Dodaj do ulubionych

gratka dla młodzieży

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 18:24
Dla narzekających na płockie lokale, że: tu za drogo, tu dresy i róż, tu nie
taka muza, mam ciekawą propozycję. Zbierzcie grupę swoich ulubionych
znajomych, kupcie to co chcecie zjeść czy wypić, weźcie sprzęt i najlepsze
płyty ,a nawet ulubiony fotel :)i spotkajcie się......
Właśnie, gdzie..????
Mogę udostępniać prawie 80-metrowy lokal na takie właśnie imprezy.
I to nie jest żart!!!
Wybierzcie spośród siebie jedną osobę odpowiedzialną za lokal i jeśli nie
jest to osoba pełnoletnia również jej rodziców, którzy wyrażą zgodę na taką
zabawę.
Czekam na odzew na forum, ciekawi mnie czy propozycja spotka się z
zainteresowaniem.
Obserwuj wątek
    • vytkoovsky Re: gratka dla młodzieży 27.11.04, 22:47
      Wydaje mi sie że do dobry pomył, ale dla dzieci bogatych rodziców. Młodzi
      ludzie wolą kupić sobie piwo w pubie o 1 zł droższe niż dawać Bóg wie ile
      pieniędzy na lokal.
      • Gość: julita Re: gratka dla młodzieży IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 17:28
        Jesteś w błędzie, bo wynajęcie pubu na imprezę np. połowinki to koszt 12 zł od
        osoby za wejście plus konsumpcja czyli najmniej 4 zł za jedno piwo, a wiadomo,
        że na tym nikt nie kończy. Ja proponuję opłatę 300zł za weekend, niezależnie od
        ilości wchodzących osób. Reszta kosztów jest uzależniona od tego, co kto sobie
        przyniesie do jedzenia i picia. Niewątpliwym utrudnieniem jest fakt, że należy
        zorganizować sobie coś do siedzenia - jakieś składane krzesełka i przynieść
        własny sprzęt i płyty. Jednak z doświadczenia wiem, że dla tych, którzy
        korzystali już z tego lokalu nie stanowiło to większego problemu.
        • Gość: vytkoovsky Re: gratka dla młodzieży IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.04, 19:24
          300 zł powiadasz? Dla mnie to jeszcze lepiej. Sam organizowałem sobie 18-stke w
          takim miejscu. Problemu nie było ze sprzetem bo Kumple mieszkali tuż obok.
          Jeszcze jakbyś mogła (mam nadzieje że moge do Ciebie tak mówić) powiedzieć
          gdzie ten lokal jest? Bardzo mnie to ciekawi i może sam bym skożystał z Twojej
          oferty.
          • Gość: julita Re: gratka dla młodzieży IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.12.04, 17:04
            Lokal jest przy ul. Królewieckiej 25. Jeśli ktoś będzie zainteresowany
            wynajęciem i chciałby obejrzeć to miejsce, proszę o kontakt pod numer 503-92-43-
            53 lub w lokalu nr 10 w godz. 8-16.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka