Dodaj do ulubionych

Polećcie kosmetyczkę

IP: *.tel147.petrotel.pl 20.05.03, 21:48
Jeżeli macie doświadczenia w kontaktach z kosmetyczkami to się podzielcie,
kogo polecacie, akogo lepiej omijać.
Obserwuj wątek
    • Gość: viola Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 09:51
      B.B.B. polecam salon kosmetyczny Magdalena znajdujacy się na ul. KLrólewieckiej
      na przeciwko polo marketu w tej promedzie czy coś takiego. Po drugiej str.
      ulicy jest sklep odzierzwy na parterze i w piwnicy. A na samej górze (II
      pietro) jest salon p. Madzi serdecznie go polecam. W końcu nie każda
      kosmetyczka studiuje kosmetologie na akademii medycvznej.
      p.s. tel.268-95-46
      • Gość: kicia Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 19:26
        ja polecam gabinet pani owczarek w antypodkowie , ale tu waże jej usług nie
        polecam natomiast super dziewczyn tam pracujących pani Bogusi i Renaty
    • Gość: opa Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 21:59
      polecam salon kosmetyczny Venus na ul. Grodzkiej
      ostatnio odkryłam ze maja swoja strone internetowa, chociaz niewiele tam
      informacji przydatnych w praktyce :(
      www.venus.plo.pl/
      Ale sam salon i zabiegi tam wykonywane gorąco polecam, naprawde profesjonalne...
    • Gość: opa Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:02
      aha, jeszcze mi sie przypomnialo, salon kosmetyczny Magdalena o ktorym pisała
      jedna z moich poprzedniczek tez pwoinien byc dobry
      kiedys ta kosmetyczka byla na praktykach u p. Owczarek w Antypodkowie (gdzie
      kiedys chodzilam) i faktycznie ona byla dobra, a teraz zalozyla wlasny zaklad -
      wlasnie Magdalena na Krolewieckiej, wiec ten zaklad tez powiniene byc dobry.

P.S. z salonu p. Owczarek juz zrezygnowałam.....
    • Gość: marta Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.c151.petrotel.pl 25.01.05, 20:46
      Tak to naprawdę dobry gabinet!Miła i profesjonalna obsluga!Ja miałam powazny
      problem z cerą.Pani Madzia poleciła mi lekarza dermatologa i razem z nim
      opiekowała się moją skórą.Efekt doskonały!A poza tym robi fantastyczne makijaze!
      • Gość: ktos Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:25
        ja polecam gabinet ktorego wlascicielka jest p. Beata Buraczynska, znajduje sie
        on na krolewieckiej na tym samym pietrze gdzie przyjmuje ginekolog... bardzo
        ladnie robia paznokcie :)
        • Gość: hej Re: Polećcie kosmetyczkę IP: 195.205.51.* 03.03.05, 16:26
          polecam gabinet na grodzkiej, w budynku, gdzie jest pizzeria gemini - wejscie
          prawie naprzeciwko.
    • Gość: mika Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.visp.energis.pl 08.03.05, 19:11
      TYLKO SALON VENUS NA GRODZKIEJ 14 !!!
      od Pani Marioli mogą się tylko uczyć wszystkie płockie kosmetyczki.
      Czy wiecie, że Salon Venus zdobył "SUPER SALON 2004" - główną nagrodę w
      ogólnopolskim konkursie na najlepszy salon kosmetyczny w Polsce ?
      Ceny może nie są najniższe, ale za to usługi na najwyższym poziomie.
      Miło i profesjonalnie, kosmetyki najwyższej jakości. Polecam !!!
      • enaka Re: Polećcie kosmetyczkę 17.05.05, 18:24
        a widzialas kiedys jak sa tam dezynfekowane narzedzia po zabiegu? spryskane
        jakims srodkiem z butelki bez naklejki

po ostatnim manikiurze juz tam chyba jednak nie pojde:-(
        chyba ze to normalna procedura? oswieccie mnie
    • Gość: Asia Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:40
      Chodzilam do wielu kosmetyczek w Pocku można powiedziec ze fortunę u nich
      zostawiłam i nadzieję!!Madziula to kobieta-specjalista z niezwykłym podejsciem
      i przede wszystkim wiedza .Wielokrotnie zostałam zniechecona do jakiegoś
      zabiegu na który miałam ochotę jak to baba,Magda jest profesjonalstką ,która
      jest uczciwa wobec klientów i nie traktuje ich tylko i wyłacznie jak wypchane
      portfele z których można czerpać!!!!!!!!!Działa cudaaaaa,przy odrobinie
      cierpliwości z naszej strony!!
      • Gość: ktoś Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.c151.petrotel.pl 15.11.05, 08:46
        Potwierdzam!!!Można tej dziewczynie zaufać!!!Ja też się nie zawiodłam.
      • pmpb5 Re: Polećcie kosmetyczkę 18.12.05, 14:52
        Zgadzam się!!!!!!!!!!!Dzięki niej pozbyłam się u córki problemu,z którym długo
        się borykała.Poza tym bardzo często robię tam makijaż.Nie mogę powiedzieć na
        ten salon złego słowa!Polecam wszystkim!!!!!
    • Gość: Asia Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:42
      Chodzi mi oczywiscie o ten sam salon co Violi
    • Gość: kama Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:23
      polecam p.danusię kisielewską z powstańców
      solidnie i tanio
      kamila
    • Gość: lalka Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:55
      a ja tam wolę Vogue, nawet Venus się chowa, pełny relaks, wspaniała atmosfera,
      i bardzooooooo czysto.
      • Gość: Ja Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:48
        Ja też polecam Vogue i p. Dorotę, która robi świetne zabiegi, bardzo
        profesjonalnie i czysto, co dla mnie jest bardzo ważne. Co do paznokci i
        makijażu to moim zdaniem świetna jest p. Monika, jeszcze tylko włoski u p.
        Żanety i jest suuuuuper!!! Tam naprawdę można spędzić pół dnia na bardzo
        profesjonalnych zabiegach i w miłej atmosferze! Ja osobiście jestem z tego
        bardzo zadowolona!
        • Gość: tak, tak Re: Polećcie kosmetyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 23:11
          W pełni popieram przedmówczynię, z tym, że dobra kosmetyka jest tam od
          niedawna. Działania poprzedniej pani (chyba Asi) pozostawiały wiele do
          życzenia... na szczęście właścicielka w końcu zmieniła ten stan i teraz
          spokojnie można tam korzystać z usług nowej, b. dobrej kosmetyczki (sprawdziłam
          na sobie i było super:))!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka