s.k.i.n 11.05.06, 22:57 czy Michal nie jest aby synem albo wnukiem Jerzego Urbana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo To jest porażka! IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 12.05.06, 04:26 No to widać że walkę o prezydenturę w Katowicach SLd oddaje walkowerem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Urban kontra Uszok IP: 83.238.236.* 12.05.06, 08:11 Ten SLD-owski kandydat powinien zamówić przez Czubka bilbordy w firmie w jakiej zamówił prez. Bytomia --tow. Wójcik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolennik Re: Urban kontra Uszok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:59 Urban to karierowicz, równie dobrze mógłby kandydować z PIS. Byle do korytka. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Urban kontra Uszok IP: 83.238.236.* 12.05.06, 11:31 Do PIS-u nie przyjmują ludzi z takim jak on życiorysem. SLD to popłuczyny po PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Mieszkam w Katowicach, a Urbana nie znam IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:35 Ktoś, kto kandyduje na urząd Prezydenta miasta wojewódzkiego, MUSI BYĆ POWSZECHNIE ZNANYM obywatelem tego miasta. Być może Pana znają sąsiedzi z Pańskiej ulicy, powtarzam z PAŃSKIEJ ULICY, bo mam kilku znajomych na Brynowie, ludzi tam urodzonych i ŻADEN o Panu nie słyszał !!!!!! I choć mam poglądy zbliżone do lewicowych, to ja w na Pana głosu nie oddam. Wolę po stokroć Pana Uszoka. Pan co najwyżej może liczyć na swoich sąsiadów - byłych towarzyszy z KW, których mieszka jeszcze od cholery i ciut, ciut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: nie akceptuje IP: *.orange.pl 13.05.06, 00:12 a ja już nie akceptuję Uszoka z jego nic nie robieniem w sprawie oświaty w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś