Gość: arctic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 12:41 Gdzie zrobię sobię bezpiecznie i dobrze tatuaż? Zna ktoś jakiegoś artystę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amebka Re: TATUAŻ IP: *.026.c71.petrotel.pl 22.06.08, 21:30 wydziergaj se nożykiem wzorek jaki tylkose zyczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctic Re: TATUAŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 15:48 amebka Ty już sobie wydziargał(e)lub(a)ś nożykiem .... mózg z całą pewnością,chociaż wątpię ,że było tam co do dziargania... Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka82 Re: TATUAŻ 14.07.08, 11:08 Ja mogę polecić koło gazety wyborczej po schodkach w bramie na górze. Sama sobie tam robiłam i nie narzekam.Nawet muszę sie wybrać na odnowienie:) ale to już jak urodzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
lo.haze Re: TATUAŻ 26.07.08, 10:23 w Płocku nie ma wielu dobrych artystów od tatuażu. Taki facet niedaleko Taygera, chyba Darek, jest w miarę ok. Na pewno nie polecam tego menela co ma studio na Kolegialnej. To rzeźnik, partacz i brudas. w dodatku totalna szajba. Byłam taka głupia, że robiłam sobie u niego kolczyk w pępku, to dziwne, że w ogole przeżyłam. nawet kolczyk mi zainstalował nie tak co trzeba. W dodatku cały czas mi opowiadał ile to razy żona go przyłapała na zdradzie i jak panny na niego lecą. Chociaż na oko to żadna normalna laska nie dotknęłaby go patykiem ani przez szmatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TATUAŻ IP: *.centertel.pl 26.07.08, 21:00 Chodzi Ci o Sławka? Fakt, troche zboczony ale u niego wynajmował lokal Tomasz Siekierka ( robi tatuaze). Po prostu pierwsza klasa! Ja u niego zrobilam tatuaz i gdybym miala jeszcze raz zrobic tatuaz to tylko u niego! Mistrzowska precyzja, duza dbałość o higienę. Napisze krótko-Tomasz Siekierka to klasa sama w sobie. Wiem, ze to wyglada na reklame ale kazdy kto u niego tatuaz robił inaczej nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś