violinek87 11.08.11, 22:32 Czy ktoś był tam na weselu lub sam tam organizował? planuję wesele, sala wygląda dosyć fajnie i cenę ma przystępną ale nigdzie nie mogę znaleźć o niej opinii... Z góry dziękuję za wszelką pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: sala weselna Amore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 13:13 to ta przystępna cena to ile od talerzyka i ile ciepłych dań jak możesz to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violinek87 Re: sala weselna Amore IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 19:43 180zł od talerzyka i V podań dań po 2-3 naraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: sala weselna Amore IP: *.class101.petrotel.pl 10.09.11, 17:14 Cena średnio przystępna, jak na lokal który ma lata świetności za sobą. Kicz i tandeta. W Czardaszu za talerzyk zapłacisz też 190 zł a poziom i klasa lokalu nie porównywalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: sala weselna Amore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 20:55 dokładnie, cena w Żawakolu też podobna, ale kasa o niebo wyższa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violinek87 Re: sala weselna Amore IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 21:15 O Żawakolu była już wcześniej mowa i odpisałam czemu nie mogę wybrać tej sali... wszystkim dziękuję za pomoc - zarezerwowałam już Amore:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: sala weselna Amore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 21:28 To ja mam lepszą opcję i może nawet taniej .Już zadatkowalam,na przyszły rok będzie nowo otwarta sala jedzenie sprawdzone bo byłam w lipcu na weselu w sali która jest bardzo dawno a na przyszły rok otwierają Ci właściciele drugą. Jedzenie bardzo mi smakowało i multum ładnie podekorowane napewno więcej i lepsze niż w amore.Byłam też tam na weselu .No ale to są moje odczucia ja już wybrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violinek87 Re: sala weselna Amore IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.11, 21:39 a mozesz powiedzieć jaka to sala?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: sala weselna Amore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:27 nowa sala będzie w ślepkowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violinek87 Re: sala weselna Amore IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 16:47 Niestety odpada- brak pokoi do noclegu, a u mnie cała druga strona gości z Warszawy i musimy im nocleg zapewnić... Jeśli ktoś ma opinie o Amore proszę o jak najwięcej informacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: sala weselna Amore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 11:01 Witam, oglądałaś salę Żawakol w Gąbinie, ja jestem nią zachwycona, mają też sporo pokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violinek87 Re: sala weselna Amore IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 11:05 Tak, niestety jest za daleko - ze względu na to że już jedna strona musi do jechać ponad 100km, drugiej już nie chcemy ciągać - bo to dodatkowe koszty niestety...szukamy czegoś by goście z Warszawy i Płocka którzy nie chcą nocować mogli wrócić taxi do centrum Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: sala weselna Amore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:50 pokoje są tylko zależy ilu gości ma spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: sala weselna Amore IP: *.plock.mm.pl 27.08.11, 00:18 amore zdecydowanie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violinek87 Re: sala weselna Amore IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.11, 08:41 A dokładniej? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvadorka Re: sala weselna Amore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 10:23 Mnie rowniez doszly sluchy o nowo otwieranej sali weselnej w Slepkowie i z tego co wiem to tam tez maja pokoje i to chyba na sporo osob, szczerze powiem ze takze bylam na weselu w rogozinie jedzenia poprostu przesyt nie da sie zjesc jest ogrom i do tego bardzo ale to bardzo smaczne. Napewno polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
jeannec Re: sala weselna Amore 02.01.16, 19:59 w sklepowe szlacheckie bo chyba o tej sali piszesz są dwa pokoje na krzyż wystrój sali tandeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sala weselna Amore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 10:43 Słabo szukałaś tutaj masz opinie o tej sali: www.forum.wesele.plock.pl/index.php?topic=115.0 Odpowiedz Link Zgłoś
jeannec Re: sala weselna Amore 02.01.16, 19:57 nie wiem jak wesele ale sylwester tam to porażka jedzenie okropne wódka żytnia barmani szkoda gadać żadnego drinka nie potrafią zrobić Odpowiedz Link Zgłoś