Gość: osa IP: *.tel147.petrotel.pl 20.05.03, 21:48 Jeżeli macie doświadczenia w kontaktach z kosmetyczkami to się podzielcie, kogo polecacie, akogo lepiej omijać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viola Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 09:51 B.B.B. polecam salon kosmetyczny Magdalena znajdujacy się na ul. KLrólewieckiej na przeciwko polo marketu w tej promedzie czy coś takiego. Po drugiej str. ulicy jest sklep odzierzwy na parterze i w piwnicy. A na samej górze (II pietro) jest salon p. Madzi serdecznie go polecam. W końcu nie każda kosmetyczka studiuje kosmetologie na akademii medycvznej. p.s. tel.268-95-46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 19:26 ja polecam gabinet pani owczarek w antypodkowie , ale tu waże jej usług nie polecam natomiast super dziewczyn tam pracujących pani Bogusi i Renaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opa Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 21:59 polecam salon kosmetyczny Venus na ul. Grodzkiej ostatnio odkryłam ze maja swoja strone internetowa, chociaz niewiele tam informacji przydatnych w praktyce :( www.venus.plo.pl/ Ale sam salon i zabiegi tam wykonywane gorąco polecam, naprawde profesjonalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opa Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:02 aha, jeszcze mi sie przypomnialo, salon kosmetyczny Magdalena o ktorym pisała jedna z moich poprzedniczek tez pwoinien byc dobry kiedys ta kosmetyczka byla na praktykach u p. Owczarek w Antypodkowie (gdzie kiedys chodzilam) i faktycznie ona byla dobra, a teraz zalozyla wlasny zaklad - wlasnie Magdalena na Krolewieckiej, wiec ten zaklad tez powiniene byc dobry. P.S. z salonu p. Owczarek juz zrezygnowałam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.c151.petrotel.pl 25.01.05, 20:46 Tak to naprawdę dobry gabinet!Miła i profesjonalna obsluga!Ja miałam powazny problem z cerą.Pani Madzia poleciła mi lekarza dermatologa i razem z nim opiekowała się moją skórą.Efekt doskonały!A poza tym robi fantastyczne makijaze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:25 ja polecam gabinet ktorego wlascicielka jest p. Beata Buraczynska, znajduje sie on na krolewieckiej na tym samym pietrze gdzie przyjmuje ginekolog... bardzo ladnie robia paznokcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Polećcie kosmetyczkę IP: 195.205.51.* 03.03.05, 16:26 polecam gabinet na grodzkiej, w budynku, gdzie jest pizzeria gemini - wejscie prawie naprzeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.visp.energis.pl 08.03.05, 19:11 TYLKO SALON VENUS NA GRODZKIEJ 14 !!! od Pani Marioli mogą się tylko uczyć wszystkie płockie kosmetyczki. Czy wiecie, że Salon Venus zdobył "SUPER SALON 2004" - główną nagrodę w ogólnopolskim konkursie na najlepszy salon kosmetyczny w Polsce ? Ceny może nie są najniższe, ale za to usługi na najwyższym poziomie. Miło i profesjonalnie, kosmetyki najwyższej jakości. Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Polećcie kosmetyczkę 17.05.05, 18:24 a widzialas kiedys jak sa tam dezynfekowane narzedzia po zabiegu? spryskane jakims srodkiem z butelki bez naklejki po ostatnim manikiurze juz tam chyba jednak nie pojde:-( chyba ze to normalna procedura? oswieccie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:40 Chodzilam do wielu kosmetyczek w Pocku można powiedziec ze fortunę u nich zostawiłam i nadzieję!!Madziula to kobieta-specjalista z niezwykłym podejsciem i przede wszystkim wiedza .Wielokrotnie zostałam zniechecona do jakiegoś zabiegu na który miałam ochotę jak to baba,Magda jest profesjonalstką ,która jest uczciwa wobec klientów i nie traktuje ich tylko i wyłacznie jak wypchane portfele z których można czerpać!!!!!!!!!Działa cudaaaaa,przy odrobinie cierpliwości z naszej strony!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.c151.petrotel.pl 15.11.05, 08:46 Potwierdzam!!!Można tej dziewczynie zaufać!!!Ja też się nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
pmpb5 Re: Polećcie kosmetyczkę 18.12.05, 14:52 Zgadzam się!!!!!!!!!!!Dzięki niej pozbyłam się u córki problemu,z którym długo się borykała.Poza tym bardzo często robię tam makijaż.Nie mogę powiedzieć na ten salon złego słowa!Polecam wszystkim!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:42 Chodzi mi oczywiscie o ten sam salon co Violi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:23 polecam p.danusię kisielewską z powstańców solidnie i tanio kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:55 a ja tam wolę Vogue, nawet Venus się chowa, pełny relaks, wspaniała atmosfera, i bardzooooooo czysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:48 Ja też polecam Vogue i p. Dorotę, która robi świetne zabiegi, bardzo profesjonalnie i czysto, co dla mnie jest bardzo ważne. Co do paznokci i makijażu to moim zdaniem świetna jest p. Monika, jeszcze tylko włoski u p. Żanety i jest suuuuuper!!! Tam naprawdę można spędzić pół dnia na bardzo profesjonalnych zabiegach i w miłej atmosferze! Ja osobiście jestem z tego bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak, tak Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 23:11 W pełni popieram przedmówczynię, z tym, że dobra kosmetyka jest tam od niedawna. Działania poprzedniej pani (chyba Asi) pozostawiały wiele do życzenia... na szczęście właścicielka w końcu zmieniła ten stan i teraz spokojnie można tam korzystać z usług nowej, b. dobrej kosmetyczki (sprawdziłam na sobie i było super:))!!! Odpowiedz Link Zgłoś