Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele

13.09.06, 21:59
Poszukuję namiarów na dobre zespoły w Płocku na wesele na jesień 2007.
Czytałem chyba o wszystkich zespołach dość skrajne opinie, ale myślałem o np.:
Diament, Saturn, Rodeo, Kings Band, BIG, Ex-Bolo i in. Macie może do nich jakieś numery tel? prośba o podesłanie na maila weselele@gazeta.pl

Dzięki z góry!
Kawaler - jeszcze ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Zespół na wesele IP: 213.17.216.* 04.10.06, 13:58
      www.tequila.k9.pl
    • bajrys3 Re: Zespół na wesele 21.12.06, 14:45
      Zapraszam:
      www.talent.lap.pl
      Rysiek BJ BAND 510-360-498
      MAIL: bajrys@poczta.onet.pl
      • Gość: Kamilla Re: Zespół na wesele IP: *.pai.net.pl 22.12.06, 17:49
        Zespół String - nie polecam, położyli zabawę na moim weselu. W ramach zemsty,że
        dostali tylko 1 butelkę wódki i jeden gorący posiłek, robili wszystko by nic nie
        robić. Nad ranem skończyło się na reprymendzie udzielonej przez mojego męża i
        groźbach, że nie zapłacimy pieniędzy. Dopiero to poskutkowało, że wzięli się do
        roboty.
    • Gość: Daro Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 16:30
      zajrzyj ... wesele.plock.pl/?id=bf&dz=12
    • Gość: marutka agusia Re: Zespół na wesele IP: *.centertel.pl 13.10.07, 20:46
      Z całego serca polecam zespół Lena z Gostynina, któryw pażdzierniku
      tego roku grał u nas i było lepiej niż świetnie. Nie wyobrażam sobie
      lepszego zespołu, pełen profesjonalizm, świetny wokal i ogólnie
      rewelacja. Na pewno nikt się nie zawiedzie. Zespół nie należy do
      najtańszych ale zdecydowanie jest wart swojej ceny. Moim skromnym
      zdaniem dobra orkiestra to 50% udanej imprezy także w tej kwsii nie
      należy oszczędzać. Wnaszym przypadku orkiestra porwała do tańca
      nawet tych którzy mieli żałobę i nie planowali tańczyć.Lena to
      gwarancja udanej imprezy weselnej.Gdybym jeszcze raz planowała
      weselę Lenę zmówiłabym jako pierwszą. w wyszukiwarce najlepiej
      szukać tego zespołu wpisujac forte24.
      • Gość: Młody Re: Zespół na wesele IP: *.gostynin.vectranet.pl 20.04.13, 09:04
        katastrofa ja nie polecam.mozna sobie właczyc płyty.ten zespół nie potrafi grac na zywo tylko playback...szkoda pieniędzy !!!
        • Gość: visitor Re: Zespół na wesele IP: *.254.c72.petrotel.pl 01.07.13, 13:23
          a może człowiek orkiestra- bo niektórzy wolą... gra na klawiszach i śpiewa
          taniej, miło i to para młoda jest treścią wesela a nie dodatkiem

607 160 206
      • Gość: gosc Re: Zespół na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.14, 21:03
        Odradzam ten zespół. Podają jedną cenę i oczekują wpłaty zaliczki. Gdy przeleje się zaliczkę przesyłają umowę, w której widnieje zdecydowanie wyższa cena niż podawali telefonicznie. Następnie sugerują, że można zrezygnować bo bez problemu znajdą inne osoby chętne, jednakże oczywiście nie chcą zwrócić zaliczki, która według prawa jest zwrotna. Zdecydowanie odradzam współpracy z tym zespołem.
    • Gość: Moniśka Re: Zespół na wesele IP: *.class97.petrotel.pl 03.07.13, 12:57
      Polecam ATUTmix. Świetnie bawią gości i grają. Widnieją na facebooku. Ich strona: www.atutmix.dbv.pl
    • Gość: paulina cz zespol lena IP: *.opera-mini.net 03.02.14, 14:56
      polecam zespol lena swietny wokal damski jak i meski potrafia dobrze zabawic gosci nogi same rwa sie do tanca bardzo dobry zespol i sympatyczny,gral w restauracji starzynski w plocku rewelacyjnie bylo tego posluchac
    • Gość: lusia1 Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 17:28
      polecam www.corab.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka