Gość: aa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 12:00 szukam osób które juz uczestniczyły w tych zajęciach. jak sobie radzicie?? jestescie zadowoleni z instruktora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meg-123 Re: Chodzi ktoś na ćwiczenia Pilates na kochanows IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:24 Chodziłam na te zajecia , zreszta nie tylko na te, ale praktycznie na wszystkie i z czystym sumieniem mogę polecić zarówno instruktora zajęcia jak i atmosferę. Czyli 3xTAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Chodzi ktoś na ćwiczenia Pilates na kochanows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 08:58 dzięki meg-123, w przyszłym tyg. idę sie tam zapisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chodzi ktoś na ćwiczenia Pilates na kochanows IP: 80.249.4.* 28.08.07, 13:00 co to jest pilates ? jaki jest numer telefonu na kochankowskiego aby sie zapisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Chodzi ktoś na ćwiczenia Pilates na kochanows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 16:03 polecam stronę www.pilates.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka76 Re: Chodzi ktoś na ćwiczenia Pilates na kochanows 29.08.07, 08:23 gdzie dokładnie są te zajęcia ,o której godz. i ile kosztuje wstęp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Chodzi ktoś na ćwiczenia Pilates na kochanows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:30 z tego co się dowiedziałam zajęcia odbywają sie w poniedziałki o 17 we wtorki o 18, w środy chyba o 16,50 i w piątek o 16,50 oprócz tego w każdy ten dzień są też zajęcia rano o 9 ale nie pamiętam dokładnie.Karnet kosztuje 68zł/m-c jeśli chcesz chodzić 2 razy w tyg. na ćwiczenia a za 100zł masz karnet otwarty czyli mozesz przychodzić na ćwiczenia 4x w tyg.+codziennie na siłownie bez ograniczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Chodzi ktoś na ćwiczenia Pilates na kochanows IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:36 zajęcia odbywają sie w budynku na terenie stadionu przy ul.Kochanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonikaR Re: Chodzi ktoś na ćwiczenia Pilates na kochanows IP: 213.76.179.* 31.08.07, 12:33 Byłam i nie polecam. Panienka (czarna, chuda) zna jeden układ na pamięć i koniec, a jak poprosiłam o polecenie odpowiednich ćwiczeń na konkretne grupy mięśni to biedactwo nie wiedziało co i jak... porażka Odpowiedz Link Zgłoś