Gość: mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 19:00 co sądzicie o tej pani?? czy ładnie maluje? nie wciska kremów z salonu??? niestety p.Dorota nie może mnie malować do ślubu ale będzie p.Agata. Prosze o opinie jeśli ktoś był u niej na makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do mam Re: Agata z Vouge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 19:51 Widziałaś ją? Ja chcąc ocenić to jak ktoś zajmuje się czyjąś urodą najpierw dokładnie obserwuję. Jestem stałą fanką p. Żanetki i częste wizyty w tym salonie skłoniły mnie do skorzystania również z usług kosmetyczek. Powiem jedno - rewelacja! Naprawdę, p. Dorotka jest świetną kosmetyczką z ogromną wiedzą i co ważne nie wciska na siłę kosmetyków z salonu, malowała mnie też na parę imprez i nigdy się nie zawiodłam. Nie wiem jak maluje p. Agata ale patrząc na nią mogę powiedzieć, że chyba ma dziewczyna pojęcie, bo sama jest zadbana i umalowana bardzo ładnie, zero tapety! Myślę, że warto spróbować! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: Agata z Vouge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:50 dzieki za odpowiedz. Nie widzialam jej bo jak bylam w salonie to ona byla jeszcze na zwolnieniu lek. ale w gabinecie rzeczywiscie czysciutko i milo :) Odpowiedz Link Zgłoś