze nigdy
                                                    nie jest za ciepłe ...ale za zupe może uchodzic czasem z innych powodów ...

> hmm...czaszki rozumiem?
                                                    >
                                                    absolutnie!!!!! wszystkie pomiary...bez zagłebiania w szczegóły cała mapa
                                                    ciałka...centymetr po centymetrze przebadana być musi!!!;-P
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 23:31
                                                    hmm Morze Martwe....chociaz to zbyt niebezpieczne....

nie...tam jeszcze nie bylam tongue_out na stopki odpowiednie obuwie i idziemy plywac :-
                                                    )

absolutnie!!!!! wszystkie pomiary...bez zagłebiania w szczegóły cała mapa
                                                    > ciałka...centymetr po centymetrze przebadana być musi!!!;-P

oj ,wiercilabym sie strasznie tongue_out chyba, nie bylabym dobrym do badan obiektem tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 29.05.06, 23:41
                                                    > nie...tam jeszcze nie bylam tongue_out na stopki odpowiednie obuwie i idziemy plywac

teraz pływać a babeczki z piasku to kto porobi? ;-P

> oj ,wiercilabym sie strasznie tongue_out chyba, nie bylabym dobrym do badan
                                                    obiektem tongue_out
                                                    >
                                                    no jakbys się wierciła to badania trwałyby bez konca..ale w koncu chyba o to
                                                    chodzi? a nie raz dwa i koniec....wink
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 30.05.06, 00:09
                                                    > teraz pływać a babeczki z piasku to kto porobi? ;-P

caly dzien chcesz sidziec w wodzie?

no jakbys się wierciła to badania trwałyby bez konca..ale w koncu chyba o to
                                                    > chodzi? a nie raz dwa i koniec....wink

kurcze, na Ciebie nie ma sposobu, masz wyjscie z kazdej sytuacji...Moze to
                                                    dobrze...smile
                                                  • voker Re: szukam... 30.05.06, 00:22
                                                    oj, zbadaj ja w koncu, bo nie moge zasnac big_grin
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 30.05.06, 20:33
                                                    > caly dzien chcesz sidziec w wodzie?
                                                    >
                                                    tyle ile sie da....raz woda raz suszenie na piasku i znowu do wody itd.....

> kurcze, na Ciebie nie ma sposobu, masz wyjscie z kazdej sytuacji...Moze to
                                                    > dobrze...smile
                                                    >
                                                    no tak dobrze nie jest...ale w ćwiczeniu perswazji i zabaw słownych raczej
                                                    dobry jestem ;-P
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 30.05.06, 21:51
                                                    > tyle ile sie da....raz woda raz suszenie na piasku i znowu do wody itd.....

ja nie lubie momentu kiedy wychodze i niewazne, nad jak cieplym morzem jestem,
                                                    jesli jest wiatr, to brr...marzne uncertain i wtedy klade sie, zeby mnie slonce
                                                    rozgrzalo...

no tak dobrze nie jest...ale w ćwiczeniu perswazji i zabaw słownych raczej
                                                    > dobry jestem ;-P

taaak? wink
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 30.05.06, 22:19
                                                    > jesli jest wiatr, to brr...marzne uncertain i wtedy klade sie, zeby mnie slonce
                                                    > rozgrzalo...
                                                    >
                                                    eee to najlepiej zawinąć się w koc/ręcznik i dopiero potem wyrzucic sie na
                                                    słonce ;-P

> no tak dobrze nie jest...ale w ćwiczeniu perswazji i zabaw słownych raczej
                                                    > > dobry jestem ;-P
                                                    >
                                                    > taaak? wink
                                                    >
                                                    no raczej tak...duzo ćwiczę w każdym razie ;-P
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 30.05.06, 22:23
                                                    > eee to najlepiej zawinąć się w koc/ręcznik i dopiero potem wyrzucic sie na
                                                    > słonce ;-P

no dobrze, znam jeszcze inne sposoby smile

> no raczej tak...duzo ćwiczę w każdym razie ;-P

no zupelnie nie zauwazylam tongue_outPP
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 30.05.06, 22:30
                                                    > no dobrze, znam jeszcze inne sposoby smile
                                                    >
                                                    taaaak? jakie ??????????

> no zupelnie nie zauwazylam tongue_outPP
                                                    >
                                                    no tak, teraz jako szefowa 2 biegasz z nozyczkami i tracisz sporo ze
                                                    spostrzegawczości ;-P
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 30.05.06, 22:47
                                                    taaaak? jakie ??????????

szybko osuszasz sie recznikiem i ktos nasmarowuje Cie olejkiem
                                                    albo zawinietego w recznik przytula ...no ,zaraz mozna zrezygnowac z tego
                                                    recznika tongue_out

no tak, teraz jako szefowa 2 biegasz z nozyczkami i tracisz sporo ze
                                                    > spostrzegawczości ;-P

ech,zacytowalabym Ci Pascala, ale powstrzymam sie, bo juz samo to ,ze dostalam
                                                    nozyczki wywolalo mieszane zdania:p
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 30.05.06, 22:51
                                                    > szybko osuszasz sie recznikiem i ktos nasmarowuje Cie olejkiem
                                                    > albo zawinietego w recznik przytula ...no ,zaraz mozna zrezygnowac z tego
                                                    > recznika tongue_out
                                                    >
                                                    hmmm a tego nie praktykowałem jeszcze nigdy! dzieki za przepis! ;-P

> ech,zacytowalabym Ci Pascala, ale powstrzymam sie, bo juz samo to ,ze
                                                    >dostalam nozyczki wywolalo mieszane zdania:p
                                                    >
                                                    no nieeee, zacytowac możesz - na pewno tego nie znam
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 30.05.06, 22:53
                                                    hmmm a tego nie praktykowałem jeszcze nigdy! dzieki za przepis! ;-P

smile

> no nieeee, zacytowac możesz - na pewno tego nie znam

Nie drażnij czlowieka uzbrojonego w nozyczki tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 30.05.06, 22:54
                                                    > Nie drażnij czlowieka uzbrojonego w nozyczki tongue_out
                                                    >
                                                    życiowa rada!;-P
                                                  • anxiety3 Re: szukam... 30.05.06, 22:56
                                                    haha...Coś o tym wiesz tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: szukam... 30.05.06, 23:03
                                                    > haha...Coś o tym wiesz tongue_out
                                                    >
                                                    taaaa nozyczki to straszne narzedzie...;-P
    • morfeusz_1 Re: szukam... 29.05.06, 22:09
      E tam to tylko prowokacja sad
      • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 22:24
        Morfi...Sprobuj, przekonasz sie big_grin
        • morfeusz_1 Re: szukam... 29.05.06, 22:42
          E..tam...jak piszę to wiem,to prowokacja i tyle sad
          Wkręcić kce,a jak przyjdzie co do czego to
          bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
          zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
          zzzzzzzzzzzzz Formuła 1 i tyle ją będziemy oglądać,a masować tym bardziej
          • anxiety3 Re: szukam... 29.05.06, 22:44
            kto nie probuje, ten nie wygrywa :p
      • kolorowa_diablica Re: szukam... 30.05.06, 09:23
        próbuj Morfi... smile
        • morfeusz_1 Re: szukam... 30.05.06, 20:27
          próbuję....i...nic....

nie czujesz jeszcze chemii morfi,nie czujesz?
          - sumienie - smile
    • voker ja 29.05.06, 22:44

• kolorowa_diablica Re: ja 30.05.06, 09:24
        a może coś więcej o swoich predyspozycjach? smile))
        • voker znasz 30.05.06, 11:13

• kolorowa_diablica co Ty tak hasłowo piszesz? 30.05.06, 11:15

• kolorowa_diablica a gdzie Twoje zdjęcie z wizytówki? :) 30.05.06, 11:17

• voker Re: a gdzie Twoje zdjęcie z wizytówki? :) 30.05.06, 11:19
              kto mial mnie zobaczyc to zobaczyl, teraz bedzie Li
              • kolorowa_diablica Re: a gdzie Twoje zdjęcie z wizytówki? :) 30.05.06, 11:21
                ej, był Voker pogodynek, Voker biznesmen, dawaj następne smile
                • voker Re: a gdzie Twoje zdjęcie z wizytówki? :) 30.05.06, 11:25
                  a co ma byc? palacz? big_grin
              • voker Re: a gdzie Twoje zdjęcie z wizytówki? :) 30.05.06, 11:45
                o wlasnie jest smile
                przejrzalem z 70-100 zdjec z filmu, to bylo najlepsze; pozycze od kumpla i moze wtedy zrobie skrina i zmienie smile
    • voker Re: szukam... 30.05.06, 22:55
      jak sobie tak czytam Anx i Jacko to przypomina mi sie pewne opowiadanie wink

Kolorowa, co z tym castingiem? tongue_out
      ide spac, Dobranoc smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka