maximilianna 05.06.06, 20:41 Czy tylko mężczyznom się kojarzy wszystko z seksem? Czy kobiety też mają z tym "problem"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suczka78 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 21:18 jak mam jajeczkowanie to bywa tak,że myślę tylko i wyłącznie o seksie ;p Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 21:49 haha )) moje Drogie to jaki, ja popis dalam w zeszlym tygodniu przeszlo moje najsmielsze oczekiwania...Wszystko wokol mnie, co widzialam i wszystko , co mowilam mialo jakis podtext... Z nudow po kilku godzinach pracy prowadzilysmy takie rozmowy w scisle damskim gronie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 22:35 no prosze MiSiole myśla o sexie....a nawet zaczynaja o tym pisać...normalnie Siok! przyjdzie Kolorowa i powycina za to ja wam pomnik postawie ;-P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 22:38 > za to ja wam pomnik postawie ;-P haha )) a co mialby przedstawiac? PP Odpowiedz Link
jacko1971 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 22:48 jest taki obraz...kobieta z flaga francji przeskakuje z obnażonym biustem barykadę...no więc pomnik brzmiałby podobnie...modelka (a nawet modelki;-P) mile widziane! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 22:49 Wolnosc wiodąca lud na barykady... Ja o czyms innym myslalam Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 23:04 Kazdy ma swoja wersje Kiedy przyjdzie do stawiania tego pomnika porownamy pomysly i projekty ;-P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 23:15 terefere moj niecenzuralny PP poczeka, az sie w takich formach lepiej wycwicze, to sama taka statuetke zrobie P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 23:16 Anxiu ...wiesz co pomyśłałem..szkic albo obraz namalowany....właśnie....to by było! no i skala gotowa na 1:1 !;-P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 23:18 chyba, ze podalbys mi wczesniej brom...albo zahipnotyzowal...albo w ogole bylabym w jakims innym stanie bo w takiem , jak dzis, nie nadawalabym sie...do malowanie ;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 23:25 brom?????????? hmm a co do stanu...czasem potrafię go zmieniać...wiem, nie na wszystkich to działa i nie na każdą sytuacje ale próbuję.... tak tak niepoprawny optymista! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 23:29 chyba zle mnie zrozumiales, ale ja siedze i mam usmiech na ustach PP ze mnie jest przekorne zwierzątko, ktoremu czasem do szczęscia niewiele potrzeba, a juz , kiedy ludzie są wokol mnie szczescie samo wstępuje we mnie P gdybym miala malowac, to do mojego projektu potrzebny bylby model, a przy okazji pofantazjowalabym sobie... i , i , i...no wlasnie > juz sama sie do swoich mysli usmiecham )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 23:35 aaaaaaaaaaaaaaa tak to jest przekorne zwierzątko...., a czy ludzie online wokól Ciebie tez nadają Ci troche szczęścia do wstąpienia????????? a co do malowania...to model juz jest...moje myśli na sama jej myśl są uśmiechnięta od ucha do ucha...to byłaby pełnia szczęścia Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 23:41 przekorne zwierzątko...., zdarza sie PP a czy ludzie online wokól Ciebie tez nadają Ci > troche szczęścia do wstąpienia????????? `szczęscia do wstąpienia?` Ludzie online tez doprowadzają mnie do usmiechu na ustach , a rozmowy z nimi potrafią na prawde nastroj poprawic Net to taki dziwnt swiat, gdzie nie wiesz, co Cie, za ktorym nickiem czeka ) a co do malowania...to model juz jest...moje myśli na sama jej myśl są > uśmiechnięta od ucha do ucha...to byłaby pełnia szczęścia Jacuś...< Jesli moge sie do Ciebie tak zwracac...Piszesz dzis w tak `zakrecony` sposob, ze az sie chce Ciebie przytulic Odpowiedz Link
jacko1971 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 23:46 a wiesz że zwierzątka to moja pasja...;-P > dziwnt swiat, gdzie nie wiesz, co Cie, za ktorym nickiem czeka ) > ha ha ha zaczepiasz ludzi ze względu na fajne i intrygujące nicki? > > Jacuś...< Jesli moge sie do Ciebie tak zwracac... możesz, pewnie! >Piszesz dzis w tak `zakrecony` > sposob, ze az sie chce Ciebie przytulic > hmmm nie widze przeciwskazań...byłoby to rewelacyjne przytulanie.... pachniesz dzisiaj farbami?? jakos musze sobie to wykreować Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do Suni i Anxi 05.06.06, 23:54 > a wiesz że zwierzątka to moja pasja...;-P a wiec Sunia i Tygrysio wyprzedzają nas o klase > ha ha ha zaczepiasz ludzi ze względu na fajne i intrygujące nicki? nie, raczej ze wzgledu na takie wypowiedzi. > możesz, pewnie! )) > pachniesz dzisiaj farbami?? jakos musze sobie to wykreować nie , dzis nie mialam stycznosci . Jesli mozna to tak nazwac, > dzis pachne Anx bez innych domieszek zapachowych ( chociazby od farb Odpowiedz Link
jacko1971 Re: do Suni i Anxi 06.06.06, 00:02 > a wiec Sunia i Tygrysio wyprzedzają nas o klase > ha ha ha Anxiu dzisiaj Twoje poczucie humoru i dowcip mnie powala ...;-D > nie, raczej ze wzgledu na takie wypowiedzi. > lubie być zaczepiany przez piekne kobiety > nie , dzis nie mialam stycznosci . Jesli mozna to tak nazwac, > dzis pachne > Anx > bez innych domieszek zapachowych ( chociazby od farb > hmmmm więc pozostaje mi śnić o zapachu Anx!!!!!! ech....piekne sny mnie dzisiaj czekaja ! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do Suni i Anxi 06.06.06, 00:05 > ha ha ha Anxiu dzisiaj Twoje poczucie humoru i dowcip mnie powala ...;-D lezysz na lopatkach....i co dalej ? PP > lubie być zaczepiany przez piekne kobiety i jaki skromny > wie, ze to do o nim od razu pisze ech....piekne sny mnie dzisiaj > > czekaja ! Tez mam na takie nadzieje Odpowiedz Link
jacko1971 Re: do Suni i Anxi 06.06.06, 00:11 > lezysz na lopatkach....i co dalej ? PP > nieee na razie wyginam śmiało ciało na krześle ..ale za chwilę przyjdzie postawic je do pionu....za do w drodze do domu mam o czym mysleć > i jaki skromny > wie, ze to do o nim od razu pisze > ha ha ha a jak - od razu biore wszystko do siebie ;-P wszystko co najlepsze!!! wszystkie kobiety nasze są ta ra ra ra cos tam i John..tak wiem piosenka o dzieciach była ale po małej przeróbce i wstawieniu odpowiednich imion nadawać się będzie! > > Tez mam na takie nadzieje > Anxiu weźmy i sie spotkajmy gdzieś we snie...hmm patrz w gwiazdy - będe czekał na lewo od Wielkiej niedźwiedzicy Odpowiedz Link
anxiety3 Re: do Suni i Anxi 06.06.06, 00:16 ..ale za chwilę przyjdzie > postawic je do pionu.... Pospiesz sie...Wiesz, tu nie jest tak cieplo slyszales o zerze absolutnym? > ja sie chowam za Wenus. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: do Suni i Anxi 06.06.06, 00:18 sssssssssssssspieszęęęęęęęęęęęęę do Ciebie Ssssssssssssssskarbie..... Odpowiedz Link
maximilianna Re: Skojarzenia. 05.06.06, 22:54 Ufffm, nie jestem jedna. Na szczęście. Moja wyobraźnia wciąż działa Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 22:57 > Moja wyobraźnia wciąż działa Kobieto...Nie tylko Twoja PP Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:03 > Trzymać tak dalej. > Haha )) Kogo trzymac, jak ja tu sama samiutenka siedze . eeeech zaraz sie spac wybiore P moze mi sie przynajmniej bedzie milo snilo... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:05 jak samiusieńka?????????????? a ja, a Maxia? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:21 tak tak tak tak tak )) i dalej upieram sie przy swoim zdaniu Odpowiedz Link
maximilianna Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:22 Dobrze, Nie stopuję Cię , mozesz pisać. Co tylko chcesz. I tak już jestem załatwiona dziś. Pobawię się Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:23 > I tak już jestem załatwiona dziś. czyli co...??? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 21:57 > Czy kobiety też mają z tym "problem"? Ps. TO nie problem, tylko kobiety nie tak czesto o tym mowią , wiesz, to spoleczenstwo narzuca pewna norme i jakkolwiek dzis wiekszosc osob twierdzi ,ze malo co jest dla nas tematem tabu, to i tak przejelismy pewne wzorce zachowania. U mnie osobiscie ten typ zartow i aluzji mysle, ze rozwinal sie glownie w ciagu dwoch ostatnich lat, ale i tak na takie nawiazania pozwalam sobie w gronie osob lepiej mi znanych, a nie przypadkowych... I są to jednak inne uwagi niz u mezczyzn Nobody is perfect...My name is Nobody Tu mnie znajdziesz Odpowiedz Link
heldbaum Re: Skojarzenia. 05.06.06, 22:23 anx,normy precz badź wyzwolona kobietą,bo szkoda czasu na konwenanse Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 22:32 > badź wyzwolona kobietą,bo szkoda czasu na konwenanse haha )) to od czego zaczniemy ??? PP Odpowiedz Link
heldbaum Re: Skojarzenia. 05.06.06, 22:52 no właściwie nie wiem co napisać,bo nie mam na sobie ale Ty mozesz jak najbardziej, PP Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:02 ale ja jeszcze ubrana siedze...w pelnym rynsztunku czarna bluzka...z takim specyficznym dekoltem, bo jest szeroki i pozostawia odkryte ramiona, lekko schodząc w `v`, dlugi rekaw. Spodnica, rajstopy i pod wszystkim bielizna no tak, ale jakos nie sie powstrzymuje przed bardziej szczegolowymi opisami na forum Wlosy rozpuszczone, w dzien towarzyszyla wszystkiemu apaszka na szyi. Odpowiedz Link
heldbaum Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:05 wow,prawie poczułem zapach Twych perfum bardziej szczegółowo na gadulcu mozna Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:12 > wow,prawie poczułem zapach Twych perfum a wiesz...ze ja bardzo lubie czuc zapach moich perfum, a czuje go zwlaszcza, kiedy mam spiete wlosy ,a potem je rozpuszczam i w opadających dookola twarzy, czuje ich zapach pomieszany z perfumami... Odpowiedz Link
maximilianna Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:17 anxiety3 napisała: > > a wiesz...ze ja bardzo lubie czuc zapach moich perfum, a czuje go zwlaszcza, > kiedy mam spiete wlosy ,a potem je rozpuszczam i w opadających dookola twarzy, > czuje ich zapach pomieszany z perfumami... Też to lubię u siebie. A jeszcze bardziej zapach soku tuż po orgaźmie wymieszany z moimi perfumami > Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:19 > Też to lubię u siebie. > A jeszcze bardziej zapach soku tuż po orgaźmie wymieszany z moimi perfumami Maxi...I to Ty mnie stopowalas? PP haha )) Odpowiedz Link
maximilianna Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:20 Przepraszam, ale taki wątek, ta noc, ta gorączka, takie rozmowy - no ludzie i jeszcze watek założony przeze mnie - och ja niedobra !!! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:22 och ja niedobra !!! och, ja niepokorna och, ja nieprzewidywalna, kiedy mnie poniesie och, ja ... och och co to za noc, kiedy Wy na forum takie glosy slysze?;-P Odpowiedz Link
heldbaum Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:23 cudownie tu jest,cudownie czuje te zapachy,i ta atmosfera Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:25 deja vu...czyzbysmy zaczynali wracac literalnie do tematyki zwiazanej z nazwac forum ? Odpowiedz Link
heldbaum Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:31 mozna nawet powiedziec,że wracamy do korzeni(a) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:32 wracamy do tego, co w trawie piszczy >> do natury P Odpowiedz Link
maximilianna Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:41 anxiety3 napisała: > deja vu...czyzbysmy zaczynali wracac literalnie do tematyki zwiazanej z nazwac > forum ? Czas najwyższy Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:43 > Czas najwyższy Maxi...CZyzbys chciala forum rozruch nadac ? PP Odpowiedz Link
maximilianna Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:46 No tak, w końcu tu jestem nieskromnie mówiąc Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Skojarzenia. 05.06.06, 23:55 > No tak, w końcu tu jestem nieskromnie mówiąc nikt tu nie uprasza o skromnosc forum stoi przed Tobą otworem Odpowiedz Link