martamamaoli 17.08.07, 08:29 Prosze podzielcie sie opinią nt. mebli wykonywanych przez te firmę (jakość,wykonanie,terminy itp.)Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: Meble z firmy Stol-Mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:09 Nic specjalnego. U mojego znajomego spóźniali się prawie 2 tygodnie z dostawą. Ja osobiście zrobiłam sobie meble na zamówienie w PAB Meble z ulicy Batorego. Bardzo mi się podobają. Bardzo dobrze wykonane, wszystko w terminie. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia_mycha Re: Meble z firmy Stol-Mar IP: *.168.c72.petrotel.pl 29.10.07, 14:51 nie narzekam. mam meble kuchenne(zalatwili zlewozmywak czy baterie czy okap) i szafy wnekowe. solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Meble z firmy Stol-Mar IP: *.142.c89.petrotel.pl 12.02.08, 21:21 komedia...niesolidnie, niesłownie,nigdy w życiu bym ich nie poleciła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda płock Re: Meble z firmy Stol-Mar IP: *.020.c92.petrotel.pl 24.05.13, 20:35 Meble bez polotu . Nic specjalnego taka kowalska robota i proste rozwiązania. Jakość tez kiepska , zawiasy się opuszczją , problemy z regulacją. I montażysci lubią disco polo zapijane piwkiem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos000 Re: Meble z firmy Stol-Mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.15, 07:33 nie polecam a wrecz stanowczo odradzam.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś