Dodaj do ulubionych

Wróżka Ewa Płock

IP: *.plock.mm.pl 02.08.13, 22:27
Hej! Jestem ciekawa Waszego zdania na temat wróżki Ewy (najpierw przyjmowała na Jachowicza, teraz przyjmuje na Królewieckiej).
Czy ktoś był u niej? Jakie macie odczucia? Sprawdziło Wam się to co przewidziała? Dużo ma klientów więc chyba jest dobra?
Obserwuj wątek
    • Gość: A. Re: Wróżka Ewa Płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.13, 09:31
      Polecam Panią Ewę,
      Byłam u niej dwa razy. Po raz drugi pojechałam dlatego, że to, co przepowiedziała poprzednio- sprawdziło się.
      Myślę, że zna się na rzeczy, skoro za pierwszym razem, jak u niej byłam powiedziała mi o tym, co było i w niczym się nie pomyliła.
      Wg mnie warto odwiedzić p. Ewę :-)
      • Gość: 1 Re: Wróżka Ewa Płock IP: *.cdma.centertel.pl 10.09.13, 16:39
        Gość portalu: A. napisał(a):

> Polecam Panią Ewę,
        > Byłam u niej dwa razy. Po raz drugi pojechałam dlatego, że to, co przepowiedzia
        > ła poprzednio- sprawdziło się.
        > Myślę, że zna się na rzeczy, skoro za pierwszym razem, jak u niej byłam powied
        > ziała mi o tym, co było i w niczym się nie pomyliła.
        > Wg mnie warto odwiedzić p. Ewę :-)

Musisz być do reszty sfrustrowanym wrakiem człowieka, skoro biegasz po wróżkach i wierzysz w głupoty. Zamiast marnować drogocenny czas, lepiej idź się douczyć, bo z mądrością jaką obecnie posiadasz przyjdzie ci niebawem kopać rowy, albo zamiatać ulice.
        • Gość: sx Re: Wróżka Ewa Płock IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.10.13, 22:41
          wróżka - pizd..uszka

Mózgu używać nie biegać po szarlatanach.
      • sama1111 Re: Wróżka Ewa Płock 01.05.18, 21:18
        (wrozkaeva@gmail.com) - Polecam. wrózba niedroga. Dużo rzeczy się sprawdziło. Na pewno do niej wróce.
    • Gość: MPayne Re: Wróżka Ewa Płock IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.14, 12:24
      a czy posiadasz jej nowy numer? Bo ten co miala na jachowicza jest nieaktualny
      • Gość: poszukująca Re: Wróżka Ewa Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 14:33
        Ja również poszukuję nr do wróżki Ewy.... zna ktoś ?
        • Gość: ................. Re: Wróżka Ewa Płock IP: *.class145.petrotel.pl 15.03.14, 02:40
          Szkoda kasy, wiem co piszę.
        • m_k_77 Re: Wróżka Ewa Płock 15.05.14, 18:55
          790 202 811 Pani Ewa przyjmuje teraz na ul.Tysiąclecia chyba nr 10
          • Gość: yyyyyyyyyy Re: Wróżka Ewa Płock IP: 79.162.252.* 18.06.14, 08:35
            Ale często przeprowadza się ta wróżka. Czyżby uciekała przed kimś?
            • Gość: mk_77 Re: Wróżka Ewa Płock IP: *.31.141.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.06.14, 12:07
              Nie wiem czy ucieka, ale może komuś zniszczyć życie swymi wróżbami. Na szczęście te bzdury, które mi wciskala mogłem zweryfikować badaniami. Zarzekala się spraw, które zupełnie nie mają pokrycia w rzeczywistości. Uważam, że to jej wróżenie, może okazać się tragicznie dla niektórych, zwłaszcza slabych psychicznie osób.
              • Gość: a Re: Wróżka Ewa Płock IP: *.class145.petrotel.pl 19.06.14, 00:23
                Straszna manipulatorka. Odradzam osobom naprawdę zdesperowanym, załamanym, w depresji. Dajcie sobie spokój, tylko się uzależnicie.
    • Gość: pawel Re: Wróżka Ewa Płock IP: *.centertel.pl 17.07.16, 19:34
      Witam czytalem wasze komentarze i chcial bym się jej poradzić w paru sprawach ale nie wiem czy nie szkoda mojego czasu bo sa różne wypowiedzi a potrzebuje się skontaktować z kimś kto zna przyszłość. Jeśli macie do niej jakiś kontakt i dana osoba zna się na swojej pracy podajcie numer telefonu z góry dziękuję.
      • sama1111 Re: Wróżka Ewa Płock 01.05.18, 21:16
        1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka