maximilianna 29.06.06, 18:31 Co Was pobudza, że zaczynacie myśleć o seksie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Re: Pobudzenie. 30.06.06, 14:59 Hmm...Moze nawet konretnego autora ? Albo slowa w danym języku... Oglądałas`Rybkę zwaną Wandą`? > notabene, bardzo lubię ;p Odpowiedz Link
krambambulia Re: Pobudzenie. 30.06.06, 17:04 ) najbardziej pobudzają mnie Słowianie Wschodni - Białorusini, Ukraińcy, Rosjanie jak sie taki koło mnie znajdzie od razu mieknę Odpowiedz Link
mirmurek Re: Pobudzenie. 02.07.06, 20:42 > Co Was pobudza, że zaczynacie myśleć o seksie? Ja mam stałe pobudzenie co bynajmniej nie oznacza, że stale myślę tylko o seksie. Jednak jestem zawsze silny zwarty i gotowy Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Pobudzenie. 03.07.06, 09:20 Miękki kobiecy głos, zmrużone kobiece oczy, rozchylone kobiece usta, które ona niby przypadkiem muska palcami. Ale przede wszystkim jej uśmiech. Wtedy jedyne czego pragnę, to porwać ją w ramiona i... no, ale to już inna bajka -- You can look, but you can't touch. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Pobudzenie. 03.07.06, 13:24 najnowsza odsłona wizytówek Twója i Suni nt. usta miała byc na pobudzenie??? efektowna ale wolałbym zdecydowanie zobaczyc usta właścicielek DD nawet kompletnie nieumalowane Odpowiedz Link
maximilianna Re: Pobudzenie. 03.07.06, 14:45 jacko1971 napisał: > najnowsza odsłona wizytówek Twója i Suni nt. usta miała byc na pobudzenie??? > efektowna ale wolałbym zdecydowanie zobaczyc usta właścicielek DD nawet > kompletnie nieumalowane Moje usta są od wczoraj. A prawdziwa fotka będzie lada dzień - aktualna, tylko musi do mnie dotrzeć, bo ma Ją fotograf Odpowiedz Link
bleman Hmm, nie wiem 03.07.06, 21:53 ale ja mysle caly czas z przerwami na myslenie o czyms innym. Odpowiedz Link
maximilianna Re: Hmm, nie wiem 03.07.06, 23:40 bleman napisał: > ale ja mysle caly czas z przerwami na myslenie o czyms innym. Mam tak samo... Odpowiedz Link
samoistny Re: Pobudzenie. 04.07.06, 21:24 > Co Was pobudza, że zaczynacie myśleć o seksie? A, takie tam różne... Ostatnio na przykład zobaczyłem w pewnym sklepie na wystawie kurę (to nie to, co myślicie). Kura jak to kura - taka z wikliny, koszmarna, ale z przyklejonymi prawdziwymi piórami. A piórkiem ostatnio... no nieważne co tam dokładnie robiłem, ale ten przykład pokazuje jakimi drogami chodzą moje skojarzenia - prostymi i jednokierunkowymi A w ogóle jak otwiera mi się jakaś wolniejsza strona, to przeglądarka w nagłówku wyświetla 'Ładowanie...'. Dosłownie tak! I jeszcze ten wielokropek na końcu! I jak tu się nie podniecić?! Odpowiedz Link