Gość: kk IP: *.110.c92.petrotel.pl 21.07.08, 23:11 szukam dobrego ginekologa w Płocku:) proszę o pomoc, bo nikogo nie znam :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: And Re: dobry ginekolog w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 23:25 Bardzo dobry ginekolog, którego mogę Ci polecić przyjmuje w prywatnym gabinecie - Bogdan Więcek. ul.Batalionu Zośka, osiedle domków, podolszyce północ. Pzdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dobry ginekolog w Płocku IP: *.039.c83.petrotel.pl 22.07.08, 17:22 brrrrrrrrr, każdy inny tylko nie Więcek. BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: dobry ginekolog w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 17:42 no własnie ja słyszałam, że on jest dobry. a co z nim nie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dobry ginekolog w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 19:00 Miałam przyjemność chodzić do doktora B.Więcka. Byłam i jestem b.zadowolona. Wszystko dokładnie mi wytłumaczył na każdej wizycie a nie 5 minut i następna pacjentka. Bardzo konkretny W szpitalu pracuje również jego syn,który był przy moim porodzie bo miał dyżur całodobowy więc opiekę miałam podwójną. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onna Re: dobry ginekolog w Płocku IP: *.plock.mm.pl 22.07.08, 16:03 widac jestes bardzo leniwa bo wiele tu jest watkow o ginekologach tylko tobie sie szukac nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: dobry ginekolog w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 16:40 jeśli zamierzasz komuś dogryzać, to nic lepiej nie pisz. zamiast się czepiać wystarczyłaby odpowiedź na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: dobry ginekolog w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 16:43 jeśli zamierzasz komuś dogryzać, to lepiej nic nie pisz. skoro Cię nie interesuje ten wątek to daruj sobie komentarze i trzeba było tu w ogóle nie wchodzić. zamiast wypisywać głupoty, wystraczyłaby odpowiedź na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dobry ginekolog w Płocku IP: *.179.c73.petrotel.pl 24.08.08, 18:05 polecam dr t. żurawika dobry specjalista polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: dobry ginekolog w Płocku IP: *.132.c72.petrotel.pl 26.08.08, 09:26 Nie ma dobrego ginekologa w Płocku. Są dobrzy dopóki nic powaznego się nie dzieje. Zedrą pieniądze i z łaską przyjmą. Nie potrfią przyznać się do błędu albo do braku umiejętności tylko leczą metodą prób i błędów. Jeśli chces iśc na kontrolę to do każdego, ale jeśli to coś poważniejszego (oby nie) to i tak będziesz szukała pomocy gdzie indziej. Wbrew wszystkiemu nie są tańsi niż prawdziwi specjaliści. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anajack21 Re: dobry ginekolog w Płocku 01.04.09, 16:17 Gość portalu: kk napisał(a): > szukam dobrego ginekologa w Płocku:) proszę o pomoc, bo nikogo nie znam :( Zależy jaki masz problem , bo jeśli chodzi o problemy z zajściem w ciąże z całą odpowiedzialnością mogę polecić prof. Witolda Malinowskiego ord. szpitala w Kutnie. Kilka lat leczyłam się u tych pseudo- lekarzy w Płocku ,straciłam tylko dużo nerw i pieniędzy. Prof. Malinowski jest bardzo dokładny , kompetentny, ma ogromną wiedzę , pomagał w przypadkach które inni dawno uznali za beznadziejne. Dla mnie jest to człowiek mający coś z czarodzieja, bardzo ciepły , troskliwy , dokładny. Dla pacjentek jest dostępny 24h na dobę. GORĄCO POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
miranda00 Re: dobry ginekolog w Płocku 01.04.09, 23:48 Ja ze spokojnym sercem polecam dr Dariusza Ostrowskiego!!! Po 5-ciu latach starań i 3-ech latach leczeczenia pod okiem (i skalpelem) doktora dziś jestem mamą niespełna trzytygodniowego synulka! Nadmienię, że chodziłam do doktora na wizyty na NFZ... Za dodatkowe badania, przez te wszystkie lata płaciłam 2 razy... Doktor Ostrowski przyjmuje w "Terapii" na Podolszycach, a pracuje w szpitalu w Kruku. Odpowiedz Link Zgłoś