Gość: gość Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:51 ja polecam Hawryluka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:01 a ja nie polecam nikogo bo sama juz nie wiem do kogo mozna isc znajoma chodziła do Panka i oczywiscie wszystko było pieknie a w 7 miesiacu ciazy okazało sie ze dziecko jest powaznie chore i niestety straciła dziecko bo głupi Panek nie potrafił wykryc wady u dziecka wczesniej dopiero w Warszawie to znalezli a on zawsze mowil ze ejst wszystko w porzadku NIE POLECAM PANKA sciemiacz i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Ranking ginekologów IP: *.pw.plock.pl 02.01.07, 13:20 Paweł Pajda, wolskiego 12 m.6 Odpowiedz Link Zgłoś
beamel77 Re: Ranking ginekologów 02.01.07, 19:23 Dziewczyny nie wybierajcie sie do Panka to najgorszy ginekolog , leczylam sie u niego prywatnie od kilku lat , zaszlam w ciaze , i on z miesiaca na miesiac mowil ze z dzieckiem jest ok .Do 7 miesiaca wmawial mi ze dzidzia jest zdrowa .Ale nie jest dobrze corka ma powazna wade serca i przewodu pokarmowego . Te nieprawidlowosci stwierdzili przypadkowo lekarze z warszawy . Dodatkowe badania potwiedzilo , ze corka ma zespol downa . Panek twierdzil ze z dzieckiem jest dobrze . A ja teraz nawet nie wiem co mam robic , gdyby wykryl wczesniej te wady mozna by bylo cos zrobic , a tak teraz wiem ze corka moze umrzec w trakcie porodu albo pozniej , przy tak powaznej wadzie serca . I co wy o tym myslicie , jak nie mozna zobaczyc takich wad . Jestem zalamana i czuje sie oszukana , i to przez ordynatora poloznicta i ginekologii . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:58 Prawda jest taka ze największą wiedzę/doświadczenie mają ginekolodzy/położnicy, którzy już długo pracują w zawodzie. Niestety mało ich zostalo ale naszczęście jest kilku,którzy mają i wiedzę i umiejętnosci i takiego lekarza ja wybrałam. Nie będę próżna i nie podam jego nazwiska bo to nie ma sensu bo i tak zawsze zdania są podzielone i nie ma lekarza z którego wszyscy byli by zadowoleni a pozatym nie musze mu robić reklamy tu na forum bo widzę ze to chyba cel tego tematu. Powiem tylko że pracuje w Szpitalu św Trójcy na Kościuszki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Ranking ginekologów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:41 Mówi a jakoby nic nie powiedziała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 00:16 Przecież tampracuje wielu lekarzy ale chyba zbyt wielu starszych tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Ranking ginekologów IP: *.c155.petrotel.pl 05.01.07, 14:59 Starszych od kogo? I co to znaczy długo pracują w zawodzie? Czy 15 lat to krótko a 20 to długo? Jeśli tworzymy RANKING to chyba oczywiste, że chodzi o konkretne nazwiska:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13 Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 10:51 znajoma mi poleciła dr Kisielewskiego ze szpitala św. Trójcy. Do tej pory byłam tylko raz na pierwszej wizycie i sprawiał bardzo przyjemne wrażenie. Ten lekarz napewno ma duże doświadczenie, sądzę tak po wieku. Mam duży problem z którym żaden lekarz tu w Płocku nie dawał sobie rady ale może temu się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 00:13 Kobieto nie pisz że "żaden lekarz ci nie pomógł" bo nie byłaś chyba u wszystkich ginekologów w płocku! Ublizasz w ten sposób tym , którzy mają więcej doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 23:17 Polecam dr. Pędraszewskiego, ciepły, miły i naprawdę konkretny. Wszystko bezstresowo. No do takich lekarzy to się chce chodzić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziunka80 Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 11:05 Spędziłam 3 tyg. przed porodem w szpitalu na Winiarach.Oto moje spostrzeżenia.Beznadziejny Panek.Wydawał polecenia co do leczenia odmienne od lekarza prowadzącego.I wogóle był najmądrzejszy.Kolezance z sali kazal odstawić leki na wstrzymanie porodu na kilka dni przed terminem podanym przez prowadzącego.Jak stwierdził"nie będziemy się kłócić o dwa dni".Był miły i uśmiechnięty,ale nic poza tym.W szpitalu spotkałam kilka jego pacjentek,które kategorycznie stwierdziły,że zmieniają lekarza.Chłodny,ale konkretny dr Kruczyński.Olewający wszystkich poza swoimi pacjentkami dr Hawryluk.Wiecznie naburmuszony i nieudzielający żadnych informacji dr Biniewicz.Dr Korba i Bladowska-nie mam zdania.I wreszcie mój lekarz prowadzący dr Pędraszewski.Dba o swoje pacjentki.Jak był w szpitalu zawsze zajrzał,zbadał.Szkoda,że rzadko bywa na dyżurach.Był obecny przy porodzie,nawet poprawiał mi łóżko,żeby było mi wygodnie.Niestety nie było go do końca porodu.I tu wkroczyła dr Kacprowicz,której zawdzięczam w odpowiednim czasie podjętą decyzję o cesarskim cięciu.Poród zapowiadał sie na długi,a dziecku groziła zamartwica z powodu zielonych wód.Zaglądała do mnie już po porodzie,podobnie jak dr Pędraszewski.Interesował się mną aż do momentu mojego wyjścia z maluszkiem do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:53 każdy ma swoje osobiste spostrzeżenia co do lekarza i dla niej prowadzadzący jest zawsze, a może prawie zawsze najlepszy. Nie zgadzam się z Twoją opinią na temat dr Panka. Prowadził moją ciąże, która była od samego początku ciążą zagrożoną, i dzieki niemu donosiłam ją. Leżałam bardzo długo w szpitalu i dużo rzeczy widziałam. Uważam, że dr Panek jest bardzo dobrym lekarzem i nie bez kozery jest ordynatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:38 "jako mąż i nie mąż kilku dziewczyn powiem wam że czołówka płocka typu muchamedczyn, kujawa, panek są dobrzy jak jest dobrze. ale jak jest niedobrze to jest tragedia..." O jakiej czołówce ty piszesz człowieku. Chyba najbardziej popularnych na forum bo w realu ranking wygląda zupełnie inaczej. Tu chodzi o ranking lekarzy, którzy są dobrzy jak jest niedobrze. Naszczęście ich nazwiska nie padają raczej tu na forum i całe szczęście. Zresztą dlaczego miały by padać skoro są dobrzy a tu sie tylko obgaduje i zniesławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy Re: Ranking ginekologów IP: *.c153.petrotel.pl 14.06.07, 19:58 a co myslicie o pani doktor marzenie lemiec-brzóska ? Bo zamierzam sie do niej wybrac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:04 Kobieta ginekolog jest jak świnka morska ani świnka ani morska. Chesz ciepłe słowo to do kobitki chcesz profesjonalistę , który nie boi się krwi i działań w boju to tylko facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Ranking ginekologów IP: *.plock.mm.pl 07.09.07, 23:28 Kobieta ginekolog jest jak świnka morska ani świnka ani morska. > Chesz ciepłe słowo to do kobitki chcesz profesjonalistę , który nie boi się > krwi i działań w boju to tylko facet. zgadzam sie z Toba, kobieta ginekolog to jakeis dziwne, poza tym kobiety sa niedelikatne,chyba sie odgrywaja za neidelikatnosc facetow ktorzy je mieli;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Ranking ginekologów IP: 193.59.95.* 09.08.07, 14:43 Polecam dr.Jędrzejewskiego. Wiele moich znajomych do niego chodzi. Jest bardzo dobry, zawsze poradzi, wytłumaczy, odpowie na wszystkie pytania, a w razie stresu potrafi rozluznic atmosfere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Ranking ginekologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 21:43 dlaczego tylko 1 osoba napisła o dr Ryszardzie Kruczyńskim. Może jest starej daty, ale naprawdę dobry. Tak jak ktoś napisał chłodny, ale konkretny. Prowadząc ciążę interesują go tylko konkrety i nie stresuje pierdołami przyszłych matek. Super lekarz. Szczygielska to porażka. A tak w ogóle to ludzie nie oszukujmy sie lekarze tak jak inni pracują dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
madziunka26 Re: Ranking ginekologów 04.09.07, 10:10 lili -masz rację.To ja pisałam,że chłodny ale konkretny.Tylko on poza moim lekarzem prowadzącym naprawdę starał mi sie pomóc jak byłam w szpitalu i interesował się przebiegiem mojej ciąży.Ponieważ maluszkowi spadało czasem tętno przy ktg. zalecił test oksytocyny,co wywołało akcję porodową.I bardzo dobrze,bo moje wody jak się okazało były już zielone.Słuchał jakie mam obawy i spokojnie ze mną usiadł i porozmawiał o tym co mnie niepokoi.Podobnie postąpił z moją koleżanką.Dzięki niemu podjęła odpowiednią decyzję i dziś cieszy się córeczką.Właśnie do niego przeniosła się moja znajoma,poprzednio jej lekarzem prowadzącym był Panek i była b.niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Ranking ginekologów IP: *.225.c64.petrotel.pl 20.09.07, 23:12 dr Ryszard Kruczyński, bo uratował mi zycie. DZiękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_gnieszka Re: Ranking ginekologów IP: *.static.kutno68.tnp.pl 04.09.07, 15:49 Dlaczego nie Pazdrak? Kto odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosi_40 Re: Ranking ginekologów IP: *.c152.petrotel.pl 21.09.07, 10:35 Dr. Pędraszewski. Kompetentny, miły i nie naciąga na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Ranking ginekologów IP: *.class147.petrotel.pl 21.09.07, 11:06 Chyba wszyscy Ci lekarze nie mają tytułu dr Odpowiedz Link Zgłoś