Gość: Ariel IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 10:24 Które dyskoteki płocka i okolic waszym zdaniem zasługują na miano dyskotek................... (Blue, Crazy a może Ambra). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RoughBoy Re: Dyskoteki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 16:08 Powiem tak : zadne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Dyskoteki IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 18:37 Dla mnie to nie dyskoteki,tylko chamownie dla dresiarzy. A w ogóle dyskoteki mnie nie interesują. Prawdziwa dyskoteka powinna się znajdować w mieście a nie na peryferiach, i powinna być położona przy asfaltowej ulicy,a nie przy zasranej wyboistej dróżce.To o Crazy.A reszta-te Ambry nie Ambry w śjakiś tam Blichowach,co to jest,gdzie to jest ??!! Kto tam bywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YUPPIE Re: Dyskoteki IP: 213.25.170.* 19.09.01, 19:20 Zgodze sie z przedmowca. Ja, jesli sie bawie, to tylko Warszawa. Tam wiekszosc klubow, to prawdziwe kluby, gdzie mozesz sie swietnie pobawic. Fakt, czasami organizuje imprezy w plockich "pseudo-dyskotekach", ale to nie to. Dopoki mentalnosc plocczan sie nie zmieni, bedzie tak jak jest :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: Dyskoteki IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 21:32 Zgadzam sie tam nie ma po co chodzic! To rzeznia dla dresiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ß0bik Re: Dyskoteki IP: 212.244.82.* 18.09.01, 20:08 Szczerze mowiac, to zadna z wymienionych nazw dyskotek nic mi nie mowi :) Piszesz chyba o remizach wiejskich przerobionych przez przedsiebiorczych chlopow na wiejski osrodek kultury i rozrywki, gdzie tutejsi jak i przyjezdni moga sie wyszalec emocjonalnie przy rytmach muzyki ''disco'', w oparach alkoholu i przy pomocy kijow i piesci rozbawic publike do ......krwi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś