Dodaj do ulubionych

projektowanie ogrodów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 13:00
Witam, czy możecie polecić kogoś, kto projektuje ogrody. Interesuje mnie też ile ewentualnie Was taka przyjemność kosztowała :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: projektowanie ogrodów IP: *.plock.mm.pl 31.07.13, 23:23
      Polecam p. Renatę Mossakowską - Oaza Twój Dom i Ogród, ul. Ciechanowska 10, 06-430 Gołotczyzna. tel. 667 998 031, fax. 23 671 35 16. Pani Renata bardzo ładnie projektuje ogrody i nie tylko. Ceny niższe niż w Płocku. Polecam!
      • Gość: mama Re: projektowanie ogrodów IP: *.plock.mm.pl 31.07.13, 23:26
        www.oazadlaciebie.pl
    • Gość: gość Re: projektowanie ogrodów IP: *.plock.mm.pl 01.08.13, 13:41
      ....chętnie i szczerze polecam "Impresje"-Andrespol k/Łodzi-bardzo kompetentni, rzeczowi , zwłaszcza właściciel,szybkie terminy, są wpaniali,............
    • Gość: Anita Bąbała Re: projektowanie ogrodów IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.14, 14:47
      Jestem inżynierem architektury krajobrazu. Bardziej niż na zarobku zależy mi na rozbudowaniu swojego portfolio więc myślę, że na chwilę obecną nikt w Płocku taniej tego nie zrobi.
      Kontakt:
      e-mail: anita.babala@gmail.com
      tel. 665 814 166
      Zapraszam! :)
    • Gość: gosc Re: projektowanie ogrodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 12:27
      Ja sprawdziłem i polecam GARDEN COMPLEX Michał Kamiński Płock
    • Gość: Maria Re: projektowanie ogrodów IP: *.110.c71.petrotel.pl 19.02.14, 13:41
      ja również miałam przyjemność korzystać z usług Pana Michała, mam ogród o jakim marzyłam! Bardzo dobry wykonawca
    • niki-niki10 Re: projektowanie ogrodów 15.12.14, 12:09
      na stronie www.sztuka-krajobrazu.pl/spolecznosc/biura
      znajdziesz listę i kontakty do doświadczonych architektów krajobrazu
    • marzenka_mich92 Re: projektowanie ogrodów 12.07.18, 12:15
      Na terenie małopolski działa firma Garden My Love. Pani Karolina potrafi stworzyć niesamowite rzeczy nawet na najmniejszym ogrodzie. Polecam.
      • Gość: A-nitka Re: projektowanie ogrodów IP: 212.191.4.* 04.10.18, 13:23
        Ja jeszcze niedawno nie mogłam pochwalić się swoim ogrodem, co najlepsze, w ogóle o nim nie marzyłam. Ale skorzystałam z okazji, jaką dało mi życie i kupiłam dom z niewielkim ogrodem. Niestety sama nie bardzo się znam na ogrodnictwie, to początkowo projektowanie ogrodu zleciłam firmie z Kielce www.gardenfactory.pl/oferta/projektowanie-ogrodow/ - oni robili kiedyś ogródek w firmie mojego brata i spisali się całkiem nieźle, stąd i moja decyzja. I było warto, bo wszystko dokładnie mi rozplanowali, wykorzystali niezbyt wymagające roślinki, przynajmniej tak na początek. Poza tym podpowiedzieli jeszcze kilka rozwiązań, jakie mogę zastosować na takiej niewielkiej działce, żeby wszystko rozwijało się jak powinno i nie wymagało zbyt wielkich nakładów pracy ani czasu, przynajmniej do czasu aż nie poczuję się w tej kwestii nieco pewniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka