arowana1444 Re: dobry dentysta w Płocku 24.06.17, 18:41 Na NFZ niestety nie znam dobrego dentysty ale gdyby ktoś z Was chciał iść prywatnie to polecam ten gabinet - plock.centrumdemed.pl/ . Ja konkretnie chodziłam do pana Nowickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: dobry dentysta w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.17, 11:55 Jeśli chodzi o dobrego dentystę z Radomia, to na NFZ także nikogo nie znam. Korzystam natomiast z usług Pani Bożeny Wojtczak, która prowadzi ten gabinet stomatologiczny - bozenawojtczak.pl/. Robiła mi raz wybielanie zębów, a raz licówki i jestem w pełni zadowolona. Dodatkowo Pani Bożena jest niezwykle serdeczna i zawsze uśmiechnięta. Strach mija od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
martastaniewicz Re: dobry dentysta w Płocku 21.09.17, 12:51 W Płocku bardzo dobra jest Pani stomatolog Bożena Wojtczak - www.bozenawojtczak.pl/. Korzystałam z jej usług już 2 razy i jestem w pełni zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
arowana1444 Re: dobry dentysta w Płocku 30.09.17, 19:28 W Demed mają dobrych stomatologów, zerknijcie - plock.centrumdemed.pl/zespol/ . Po nazwisku nikogo nie polece bo dwa razy bylam u dwoch roznych osob. Ogolnie naprawde okej. Odpowiedz Link Zgłoś
ivkis Re: dobry dentysta w Płocku 01.10.17, 08:38 Ale to dobry gabinet - mają nowoczesne materiały, dobry sprzęt i przede wszystkim widać ze doświadczeni stomatolodzy są! Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka1992 Re: dobry dentysta w Płocku 17.10.17, 18:51 Najlepszy stomatolog jest w Linea Medica. Ja chodzę do doktor Boguckiej. Bardzo fajna kobieta, do tego dobrze leczy moje zęby. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pacjentka1992 Re: dobry dentysta w Płocku 12.11.17, 16:08 A ja polecam dr Sitkiewicz w Linea Medica Pani dr Bardzo miła i profesjonalna, ładny gabinet dobrze wyposażony i co najważniejsze nic nie bolało! Jestem stałą pacjentką. Odpowiedz Link Zgłoś
berrkas Re: dobry dentysta w Płocku 28.01.18, 08:46 Trafiłam do centrum Demed przypadkowo ale szczerze mówiąc nie żałuję bo doskonale wyleczyli mi zęby i jestem zadowolona z tego! dokładnie, bezboleśnie i w dobrej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Multis Re: dobry dentysta w Płocku IP: *.147.100.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.18, 08:12 no Centrum Demed to na prawdę bardzo ok miejsce do leczenia zębów. I szczerze mówiąc nie mam zamiaru zmienić tego miejsca bo jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
lemiss Re: dobry dentysta w Płocku 24.06.19, 22:04 W Płocku to ja polecam Centrum Demed. Kompleksowa opieka dentystyczna, nie ma co się bać siedząc na fotelu, bo jest fachowa opieka. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_miskiewicz Re: dobry dentysta w Płocku 04.12.19, 01:52 Szyszkowscy Dental Clinic w Łodzi, ale nie na NFZ niestety. Pojechałam do dr Adama Szyszkowskiego z synem 12letnim, któremu nie wyrosła górna piątka, tylko tkwiła głęboko w podniebieniu. Nawet czołowy chirurg szczękowy z Płocka (nie chcę pisać nazwiska i nazwy znanej płockiej kliniki) nie chciał się podjąć i skierował nas do szpitala, żeby ten ząb usunąć w narkozie. Ale nie chciałam narażać syna na znieczulenie ogólne. Znajomy dał mi namiary na klinikę doktora Adama, rozmawiałam z doktorem, poprosił żebym mailem przesłała mu tomografię, którą zrobiłam w Płocku. Ocenił, że nie będzie problemu, żeby usunąć ząb w znieczuleniu miejscowym. I rzeczywiście, zagadał syna, asystentka puściła bajkę na telewizorze, znieczulił i po około 45 minutach było po wszystkim. Byłam w ciężkim szoku bo bardzo się tego bałam i dlatego jestem bardzo wdzięczna doktorowi i całemu zespołowi kliniki. A opinię piszę dlatego, żeby inni pacjenci z ciężkimi problemami wiedzieli gdzie szukać pomocy. Nawet gdyby trzeba było jechać 300 km do doktora to i tak bym przyjechała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dobry dentysta w Płocku IP: *.215.c75.petrotel.pl 07.02.20, 18:14 Byłam niedawno u nowej dentystki na osiedlu. Żadna z wyżej wymienionych, młoda, miła. Chciałam usunąć osad, zapisałam się. Przychodzę, pani dr upewnia się - To robimy dziś piaskowanie, tak? Kiwam głową, no tak, bo chyba lepiej wie, co się robi. No i się zaczęło. Pani dr przerywa i mówi - Pani bardzo się męczy, może przerwiemy? Ja, że dam radę dalej. Wiadomo, trochę męczące, ale da się przeżyć, robiąc przerwy. Tak zawsze było, jak robiła to kiedyś sprawnie higienistka. Mam za sobą wiele, wiele zabiegów o wiele gorszych również. Po chwili znowu - Pani bardzo zle znosi zabieg, nie ma sensu dalej... Ja zdziwiona, ale widzę, że dr poirytowana, mówi podniesionym głosem. I jeszcze pretensje - Pacjenci upierają się na to piaskowanie, a są inne, lepsze metody. Ja wtrącam, że nie wiedziałam, że są, gdybym wiedziała, to bym się zdecydowała na te lepsze... Ale doktor jakby nie słyszała, co mówię, sugerowała mi, że ten problem leży w mojej głowie. Jakoś mnie to nie przekonało, za dużo wizyt mam za sobą. Teraz pojawiły się nowe kliniki, jest wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
danoska258 Re: dobry dentysta w Płocku 03.02.21, 11:14 Ostatnio miałem wyrywane dwie ósemki w Centrum Demed przez doktora Górskiego, którego polecam serdecznie, fachowa robota, nie powiem że chciałbym wracać do dentysty, ale jak będę musiał to na pewno tam Odpowiedz Link Zgłoś
lubov.d Re: dobry dentysta w Płocku 01.08.23, 15:33 Z całego serca polecam Pana Doktora Jarosława Jagielskiego , dla mnie najlepszy na Świecie. Odpowiedz Link Zgłoś