Gość: Pupa wołowa IP: *.c155.petrotel.pl 04.01.12, 20:46 Witam, podobno w Płocku jest ktoś a dokładnie psycholog, który pomaga przygotować się do rozmów z psychologiem i różnego rodzaju testów psychologicznych, do policji, SW itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gigi Re: Testy psychologiczne do Policji IP: *.021.c87.petrotel.pl 05.01.12, 22:17 Trolle Cię jeszcze nie zjedli? A tak ode mnie to sam kiedyś zdawałem test do policji i nie wydaję mi się że psycholog Cię nauczy zachować i odpowiedzi. Prędzej wydoi Cię z kasy. Ale próbuj. Zdawałeś już testy i nie zdałeś czy pierwszy raz będziesz podchodził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Testy psychologiczne do Policji IP: *.c155.petrotel.pl 06.01.12, 10:31 pierwszy raz będę zdawal, mam kilku znajomych którzy odpadli na multi zarowno do policji jak i wiezienia dlatego chcialbym (jesli jest taka opcja) lepiej sie do tego przygotowac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mambo2201 Re: Testy psychologiczne do Policji 08.08.17, 11:19 Legalne testy do policji dostępne na stronie testydopolicji.com.pl/testy-do-policji.html 440 odpowiedzi na pytania z zakresu: - władzy ustawodawczej - wykonawczej - sądowniczej - z zakresu bezpieczeństwa publicznego itp + pytania i odpowiedzi - Klęsk żywiołowych - Unii Europejskiej - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczeństwa Publicznego Zapraszam do zapoznania się z ofertą Odpowiedz Link Zgłoś