maximilianna 15.07.06, 14:04 Wszędzie na forach to jest, to u Nas też może być. Czego słuchacie? Wpisywać wszystko co związane z muzyką. Dziś : oczywiście Arcade Fire - wymiatają Manu Chao - Radio Bemba Sound System Mattafix - Signs Of A Struggle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heldbaum Re: Wasza playlista na dziś !:) 15.07.06, 14:52 a więc: Sztywny Pal Azji-obecnie Klaus Mitffoch-wczesniej b.lubię polska muzykę lat 80tych Odpowiedz Link
maximilianna Re: Wasza playlista na dziś !:) 15.07.06, 15:17 Sztywny pal azji znam tylko jedno nagranie - wieża samotności, wieża radości. A ja teraz słucham Led Zeppelin -whole lotta love, przy tej piosence można dostać orgazmu i wpaść w trans, zwłaszcza słuchając na całą parę Odpowiedz Link
bleman Re: Wasza playlista na dziś !:) 15.07.06, 16:53 Bathory - Twilight Of The Gods Ulver - Blood Inside Ulver - Perdiction City Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Wasza playlista na dziś !:) 15.07.06, 17:35 ja dziś cały dzień słucham radia 'planeta' i całkiem fajnie grają Odpowiedz Link
dziewice Re: Wasza playlista na dziś !:) 15.07.06, 18:50 1. Iga Cembrzynska - Intymny Swiat 2. Zdzislawa Sosnicka - Julia i Ja 3. unknown artist - Piosenka Wlokniarki "..czy to nitka sie snuje, czy tez to promyk mnie szuka, ..czy to puka czolenko czy to serce tak puka.." 4. Anna Jurksztowicz - Zmysly Precz 5. Anna Jurksztowicz - Muszelko Ratuj 6. Anna Jurksztowicz - Hej Man! 7. Wodecki - Chalupy Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Wasza playlista na dziś !:) 16.07.06, 18:25 na razie siedze w ciszy ale ...czego bym posłuchał..sprawdzmy moja playlistę...o powiedzmy że TATU Gomanasai..czyli zaczynamy spokojniutko ;-P Odpowiedz Link
swawolny.diabel the lion sleep tonight 17.07.06, 06:01 kilkanascie wersji do wyboru sam nie wiem która jest najlepsza, kiedyś bardziej mnie to nakręcało Odpowiedz Link
lambert77 Re: Wasza playlista na dziś !:) 17.07.06, 07:50 1. Iggy Pop - Lust for Life 2. Nickelback - photograf 3. Iggy Pop - Passanger 4. Nickelback - savin` me 5. Nickelback - far away 6. Lou Reed - Perfect day 7. Underworld - Born Slippy I do tego Abradab (czerwony album i Chris Botti ( to love again - zajebista trąbka prawie jak M.D.) Odpowiedz Link
alize782 Re: Wasza playlista na dziś !:) 17.07.06, 17:50 SDM-"Kim własciwie była ta piękna pani" to tak jak mam spokojny dzień jak dziś Generalnie-Cradle of filth -Nightwis - Leaves eyes Czasami Korn lecz dzis full relaks i spokojna muzyczka Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Wasza playlista na dziś !:) 19.07.06, 19:55 Goo Goo Dolls - Iris The Kooks - Naive Windbreakers - You Never Give Up a w jednym zdaniu gitarowa, lekko sentymentalna muzyczka podbijająca nastrój Odpowiedz Link
maclorcan Re: Wasza playlista na dziś !:) 19.07.06, 23:08 Dziś to był muzykalny dzień. Od rana leciał Angels & Airwaves, ale nic specjalnego i pewnie do tego już nie wrócę. Potem było Arctic Monkeys - świetne, dynamiczne granie. Następnie składaneczka z tego co było pod ręką (trochę jak bigos na winie, co się nawinie to do bigosu ), a więc jakiś Staind, coś z Foo Fighters, Fuel, coś z Nickelbacka, trochę Goo Goo Dolls, szczypta Snow Patrol, a na okrasę INXS (Never tear us apart) i Pink Floyd (Wish you were here). Teraz leciał Tool "10000 Days". No, to tyle Odpowiedz Link
maximilianna Pink Floyd 20.07.06, 12:08 The Wall - dwie płyty & Led Zeppelin - Whole Lotta Love ! Odpowiedz Link
maximilianna Re: Pink Floyd 20.07.06, 12:26 I Bel canto - wybór i gypsy caravan - putumayo - cingara, gitanos, gypsy Odpowiedz Link
maximilianna Re: Pink Floyd 20.07.06, 13:41 haha, poznaję ostatnio trochę muzyki. Też tego nie znałam, ale muza zaczyna wymiatać .... mnie z domu czas najwyższy :d Odpowiedz Link
lambert77 Re: Pink Floyd 20.07.06, 15:20 A u mnie dziś buntowniczo - wspominkowo - melancholijnie KULT składanka z lat 1989-1999 i ostateczny krach systemu ( buntowniczo) , Hey - Hey, Queen GH1 i 2 ( wspominkowo) Maide in Heaven ( melancholijnie) i na wszelki wypadek jakby coś się zmieniło to płyty Hybrid Theory i Meteora szkoda że do pracy jade tylko 50 minut nie ma okazji wszystkiego przesłuchać Odpowiedz Link