Gość: tarka IP: *.c152.petrotel.pl 11.05.10, 14:00 Witam! bardzo proszę o polecenie dobrego endokrynologa który przyjmuje w płocku, niekoniecznie przez NFZ. jakieś opinie, doświadczenia.. z góry dzięki (: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: dobry endokrynolog - płock IP: *.class144.petrotel.pl 12.05.10, 13:01 pani Garbacz do poradni sa długie terminy, ale przyjmuje dodatkowo prywatnie na kwiatka tam gdzie Juchnowicz. wizyta kosztuje 70 zł. dokładna, uprzejma, zawsze ma czas i wszystko 5 razy tłumaczy jesli trzeba... nie wiem czy ze wzgledu na profesje czy na charakter, chyba nie jest łasa na pieniadze bo nie wymysla niepotzerebnych badan i wizyt "kontrolnych" co jakis czas, tylko w miare potzreby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWA Re: dobry endokrynolog - płock IP: *.pl 13.05.10, 13:10 Dr Jacek Zieleniewski, przyjmuje prywatnie na 3 Maja w DIAGMEDZIE, tel. 24-2620035, nie wiem w czym jest problem ale jako endokrynologa polecam - dokładny, rzeczowy, bez zbędnego medycznego bełkotu, którego zwykły pacjent nie rozumie. Na miejscu można wykonać USG oraz inne badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry endokrynolog - płock IP: *.119.c71.petrotel.pl 13.05.10, 15:00 nie zgodzę się z przed mówczynią ponieważ dr.Zieleniewski jest miły i konkretny tak się wydaje jak się idzie prywatnie natomiast już na nfz nie jest taki rzeczowy i konkretny i stawia diagnozę inną niż przy wizycie prywatnie raz twierdząc że operacja jest potrzebna innym razem że nie ma takiej potrzeby ja temu panu dziękuje i juz z jego gabinetu nie korzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: dobry endokrynolog - płock IP: 80.48.4.* 16.05.10, 13:43 to się bardzo zmartwił,aż nerwicy dostał o ten ubytek pacjenta.Może to tak jest,że nie bardzo rozumiałaś Jego wypowiedzi,bo za gramotna nie jesteś.Czy pacjent jest od rozumienia,oceny pracy skoro jest w tym laikiem.To jest wiedza medyczna,szczególna,trudna.Może być jeszcze potrzeba korzystania z wiedzyd.Zieleniewskiego,nie można za sobą "palić mostów",później duży wstyd i wygląda się jak byczy ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_jadzia Re: dobry endokrynolog - płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 11:11 Jadziulka pozwierzaj się jeszcze jak wygląsz, jako byczy ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: dobry endokrynolog - płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 20:27 Ej jadzia ty chyba nie wiesz co mówisz. Lekarz jest od tego aby wytłumaczyć pacjentowi w sposób zrozumiały co mu dolega i lekarzy którzy nie odzywają się przez całą wizytę a na koniec daje tylko recepte jest do dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: dobry endokrynolog - płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 18:21 A ty kto adwokat Zieleniewskiego. Zastanów sie zanim glupoty napiszesz wiele osób ma taką opinię o tym panu więc może zanim skomentujesz to poznaj lepiej człowieka. Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dobry endokrynolog - płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 09:38 Szkoda że takie opinie ma tylko w przychodni prywatnej. na NFZ nie polecam!!!! Wręcz kategorycznie odradzam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikia Re: dobry endokrynolog - płock IP: *.065.c68.petrotel.pl 20.06.10, 16:52 Też Zielińskiego nie polecam...ardzo źle mi ustawił leczenie, nie szanuje pacjentów, czeka sie bardzo długo mimo zapisania, w dodatku jak juz sie wejdzie rozmawia przez tel pare razy...caly dzien zmarnowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek_a Re: dobry endokrynolog - płock IP: *.plock.mm.pl 09.02.14, 10:30 Polecam Panią dr Worońko. Przyjmuje w Omedze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: dobry endokrynolog - płock IP: 131.228.29.* 26.03.15, 09:04 ile dr woronko bierze za wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monkaa Dobry endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 12:12 dr Zieleniewski jest godny polecenia. Byłam u niego prywatnie chyba 1000 razy i brał za wizytę 50 zł z Dopplerem, byłam na kase chorych i dostałam najróżniejsze badania też na kase chorych.. Nie mam na co narzekać bo leczenie ustawił mi bardzo dobre, jest miłym i ciepłym człowiekiem. Podczas badań zawsze z nim rozmawiam i nigdy w życiu nie zdarzyło się tak żeby jakoś niemiły był .. jedyny minut to to że faktycznie gada przez telefon .. ale ostatnio miałam bardzo miłą sytuację ponieważ rok mnie nie było u doktora a mimo tego poznał mnie przechodząc przez ulicę i chwile porozmawiał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Dobry endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 18:23 hahahhahah a ty to chyba masz nie pokolei w glowie przepraszam ze tak pisze ale w zyciu nie uwierze w to co piszesz pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś