Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 15:03 Jestem zainteresowany wynajeciem auta do slubu.Najchetniej terenowka badz cabriolet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty_jadzia Re: Auto do slubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 15:15 Jadzia oferuje swój ciągnik (czytaj traktor), którym sama jechała do ślubu (własnego). Jescze dopłaci za to żebyś chciał nim jechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: Auto do slubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 21:48 Proponuję Jeep Grand Cherokee II 2.7 Jeep Wrangler 4.0 w razie zainteresowania proszę o meila podeślę fotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Auto do slubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 13:40 karocia1@wp.pl poprosze o zdjecia/cene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto-transport Re: Auto do slubu IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 16:35 z terenówek mam wywrotki z napędem na trzy osie: man, iveco, scania cabriolet: jw - z punktu widzenia pasażerów na pace to są cabrio Odpowiedz Link Zgłoś
ann_a_ch Re: Auto do slubu 02.06.10, 12:08 Mogę zaproponować Jeep Grand Cherokee II Zainteresowanym zdjęcia prześlę na adres e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś