Dodaj do ulubionych

Rusłana wraca na sylwestra na Starym Rynku

26.11.08, 21:22
Widać spodobało jej się. Albo ona się spodobała naszym decydentom. Ciekawe,
czy dlatego, że pokazywała to i owo jak na Eurowizji? ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: zybi Re: Rusłana wraca na sylwestra na Starym Rynku IP: *.172.c66.petrotel.pl 26.11.08, 21:27
      romuś, idź spać, bo prawie 22...
    • Gość: abc Re: Rusłana wraca na sylwestra na Starym Rynku IP: *.126.c80.petrotel.pl 26.11.08, 21:31
      super bo to jedna z najbardziej znanych piosenkarek w europie i fajnie ze zawita znowu do Płocka
    • Gość: ja Re: Rusłana wraca na sylwestra na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 21:35
      jak co roku.. WIELKA "GWIAZDA"..
    • Gość: Ania Rusłana wraca na sylwestra na Starym Rynku IP: *.plock.mm.pl 26.11.08, 21:41
      A łyżka na to: "niemożliwe"...
    • salceson_ozorkowy1 Re: Rusłana wraca na sylwestra na Starym Rynku 26.11.08, 21:46
      Roman, skoro to już jej trzecia impreza w Płocku, to milewski dostał rabat, zapytaj się ile. A swoją drogą przypomniał mi się kawał: zrozpaczona żona wypomina mężowi, że ten nie chce jeść zrobionej przez nią pomidorówki. robi mu wyrzuty: trzy dni temu Ci smakowała, przedwczoraj także samo i wczoraj też a tu nagle dzisiaj przestała Ci smakować!
    • Gość: *** Re: Rusłana wraca na sylwestra na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 22:48
      O przepraszam! Całkiem solidnie miała wszystko powiązane.
      • roman_j Re: Rusłana wraca na sylwestra na Starym Rynku 26.11.08, 22:59
        Znaczy, miała majtki? Ale może tylko na scenie. A poza tym, jak mówią, do trzech
        razy sztuka. ;-))
        • frameset Re: Rusłana wraca na sylwestra na Starym Rynku 26.11.08, 23:16
          Przyznam się, że na majtki nie patrzyłam, ale na plecach sznurowadła
          miała.
        • Gość: gosc: Re: Rusłana wraca na sylwestra na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 22:08
          ROMAN jest nawiedzonym, paranoidalnym umysłem o notorycznej skłonności do
          prześladowania PIS-u.
    • Gość: ,., Z ŁOBZA a nie z Łobez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 23:33
      Miss Polski Klaudia Ungerman pochodzi z Łobza. Nie z Łobez, nie z Łobeza, tylko
      z Łobza. Zbierzcie rzetelne informacje zanim napiszecie cokolwiek.
    • maciej8787 Rusłana wraca na sylwestra na Starym Rynku 04.12.08, 15:26
      Bravo jestem jej fanem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka