Dodaj do ulubionych

Fryzura i makijaz slubny????

29.05.07, 11:20
Gdzie mozna zrobic fryzure i makijaz slubny??. Chodzi mi o salony, gdzie
robia to naprawde dokladnie i ladnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.plock.mm.pl 29.05.07, 22:53
      w salonie mirage przy ul .mickiewicza , to sa te niebieskie pawilony dobrze
      robią upięcia i makijaż, p. Milena bardzo ładny mi zrobiła MAKIJAż
      ,polecam,wpinaja kwiaty prawdziwe we włoosy od siebie ,POLECAM MIRAGE!!!
    • Gość: GOśC Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.plock.mm.pl 29.05.07, 23:10
      AAAAAAAA,TO TA P.MILENA żONA QUESCIAKA Z MIRAGE???FAJNA DUPA!
      • Gość: ona Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:04
        masz nieścisłe dane, uaktualnij je albo się nie wypowiadaj
    • Gość: Mężatka Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:11
      Ładne makijaże robią w salonie kosmetycznym Maddalena.
    • Gość: monika Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:06
      ja również polecam Mirage, chodzę tam na pazurki i kilka razy widziałam robotę
      pań z Mirage, godne polecenia
      • Gość: ??? Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 10:31
        W tym Mirage to kto ładnie "robi" włosy???
    • Gość: Ania Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:38
      Makijaż -> Venus na Grodzkiej
      • jutii1 Re: Fryzura i makijaz slubny???? 02.06.07, 00:53
        Ja natomiast polecam!!!!!! Panią Bogusię i Renię , obecnie przyjmują w
        przechodniaku - salon Glamour. Serdeczie polecam. Korzystam o od długiego
        czasu i jest Luxxx.
        • jutii1 Re: Fryzura i makijaz slubny???? 02.06.07, 00:55
          zapomniałam dodać robią piękne makijaże i profesjonalna hennę a, i depilację
          woskiiem itp.. pozdr
          • ikonkai Re: Fryzura i makijaz slubny???? 12.06.07, 13:28
            Zapisalam sie do Camille Albane
      • Gość: pani ola Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: 213.76.179.* 07.12.07, 12:34
        Jak najdalej od Venus..... brrr... aż mi skóra cierpnie jak wspomnę ostatnią
        wizytę...
    • frodo100 Kleopatra Królewiecka 12.06.07, 15:25
      a co sądzicie o salonie Cleopatra na królewieckiej?? i chodzi mi nie tylko o
      makijaż ale i paznokcie zelowe i oczyszczanie twarzy
      • Gość: ani Re: Kleopatra Królewiecka IP: *.plock.mm.pl 13.06.07, 21:13
        nie nie nie oby nie kleopatra, paznokcie zelowe miałam tragiczne i 3
        godz.zakładane,musiałam zdjąc i założyc jeszcze raz.
    • Gość: Ania Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:44
      na forum jest o tym wątek: forum.wesele.plock.pl/index.php?topic=32.0
      • Gość: asia Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.c154.petrotel.pl 24.06.07, 17:46
        polecam salon przy tysiąclecia prestige czesałam się tam na swój ślub, poprostu boski kok trzymał się super- lepszy niż z różanej. a wogóle wiem ze tam tez dopinają wlosy do koków. widziałam album ze zdjeciami. naprawde polecam makijaż też tam robiłam u pani uli trzymał się całą noc
    • Gość: bąbel Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 20:33
      co sądzicie o salonie kosmetycznym Lidia Balcerzak czy ktoś tam był?????????
      mieści się on na ulicy bielskiej 45 jest od niedawna od paru miesięcy chodzi mi
      o paznokcie i makijaż ślubny ???????????????
    • Gość: xxxxxxxx Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.plock.mm.pl 28.10.07, 20:36
      Atelier na Dworcowej 31
    • Gość: mm Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.254.c95.petrotel.pl 19.11.07, 14:54
      Jestem świezo upieczona mężatka, jesli fryzura ma byc niebanalna i
      dopasowana do osobowosci panny młodej to tylko w salonie Larissa na
      synagonalnej, makijaż u pani Asi na Bielskiej, także dopasowany do
      stylu panny młodej. wiem bo sama korzystałam z ich usług i byłam
      naprawdę zadowolona.
      • Gość: beatka Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: 213.76.179.* 20.11.07, 12:51
        na Bielskiej ładny makijaż?? no chyba że ktoś lubi czerwone policzki jak u
        Jagny!!! Ta aśka to sie skepsciła odkąd jest na swoim
    • Gość: asia Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.plock.mm.pl 19.11.07, 20:47
      polecam salon "Iwona" na Piaska ,pani Iwonka robi oryginalne
      fryzurki, kazda inna, oraz makijaze, jest wizazystką. nie ma u niej
      tak oklepanych nudnych postarzajacych fryzur jakie ogladam na
      licznych fotografiach slubnych, dziewczyna ma fantazje.
    • Gość: rew Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.c152.petrotel.pl 14.02.08, 08:18
      • Gość: Ola Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 22:15
        Ja polecam panią Milenkę.Robi piękne makijaże i ta cała p. Asia i Magda razem z
        Venus mogą się przy niej schować!!!
        • Gość: mała Re: Fryzura i makijaz slubny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:13
          Ja też polecam Panią Milenkę, ma po prostu złote ręce a po całym obcinaniu robi
          super masaż
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka