Gość: zuzanna IP: *.plock.mm.pl 07.03.05, 19:55 może ktos z forumowiczów wie jak ostrzyc sznaucerka a może w Płocku jest fryzjer dla psów gdzie i za można ostrzyc pieska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felice Re: z psem do fryzjera 08.03.05, 09:23 Lecznica Primavet na podolszycach południowych, prowadzi profesjonalne trymowanie psów, możesz tam się udać ze swoim sznaucerkiem. www.primavet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: z psem do fryzjera IP: *.class144.petrotel.pl 08.03.05, 10:57 najlepsze uslugi świadczy pan Ludwiczak na skarpie. gorąco polecam. sama mam sznaucera i od kilku lat chodzę na skarpę. profesjonalnie, za normalne pieniadze a poza tym ten czlowiek sam jest właścicielem sznaucera, ma naprawdę świetne podejście do zwierzaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: z psem do fryzjera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 22:31 Ja rowniez strzyrze mojego pieska u pana Ludwiczaka przyjmuje na ulicy Dobrzyńskiej Choc nie jestem z Płocka to przynajmniej 2-3 razy w roku staram sie dojechac do Płocka zeby obstrzyc mojego pieska Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś