Dodaj do ulubionych

Awaria w Netii

28.09.09, 22:22
Od około 3 tygodni trwa awaria internetu w Netii linii z prefixem 0-
22. Firma ukrywa przed abonentami ten fakt, dopiero po 4 w ciągu 2
tygodni telefonie do firmy dowiedziałem się dlaczego od 3 tygodni
nie mam połączenia z internetem, wcześniej twierdzono, że problem
leży po mojej stronie - muszę zainstalować aktualne sterowniki albo
mam problem z wejściem usb. Żenada!
Obserwuj wątek
    • Gość: repcrac Re: Awaria w Netii IP: *.centertel.pl 03.10.09, 21:21
      Jestem nowym klientem Netii w Krakowie i już cały tydzień czekam na "lepszy
      telefon + szybki internet". W dniu, kiedy Telekomunikacja Polska uwolniła linię,
      okazało się, że Netia nie może mi dostarczać zamówionych usług, ponieważ po
      podłączeniu modemu do linii telefonicznej "nie utworzyło się automatycznie konto
      abonenta" na "platformie" lub "serwerze" Netii w [?] Warszawie.

Od tygodnia jestem bez telefonu i bez internetu. Modem mobilny dostarczony przez
      Netię przez kilka dni mnie uratował (nawiasem mówiąc świetnie działa sieć
      mobilna Netii
      • Gość: KKK Re: Awaria w Netii - KIELCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 12:10
        Już czwarty tydzień (od 21 września 2009) trwa awaria telekomunikacyjna, w wyniku której wielu abonentów podłaczonych za pomocą linii TPSA nie ma dostępu do Internetu na kieleckim osiedlu Czarnów. Telefony działają, ale nie ma łącza do ogólnoświatowej sieci komputerowej. Skutki awarii dotknęły zarówno abonentów TPSA, jak i innych operatorów, którzy korzystają z Internetu na łączu TPSA, np. Netii, którzy podłaczeni są do centrali przy ul. Siennej.
        Na kolejne pytania kierowane do biur obsługi klientów TPSA i NETII o termin usunięcia awarii otrzymuję tylko prośby o cierpliwość. W rozmowach z konsultantami i serwisantami pojawia się informacja o awarii masowej, ale nikt nie jest w stanie podać terminu jej usunięcia. Jesli i Was dotknął ten problem - piszcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka