Dodaj do ulubionych

Wisełka-Borowiczki.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 15:40
Czy ktoś mial tam przyjęcie weselne? Na ile osób jest sala, ile od talerzyka?
Może mają strone internetowa, ja nie moge znaleźć.
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: Wisełka-Borowiczki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:55
      Wisełka? Dla mnie to rzulernia.
      • Gość: :) Re: Wisełka-Borowiczki. IP: *.c244.petrotel.pl 25.10.06, 14:50
        A właśnie się mylisz!!!rzulernia to była tam kiedyś!!!teraz sa nowi wlasciciele
        ktorzy bardzo dbaja o lokal!!!świetnie jest urządzony!!!w niedziele przychodza
        rodziny z dziećmi(a raczej rodzice do rzulerni by dzieci nie zabierali!)a jesli
        chodzi o wesela badz inne imprezy to z autopsji wiem ze jedzonko jest super a
        właściciele nie oszczedzają!!!z tego co pamietam to na weselu na ktorym się
        bawiłam było 60os a od talezyka płaci sie w zależnosci od tego co chcesz w menu!
        polecam ta knajpkie bo wiem jak jest w innych salach weselnych zimne zarcie,
        kradna kwiaty, nie oddaja jedzenia i takie tam inne!!!
        Nie mozna oceniac czegoś na podstawie dawnych dzieji!wisełka juz nie jest taka
        jak kiedyś!jest o wiele przyjemniejsza, klimatyczna i w spokojnym miejscu!a
        włascicielka jest przemiła osobą z ktora da się dogadać!!!pozdrawiam
        • Gość: klient Re: Wisełka-Borowiczki. IP: *.c244.petrotel.pl 25.10.06, 16:42
          lokal jest ok! bardzo w porzadku i klimatyczny. Miałem tam wieczór kawalerski
          świetne jedzonko miła obsługa i zabawa do rana a jesli chodzi o wesela to cene
          mi dali niższą niż w hotelu angielskim a słyszałem że wesela wychodzą im nieźle
          Ogólnie lokal godny polecenia! A kontakt to 242648317 chyba
          Pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka