Gość: ANA IP: *.dls.pl / 217.98.80.* 20.05.05, 21:21 Ponawiam pytanie: gdzie i za ile można poćwiczyć, poskakać. Interesuje mnie step, aerobic itp. chcę zrzucić parę kilo. Pomóżcie, czy naprawdę nikt nigdzie nie ćwiczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnes Re: AEROBIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:02 Ja chodzę do Włodkowica, tam masz do wyboru różne rodzaje aerobika i step i hi low, w zależności od dnia i godziny. Prowadzenie nie jest idealne, ale jest na luzie i wesoło i co najważniejsze dość duża sala, więc nie ma ścisku. Minusem jest to, że czasem lekcje nie trwają tak naprawdę godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: AEROBIC IP: *.c151.petrotel.pl 10.11.05, 10:32 MySlę,że na Podolance.To prawda w Płocku nie ma wyboru.Smutna rzeczywistość.Mamy tylko chyba trzy miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: AEROBIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 06:43 chodzę do Blue na Jachowicza. jednorazowe wejście 11 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: AEROBIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:57 Jagielonka i super ćwiczenie i basen i można naprawdę schudnąć jeżli o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
karo7805 Re: AEROBIC 12.01.06, 14:40 Prowadziłam zajęcia fitness przez 6 lat... A potem odkryłam Jogę - teraz od 3lat jestem instruktorem jogi i prowadze zajęcia na Rembielińskiego. Namawiam do spróbowania-też można zrzucić kilogramy;-) Mamy również Pilates i szkołę kręgosłupa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do karo7805 Re: AEROBIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:57 Witam, mam ogromną prośbę czy mogłabyś podać namiary, gdzie odbywają się zajęcia jogi i podpowiedzieć czy te ćwiczenia nadają się dla przyszłych mam??? Kiedyś chodziłam na aerobik ale podobno w ciąży nie jest to wskazane, czytałam natomiast, że joga jest bardzo polecana??? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź! :) Odpowiedz Link Zgłoś