Dodaj do ulubionych

Poszukuję dobrego zespołu na wesele

IP: 213.199.253.* 02.07.05, 22:37
czy możecie mi kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Meg Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.adsl.snet.net 04.07.05, 22:23
      Zunia ja mam zespol Kings z Plocka. Widzialam ich na plycie z wesela i bylam na
      probie. Zobaczymy jak sie u mnie spisza.Jezeli jestes zainteresowana, to napisz
      i wtedy dam Ci namiary
      • Gość: ip Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:31
        możesz napisać ile biorą za imprezę?
    • Gość: muzyk Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c157.petrotel.pl 05.07.05, 12:31
      Ja też słyszałem Kings Band z Płocka na weselu. Na żywo są rewelacyjni. Przede
      wszystkim należy patrzeć na to, czy jest to muzyka na żywo. Większość tych
      zespołów w Płocku to przysłowiowi "muzykanci". Ten zespół gra prawdziwą żywą
      muzę, ambitny repertuar, nie tak jak inni puszczane z dysku, ściągnięte z
      interentu przeboje, podśpiewując sobie do tego. Jeżeli ktoś potrzebuje karaoke
      to owszem. Kings Band ma profesionalnych muzyków z wykształcenia i naprawdę ja
      byłem pod wrażeniem. Mogę ich z całą odpowiedzialnością polecić. W Płocku i
      okolicach nie znajdziecie nic lepszego. Próbujcie umówić się na próbę. Zgrają
      wam na żywo to zupełnie co innego. Inni tego nie robią. Wisną wam płytkę z
      puszczaną muzą. JA rozumiem nie każdy jest znawcą ale jeśli pojdziecie na próbę
      możecie się zorientować, czy ktoś wam wciska ciemnotę. Wciskając jakieś guziki
      na klawiaturze lub minidisc spod klawiatury. Słuchajcie zespołów na żywo.
      Pojdzcie na próbę to nie zajmuje dużo czasu.
      • Gość: KAŚKA Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: 193.59.95.* 05.07.05, 12:49
        TE"MUZYK" CHYBA CI COŚ ODPALAJA ZA TAKĄ REKLAMĘ!
        W NASZYM MIEŚCIE NIE MA DOBREGO ZESPOŁU. SA TYLKO LEPSI LUB GORSI CHAŁTURNICY
        NIE OSZUKUJMY SIĘ. BIORA TACY PO 4 TYS ZL ZA NOC I CO Z TEGO?
        • Gość: aa Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c155.petrotel.pl 05.07.05, 13:50
          Nie popadajmy w skrajność 4000 to nie Płockie stawki. U nas 2000, max 3000 zł
          to cena za większy skład zepołu.
          • Gość: bob Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c155.petrotel.pl 05.07.05, 14:13
            Mamy różne gusta, komuś może się podobać ten zespół, ktoś inny powie, że to nie
            dla niego, nie pasuje mu repertuar, muzyka, ... Faktem jest, że przesłuchując
            te dema zespołów większość niczym się od siebie nie różni tylko
            facjatami "muzyków" na scenie, bo jest to puszczana muza na jedno kopyto.
            Aranże są ogólnie dostępne, do zgrania. Z powodu bezrobocia każdy chwyta się za
            wszystko, co mu przyjdzie do głowy i obecnie mamy np. całą masę niefachowych
            ekip oferujących usługi remontowo-wykończeniowe a ich "robota" pozostawia wiele
            do życzenia i tak samo jest z zespołami. Jest ich cała masa, ale tak naprawdę
            nie ma za bardzo w czym wybierać. Jedno jest pewne, że muzyka grana na żywo
            wywiera na nas zupełnie inne wrażenie i myśle, że w naszym mieście zespołów,
            które to oferują jest bardzo mało aczkolowiek są.
      • Gość: Edyta Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c151.petrotel.pl 31.01.06, 08:43
        Jakieś namiary na KING Band?Pisz na poczę: modex4@wp.pl
    • Gość: Meg Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: 69.177.149.* 05.07.05, 16:10
      Ja place 2400
      • Gość: zunia Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: 213.199.253.* 16.07.05, 00:14
        Meg, jeśli możesz, to podaj mi te namiary na ten zespół, bo chodzimy z
        narzeczonym, chcemy wybrać coś ciekawego, ale żeby nie za drogo, bo wesele
        będzie 80 km od Płocka, więc trzeba im dopłacić jeszcze za drogę
        • Gość: meg Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.159.154.205.adsl.snet.net 17.07.05, 03:17
          Zunia, napisze Ci na maila, bo nie wiem, czy moge podawac numer na forum
          moj mail
          meg.sz@gazeta.pl
    • Gość: ZESPÓŁ -FORUM- Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:57

Witamy! :)
      Chcielibyśmy złożyć swoją ofertę w sprawie oprawy muzycznej na wesele.
      Zespół liczy 4 osoby.Jest to żywy skład w którego wchodzą:
      perkusja,bass,inst.klawiszowe,wokal (możemy zaproponować również
      gitarzyste).
      Jeżeli jesteście Państwo zainteresowany naszą ofertą prosimy o odpowiedź
      no i
      oczywiście zapraszamy na próbę :)
      POZDRAWIAMY -Forum

Ps. Więcej informacji pod numerem telefonu 602 688 182 - Marlena :)

• bajrys1 Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele 08.08.05, 12:17
      Witam serdecznie !
      Skromnie możemy polecić swój zespół: BAYER JAZZ BAND Łańcut.
      Cechuje nas wysoka kultura muzyczna i osobista. Ciekawy, wszechstronny, poparty
      instrumentalnymi standardami tanecznymi repertuar.
      Kontakt:
      MAIL: bajrys@poczta.onet.pl
      Pozdrawiam
      Ryszard Bajorski
    • polly6 Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele 16.08.05, 12:40
      witam,
      zapraszam na nasza stronę.
      skład zepsołu można dowolnie modyfikować (od 2 do 5 osób)
      repertuar nieograniczony
      wszyscy członkowie zespołu sa absolwentami Akademii Muzycznej
      Chętnie odpowiem na wszystkie pytania
      pozdrawiam
      • Gość: odzo Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 07:55
        ty to nazywasz graniem zawodowcu dla mnie to czysty aranż z netu
    • Gość: ase Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c158.petrotel.pl 29.08.05, 08:02
      Chcesz dobrago bandu napisz rafalc@autograf.pl
      • Gość: iza Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: 213.199.253.* 20.09.05, 17:02
        A słyszeliście o CRAZY BAND? Co o nich myślicie?
    • Gość: kaja Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c151.petrotel.pl 04.11.05, 09:25
      Melton-na Gwardii Ludowej.Bardzo fajni,tylko trzeba przypilnować prowadzącego
      bo za dużo gada.I w miarę nie drodzy.Polecam!!!!!!!
    • gadom2 Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele 09.11.05, 13:51
      Polecam QUEST! Rewelacyjny!Napisz na gadom2@poczta.onet.pl podam namiary
      • Gość: olo Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:51
        gadom2 Quest to chyba zespół taneczny
        • Gość: PATI Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: 193.59.95.* 10.11.05, 07:23
          QUEST TO SUPER ZESPÓŁ. BYLAM, WIDZIAŁAM I POLECAM. NA WESELACH SĄ SUPER A POZA
          TYM ROBIĄ COŚ OPRÓCZ GRANIA PO CHALTURKACH. SLUCHAŁAM WYDANEJ PŁYTY TEŻ JEST
          NIEZŁA.TYLKO QUEST JESLI CHODZI O ZESPÓŁ NA WESELE.
    • gadom2 Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele 10.11.05, 07:30
      Do PATI! Widzę, że mamy podobny gust. Też słuchałam tej płyty, jest naprawdę
      dobra. A na weselu QUEST bawi jak żaden inny zespół. Najważniejsze, że widać,
      że ONI żyją tym co robią!
      • Gość: art Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c153.petrotel.pl 10.11.05, 08:58
        Quest!! wam się chyba w głowach poprzepwracło. Przede wszystkim żaden z
        członków zespołu Quest nic nie robi na scenie prócz śpiewania. Wszystko
        puszczane jest z minidysku, bardzo często również ze ścieżką głosową. Ludzka
        ciemnota. Bierzecie zespół, płacicie. Weźcie lepiej DJ-a weźmie połowę
        pieniędzy. Przejrzyjcie na oczy. Widzieliście ostatnimi czasy, żeby w telewizji
        na jakimś koncercie wyszedł na sceną zespół z dwoma keybordami. Przecież to
        jest śmieszne. Gdzie żywe bębny, bass, gitara. Żyją tym co robią na scenie.
        Może i skaczą jak pajace i wrzeszczą do ludzi jak nie muszą się koncentrować na
        graniu, bo zresztą nie potrafią. Odpowiedź ta jest dla tych znawców muzyki,
        którzy pokochali zespół QUEST.
        • Gość: abc Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c153.petrotel.pl 10.11.05, 09:10
          W Płocku na żywo gra tylko KINGS BAND i MELTON. Reszta to tylko dyskietkowcy.
          Narobiło się teraz pseudozespołów. Nowoczesna technologia na to pozwala. Można
          nie mieć żadnych umiejętności muzycznych, założyć zespół i poprostu ściemniać.
          Nie dajcie się nabierać. Bez żywych instrumentów nikt tak naprawdę niczego wam
          na żywo nie zagra.
          • Gość: wito Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:35
            art popieram dosyć tej ściemy z pseudo zespołami niby grającymi które biorą
            kase za nic
          • Gość: weselnik REWANŻ gra świetnie IP: 80.48.4.* 27.11.05, 21:10
            Nie pisz,że tylko te zespoły grają na żywo bo wiem ,że wspaniale grają na żywo
            muzycy z zespołu " REWANŻ "
            Oni naprawdę wspaniale grają na weselach.
        • Gość: Lisa Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele (art) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:00
          Art? czyżby to od artysty? widze, że art wie wiele o zespole Quest. czyżby? nie
          masz bladego pojęcia o tym co zespół robi, czy chłopcy potrafią grać czy nie, i
          jakie usługi proponują. wszyscy członkowie skończyli szkołę muzyczną, a bez
          znajomości grania na żywo raczej to się nie udaje :-)POWODZENIA W DALSZYM
          SĄCZENIU JADU!
          • Gość: jol Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele (art) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:33
            Lisa podaj który z członków zespołu Quest skończył szkołę muzyczną a jeśli
            skończył to gdzie i na jakim instrumencie ps.( ale ciemnota!)
            • Gość: Lisa Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele (art) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 14:24
              rozumiem, że jesteś kolejna osobą znającą tym razem nie zespół, ale nawet
              historię edukacji poszczególnych członków! gratuluję!
      • Gość: Magda Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.adsl.snet.net 11.11.05, 00:44
        U mnie gral King Band. Sa naprawde swietni, doskonale bawia gosci.Graja na
        zywo, robia biesiade. Przerwy sa bardzo krotkie.
        Naprawde polecam.
        • Gość: xyz Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c157.petrotel.pl 17.11.05, 08:38
          Widzę LISA, że Quest tobie musiał czymś zaimponować, ale napewno nie graniem?
          Należy zadać sobie tylko pytanie jak można grać na żywo z jednym keybordem i
          gitarą basową nie podłączoną do wzmacniacza. Może i opinie na tym forum są
          anonimowe, ale ty LISO robisz z siebie kretynkę i swoimi wypowiedziami
          dowodzisz, że kompletnie nie znasz sie na muzyce. QUEST i wykształcenie
          muzyczne to jakiś twój wymysł. Zapytaj swoich przyjaciół z QUESTU gdzie
          trzymają minidisc? pod keybordem, a może gdzieś za wzmacniaczem. Ja wiem, że to
          co ja tu wypisuje to dla ciebie LISO chińska magia, więc proszę nie wypowiadaj
          się nie mając bladego pojęcia. Nie ośmieszaj się.
        • Gość: ania Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: 193.59.95.* 17.11.05, 09:03
          a czy ktoś może mi dać namiary na zespół King Bands?
          • Gość: bumer Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c157.petrotel.pl 17.11.05, 09:10
            Dla Ani! napisz na rafalc@autograf.pl podam kontakt do KINGS BAND-u. Polecam.
    • Gość: Katarzyna Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:35
      Słuchajcie, jednemu się podoba córka a innemu teściowa. U mojej córki na weselu
      grał Quest i jesteśmy zadowoleni.Pozostawcie to kwestii gustu poszczególnych
      osób, bo tymi opiniami krzywdzicie innych.
    • Gość: Ale Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:38
      Ale się burza rozpętała. Wszystkie zasady złamane.Żal mi głównych bohaterów,
      którzy nic nie wiedzą, że ktoś ich obsmarowuje. Nie znam tego zespołu, a
      szkoda!!!
    • Gość: Aro Polecam zespół RODEO ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:20
      Zespół Rodeo. Byłem na dwóch weselach, na których grali i było rewelacyjnie.
      Grają wszystko co zechcesz. Moim zdaniem mozna brać ich w ciemno. Wiem , że
      grają też na studniówkach i sylwestrach. Jeden z muzyków to płocki hejnalista !
    • Gość: ninka Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: 193.59.95.* 05.12.05, 12:51
      Polecam gorąco PICADOR z Włocławka. Suuper i niedrogo!
      Grają wszystko, a jeśli lubisz klasykę to tym bardziej. Ja ich zamówiłam.
      Zresztą zobacz sama: www.picador.pl
      • Gość: Dera Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:19
        polecam Diament. Nie polecam Karawany
        • Gość: monia Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c151.petrotel.pl 31.01.06, 08:41
          Jkaieś namiary na ten zespół?Pisz na pocztę: modex4@wp.pl
    • Gość: pipi Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c240.petrotel.pl 14.01.06, 18:13
      Polecam zespół Milagros. wiem,że współpracują z domem weselnym " u Maryli" na
      szopena w Płocku.
      • Gość: marcin Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.c151.petrotel.pl 03.02.06, 09:31
        Polecam Kings-są świetni, rewelacja,króciutkie przerwy, bogaty repertuar jest
        tylko jedno ale-lepiej,żeby wokalista śpiewał tak jak w oryginale a nie
        przerabiał piosenek, bo wtedy goscie nie mogą pospiewać, to tyle. Osobiście
        wolę bez przerabiania
    • Gość: Muzyk Re: Poszukuję dobrego zespołu na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:46
      ja Ci zagram tylko daj kase wczesniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka